- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.501
Ayni ya islemler once kanda takip yapildi sonra rahim filmi sperm testi sonra klomen catlatma ignesi asilama iki asilamamda ayni oldu cogunun asilamasi bole oluomus zaten ama jel kullaniorum
Aynı gün olmuştu aşılamamız ben adet olmadım ama pek olumlu olacağını düşünmüyorum bende konuşacağım doktorumla ikinci aşılama mı yoksa tüp bebek mi22 kasımda aşılamam oldu. Bugün 12. Günüm ve adet oldum. 1 ay ara verip tüpe geçicez. Hakkınızda hayırlısı olsun
Merak ettiğim birşey var ilk aşılamada oran %20 ya misal ikinci aşılamada oran artıyor mu acaba bilginiz var mı?
Cnm rahmi kalinlastiriomus ve gebelik olursa tutunmasina yardimci oluomusjel niçin canımm ilkkez duydum
10.gün etkisi geçmemiş olabilir yarın tekrar deneyinBir sorum olacak arkadaşlar idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı?adet oldum sanıp çok üzülüyordum ama ilacın etkisi hala devam eder mi 10.gununde ?
Test yaptın mi canım? Hadi inşallah tutmuştur1.asilamamda bugun lekeler geliodu gecen ay bugun olmustum ve o zmnda 20de asilama olmustum su an hic bi agrim yok insallah tutmustur bugun leke gelmezse yarinda tmm dir
Benim de klomenle olmustu aşılamam .Ama tutmadı ikinci aşılama öncesi rahim filmi çektireceğim bu seferAyni ya islemler once kanda takip yapildi sonra rahim filmi sperm testi sonra klomen catlatma ignesi asilama iki asilamamda ayni oldu cogunun asilamasi bole oluomus zaten ama jel kullaniorum
Sanırım adet oluyorumYaşayınca öğreneceğiz artık herşey güzel olur endişelenmeyelim herşeyin bir çözümü var
Hayırlı haberler alırsınız inşaallahKızlar merhaba. Bugün tekrar test yaptım ve negatif çıktı. Sabah tırnak ucu kadar kan geldi tuvalette, ben de adet olacağım sandım. 1 gün gecikmeli zaten. Neyse normalde gün içerisinde sökülür diye beklerken kahverengi kanama oldu bir miktar, sonra azala azala bitti. Şuan hiç bir şey yok. 3-4 saat sürdü toplamda. Doktorumu aradım. Dedim idrar testi yaptım negatif çıktı ama kahverengi lekelenmem var, mutlaka bugün kan ver dedi. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi. Sinirlerim alt üst oldu. Umutlan, üzül, umutlan, üzül. Şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye. Yine üzüleceğim büyük ihtimalle.
Çok teşekkür ederim. İnşallah.Hayırlı haberler alırsınız inşaallah
Aynen bende öyleSanırım adet oluyorumhafif pembe akıntım var ve adet sancısı resmen maalesef benim ki tutmadı sanırım
Aynen yapacak bir şey yok maalesef hayırlısı olsun sizin için de benim için de teşekkürler tüp bebek düşüncesine başladım napsam nereye gitsem diyeAynen bende öylehakkımızda hayırlısı artık
Ben devlette yaptiyorum o yüzden bir aşılama daha yaptıracam sonrası tüp bebek artıkAynen yapacak bir şey yok maalesef hayırlısı olsun sizin için de benim için de teşekkürler tüp bebek düşüncesine başladım napsam nereye gitsem diye
Ne yaptınız canım, sonuçların çıktı mıKızlar merhaba. Bugün tekrar test yaptım ve negatif çıktı. Sabah tırnak ucu kadar kan geldi tuvalette, ben de adet olacağım sandım. 1 gün gecikmeli zaten. Neyse normalde gün içerisinde sökülür diye beklerken kahverengi kanama oldu bir miktar, sonra azala azala bitti. Şuan hiç bir şey yok. 3-4 saat sürdü toplamda. Doktorumu aradım. Dedim idrar testi yaptım negatif çıktı ama kahverengi lekelenmem var, mutlaka bugün kan ver dedi. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi. Sinirlerim alt üst oldu. Umutlan, üzül, umutlan, üzül. Şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye. Yine üzüleceğim büyük ihtimalle.
Daha bi 10 dakika oldu canim vereli, Ankara şartları trafik malum. Başladı şimdi işkence gibi bekleme süresiNe yaptınız canım, sonuçların çıktı mı
Canım hastahaneden memnunmusun bende Ankarada yaşıyorumAnkara etlik zubeyde dewlet de yaptirdim ikisinide
Arkadaşım naptın kan sonucun nedirKızlar merhaba. Bugün tekrar test yaptım ve negatif çıktı. Sabah tırnak ucu kadar kan geldi tuvalette, ben de adet olacağım sandım. 1 gün gecikmeli zaten. Neyse normalde gün içerisinde sökülür diye beklerken kahverengi kanama oldu bir miktar, sonra azala azala bitti. Şuan hiç bir şey yok. 3-4 saat sürdü toplamda. Doktorumu aradım. Dedim idrar testi yaptım negatif çıktı ama kahverengi lekelenmem var, mutlaka bugün kan ver dedi. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi. Sinirlerim alt üst oldu. Umutlan, üzül, umutlan, üzül. Şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye. Yine üzüleceğim büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?