- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.461
17 hala regl olmadım crinona geciktirdi sanırım yapacak bişey yok nasip değilmişYyaaaa kacinci günün oluyordu bugun
Soğan kürü regl bitince başlanıyor dimiKızlar muhtemelen hepiniz genç yaştasınız. Ben soğan kürü yapın derim. Hazır adetiniz de başlamışken. Mide hassasiyetiniz yoksa mutlaka deneyin. Ben bile deniyorum. bugün 7. günüm. Vesilenin şifanın nereden geleceği belli olmaz. Ben de adeti bekliyorum aşılama için. Ama bu arada rahim temizlenir en azından. Soğan kürü ile hamile kalanların topiğini okuyorum günlerdir. O kadar çok hamile kalan var ki. Allah hepimize tez zamanda evlatlarımızı nasip etsin inşallahh
Cok uzadi ama normal regl gunun de gecti mi acaba17 hala regl olmadım crinona geciktirdi sanırım yapacak bişey yok nasip değilmiş
Geçti normal günüde ben 14 de olmam lazımdıCok uzadi ama normal regl gunun de gecti mi acaba
Evet canım adetin 7. günü başlanıp 15 gün yapılıyorSoğan kürü regl bitince başlanıyor dimi
Iyice dengemiz bozuldu resmen insallah bu bekleyislerimizin sonu hayirla sonuclanir .Geçti normal günüde ben 14 de olmam lazımdı
Bununla beraber o macunu kullansak acaba etki eder miEvet canım adetin 7. günü başlanıp 15 gün yapılıyor
Bilmiyorum ki canım. Yanlış bilgi vermeyeyimBununla beraber o macunu kullansak acaba etki eder mi
Teşekkürler yine deBilmiyorum ki canım. Yanlış bilgi vermeyeyim
Naptin sen bu testeKızlar test yapmalara doyamıyorumevde fazla var bu kez de erken gebelik yapayım dedim ve sonuç bu. Sizce erken mi yaptım yine iğnenin etkisi midir iğnenin 10. Günü
Ben de bu ay da ruya gordum 3 aydir surekli bebekle ilgi ruyaar goruyorum bilincaltindan dolayirüyalarımda bir doguruyorum bir adet oluyorummm
Ben de bu ay da ruya gordum 3 aydir surekli bebekle ilgi ruyaar goruyorum bilincaltindan dolayiama cok etkileniyorum o gordugum ruyalardan etkisinden cikamiyor insan uyanmak istemiyor. .
Hayir olsun insalllah ruyaniz
Rüyada miamiiin bikere prematüre bebegim oldu onu da nasıl seviyoruzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?