Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bir sorum olacak arkadaşlar idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı?adet oldum sanıp çok üzülüyordum ama ilacın etkisi hala devam eder mi 10.gununde ?

Ayni ya islemler once kanda takip yapildi sonra rahim filmi sperm testi sonra klomen catlatma ignesi asilama iki asilamamda ayni oldu cogunun asilamasi bole oluomus zaten ama jel kullaniorum
Benim de klomenle olmustu aşılamam .Ama tutmadı ikinci aşılama öncesi rahim filmi çektireceğim bu sefer

Kızlar merhaba. Bugün tekrar test yaptım ve negatif çıktı. Sabah tırnak ucu kadar kan geldi tuvalette, ben de adet olacağım sandım. 1 gün gecikmeli zaten. Neyse normalde gün içerisinde sökülür diye beklerken kahverengi kanama oldu bir miktar, sonra azala azala bitti. Şuan hiç bir şey yok. 3-4 saat sürdü toplamda. Doktorumu aradım. Dedim idrar testi yaptım negatif çıktı ama kahverengi lekelenmem var, mutlaka bugün kan ver dedi. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi. Sinirlerim alt üst oldu. Umutlan, üzül, umutlan, üzül. Şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye. Yine üzüleceğim büyük ihtimalle.

Hayırlı haberler alırsınız inşaallah

Ne yaptınız canım, sonuçların çıktı mı

Ne yaptınız canım, sonuçların çıktı mı
Daha bi 10 dakika oldu canim vereli, Ankara şartları trafik malum. Başladı şimdi işkence gibi bekleme süresi valla adet oldugumu düşündüğümde bile bu kadar düşük değildi modum. Ben biliyom simdi kan testi de negatif cikacak, doktor kist diyecek stres diyecek bisey diyecek.

Arkadaşım naptın kan sonucun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…