- 27 Kasım 2019
- 314
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.521
Yok canim, verip eve geldim. 8bucuk 9 gibi cikarNe yaptınız canım, sonuçların çıktı mı
Bekliyorum canim, 9a dogru cikar heralde. Ama umudum yok, uydum doktorun aklina bosuna kan verdim.Arkadaşım naptın kan sonucun nedir
Benim zaten 2. Aşılamayı yaptırdım. Adet belirtim bile olmadan hasta oldumAynı gün olmuştu aşılamamız ben adet olmadım ama pek olumlu olacağını düşünmüyorum bende konuşacağım doktorumla ikinci aşılama mı yoksa tüp bebek mi
Merak ettim inşallah bir şok yaşarsın da hamile olursunBuddy'i uzun bir yürüyüşe cikarayim da dusunmeyim en azindan
Canım ne durumdasınArkadaşım naptın kan sonucun nedir
İnşallah güzel haberler gelir canım umutsuz olmaBekliyorum canim, 9a dogru cikar heralde. Ama umudum yok, uydum doktorun aklina bosuna kan verdim.
Canım ne durumdasın☺ Var mı belirti filan benim yarın kontrolüm var
Ayyy hiç bir belirti yok cumartesiye kadar bekliyorum adet olmazsam mutlu son inşallah sende var mı belirti flnCanım ne durumdasın☺ Var mı belirti filan benim yarın kontrolüm var
İnşallah güzel haberler verirsin bizeAyyy hiç bir belirti yok cumartesiye kadar bekliyorum adet olmazsam mutlu son inşallah sende var mı belirti fln
İnşallah canim inşallah ama hic umudum yok.Merak ettim inşallah bir şok yaşarsın da hamile olursun
İnşallah canim inşallah. Çok teşekkür ederim destekleriniz içinİnşallah güzel haberler gelir canım umutsuz olma
Haber ver mutlaka merak ettimİnşallah canim inşallah. Çok teşekkür ederim destekleriniz için
Kaçıncı günün canım aşılamadanKızlar sbah yaptığım teste yine baktım ikinci çizgi var şimdi bir daha yaptım silik bir çizgi çıktı yine çok garip oldum
22 kasımda oldum 12.günKaçıncı günün canım aşılamadan
İğnenin etkisi geçmiştir canım kan tahlili ver yada kan verene kadar testi tekrarla22 kasımda oldum 12.gün
Bugün iki kez yaptım yarın sabah da yapacağım inşallah vardır acayip de regl ağrım var neye inansam bilemedimİğnenin etkisi geçmiştir canım kan tahlili ver yada kan verene kadar testi tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?