- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.481
Hakkında hayırlısı canım. İnşallah bir dahakine güzel gelişmeler olur17 hala regl olmadım crinona geciktirdi sanırım yapacak bişey yok nasip değilmiş
Nasil yapiliyor bu sogan kuru?Evet canım adetin 7. günü başlanıp 15 gün yapılıyor
Rüyada mi
ya hiçmi tutan yok benim aşılamada 7. günüm
orta boy soğanın kabuğunu soyve 4 e böl. birbuçuk su bardağı kaynar suya at ve 5 dk orta ateşte ağzı kapalı olarak kaynak.sonra ocaktan indir ve ağzı açık ılıması için bırak. içebileceğin kadar ılıdıktan sonra süz ve iç.Nasil yapiliyor bu sogan kuru?
hadi hayırlısı bakalım inş tutar ilk aşılama mı benim 2. şuan bundan sonraki adım tüp bebek olucakbenimde 6. günüm aşılamada
hadi hayırlısı bakalım inş tutar ilk aşılama mı benim 2. şuan bundan sonraki adım tüp bebek olucak
Bkliom adet olcammi bugun 15.gun
1.asilamamda bugun lekeler geliodu gecen ay bugun olmustum ve o zmnda 20de asilama olmustum su an hic bi agrim yok insallah tutmustur bugun leke gelmezse yarinda tmm dirnormalde kaçta oluyor canım
1.asilamamda bugun lekeler geliodu gecen ay bugun olmustum ve o zmnda 20de asilama olmustum su an hic bi agrim yok insallah tutmustur bugun leke gelmezse yarinda tmm dir
Insallah guzl hber veririm ya dua edinbizi haberdar et cnm ne güzel Allah hayırlısıyla versin
Insallah guzl hber veririm ya dua edin
Ankara etlik zubeyde dewlet de yaptirdim ikisinidenerde yapıldı cnm aşılaman
Ankara etlik zubeyde dewlet de yaptirdim ikisinide
Nasil cnm anlamadim senin kacinciydi asilaman ve kacinci gun ?bende istda devlette ne kadardır takipteyimm
Nasil cnm anlamadim senin kacinciydi asilaman ve kacinci gun ?
Ayni ya islemler once kanda takip yapildi sonra rahim filmi sperm testi sonra klomen catlatma ignesi asilama iki asilamamda ayni oldu cogunun asilamasi bole oluomus zaten ama jel kullaniorumaşılamadan önce klomenler oldu sadece tahliler hsg sperm testleri kistim oldu bazen baska sorunlarım cıktı vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?