- 26 Kasım 2019
- 108
- 97
- 13
- 34
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.541
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelsin bebişlerimizArkadaşlar sonucumu aldim. Maalesef negatif. Sonuc bekleyen diğer arkadaslarin pozitif olur insallah
Hayırlısı olsun canım beklemek bizleri yıpratsada merakla heyecanla beklemeye devam inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişerimizBugün iki kez yaptım yarın sabah da yapacağım inşallah vardır acayip de regl ağrım var neye inansam bilemedim
2 yıldır ilk kez pozitif görüyorum pazartesi negatif ti bu sabah ilk idrarla çok koyu şimdi daha silik benim için çok büyük umut rabbim isteyen herkesi bir an önce kavuştursun bebeğineHayırlısı olsun canım beklemek bizleri yıpratsada merakla heyecanla beklemeye devam inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişerimiz
Aminn inşallah2 yıldır ilk kez pozitif görüyorum pazartesi negatif ti bu sabah ilk idrarla çok koyu şimdi daha silik benim için çok büyük umut rabbim isteyen herkesi bir an önce kavuştursun bebeğine
En az 10 günde canımİlacın etkisi kaç güne geçiyor arkadaşlar ?
İşallah Hayırlı bir haber alırsınız. Herkesin güzel haber almaya ihtiyacı var.2 yıldır ilk kez pozitif görüyorum pazartesi negatif ti bu sabah ilk idrarla çok koyu şimdi daha silik benim için çok büyük umut rabbim isteyen herkesi bir an önce kavuştursun bebeğine
Canım insalllah hayırlı sonuç alırsın. Ben de 15 aydır bebis istiyorum bu ay ilk kez klomen+catlatma iğnesi oldum.Fakat bugün tahlil yaptım sonuç negatif. Kaç kez klomen kullandiniz,doktor mu karar verdi aşılamaya? Bir de fiyat ne kadar acaba özel hastanelerde?Cok soru sordum kusura bakma
Arkadaşlar herkese merhaba, kasım ayında aşılama yaptıracağım. Bebişlerimizi birlikte bekleyelim, birbirimize destek olalım.
Ben özel bir klinikte yapıracağım.Eylül de sadece klomen kullanmıştım bu ay ara verdik. Kasım da aşılama yapılacak.
Benimle birlikte tüm bekleyenlere dualarlasağlıkla bebişlerimiz gelsin inşallah
Aşılama ücretleri nedir acaba özelde?Her aşılamada ayri ayrı ucret mi alınıyor?ins hayırli bir sonuç alırsınızHerkese selam. Benim de 2.ci aşılama bu cuma 1 kasımda olacak eğer birşey çıkmazsa
Eylülde klomen kullandım. Olmadı sonuç 0.7
Şuan fostimon iğne kullanıyorum .perşembe kontol için gidecem
Şehir ve doktor a göre değişiyor fiyatlar benim ilaçlarım dahil 2300 lira tuttu aşılama evet her aşılama için ayrı ücret ödüyorsunuzAşılama ücretleri nedir acaba özelde?Her aşılamada ayri ayrı ucret mi alınıyor?ins hayırli bir sonuç alırsınız
Oooo allah herkesin yardımcısı olsun inşllah rabbim dileyene versinnŞehir ve doktor a göre değişiyor fiyatlar benim ilaçlarım dahil 2300 lira tuttu aşılama evet her aşılama için ayrı ücret ödüyorsunuz
Eger cok begeniorum guzl yani skntili bisey yasamadim hizli oluo bide herseyi asilamalarinin tuttugunada sahit oldum cnmCanım hastahaneden memnunmusun bende Ankarada yaşıyorum
Amin inşallahOooo allah herkesin yardımcısı olsun inşllah rabbim dileyene versinn
hangi doktora denk gelirsen o mu muane ediyor peki ben zekai Tahir burak gidiyordum şimdi şehir hastanesine başladım ama çok uzak ayrıca aynı tahlil ve sonuçları dosyayı hazırlamak için tekrar yapılır mı hastahane değişikliğinde kaldığın yerden devam edilmiyor yani demiEger cok begeniorum guzl yani skntili bisey yasamadim hizli oluo bide herseyi asilamalarinin tuttugunada sahit oldum cnm
İnşallah güzel haberler alırsın canım sonucu bize de haber verKizlar 15.gunum adet belirtim yok gogus agrim ve belim agrio kan verdim bkliom duanizi esirgemeyin
İnşallah senden güzel haber duyarız canım ne zaman çıkıcak sonucun bizimlede paylaşKizlar 15.gunum adet belirtim yok gogus agrim ve belim agrio kan verdim bkliom duanizi esirgemeyin
Bilmiom ki kuzum bi konusman lazim 3 oda var bakan ve o 3 doktorda ortak calisiomus bi oda da kndi bakiomus doktor hastalara 2 oda da asistanlar var 28 no doktorun odasi herseyin bolumu ayri kan sirasi yok telefonla doktordan bilgi alabiliosun fln yani bn memnunumhangi doktora denk gelirsen o mu muane ediyor peki ben zekai Tahir burak gidiyordum şimdi şehir hastanesine başladım ama çok uzak ayrıca aynı tahlil ve sonuçları dosyayı hazırlamak için tekrar yapılır mı hastahane değişikliğinde kaldığın yerden devam edilmiyor yani demi
Insallah kuzum bkliom bakalimİnşallah güzel haberler alırsın canım sonucu bize de haber ver
Bi bucuk saat sonra cikicak kuzum insallah guzl hber olur yaİnşallah senden güzel haber duyarız canım ne zaman çıkıcak sonucun bizimlede paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?