Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun canım beklemek bizleri yıpratsada merakla heyecanla beklemeye devam inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişerimiz
2 yıldır ilk kez pozitif görüyorum pazartesi negatif ti bu sabah ilk idrarla çok koyu şimdi daha silik benim için çok büyük umut rabbim isteyen herkesi bir an önce kavuştursun bebeğine

Canım insalllah hayırlı sonuç alırsın. Ben de 15 aydır bebis istiyorum bu ay ilk kez klomen+catlatma iğnesi oldum.Fakat bugün tahlil yaptım sonuç negatif. Kaç kez klomen kullandiniz,doktor mu karar verdi aşılamaya? Bir de fiyat ne kadar acaba özel hastanelerde?Cok soru sordum kusura bakma

Herkese selam. Benim de 2.ci aşılama bu cuma 1 kasımda olacak eğer birşey çıkmazsa
Eylülde klomen kullandım. Olmadı sonuç 0.7
Şuan fostimon iğne kullanıyorum .perşembe kontol için gidecem
Aşılama ücretleri nedir acaba özelde?Her aşılamada ayri ayrı ucret mi alınıyor?ins hayırli bir sonuç alırsınız

Eger cok begeniorum guzl yani skntili bisey yasamadim hizli oluo bide herseyi asilamalarinin tuttugunada sahit oldum cnm
hangi doktora denk gelirsen o mu muane ediyor peki ben zekai Tahir burak gidiyordum şimdi şehir hastanesine başladım ama çok uzak ayrıca aynı tahlil ve sonuçları dosyayı hazırlamak için tekrar yapılır mı hastahane değişikliğinde kaldığın yerden devam edilmiyor yani demi

Bilmiom ki kuzum bi konusman lazim 3 oda var bakan ve o 3 doktorda ortak calisiomus bi oda da kndi bakiomus doktor hastalara 2 oda da asistanlar var 28 no doktorun odasi herseyin bolumu ayri kan sirasi yok telefonla doktordan bilgi alabiliosun fln yani bn memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…