- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.561
Aksi gibi eşim yok bu akşam evde yoksa bende kan vermeye gitmeyi çok istiyorum artık yarın iş çıkışı mecburInsallah kuzum bkliom bakalim
Kacinci gununki kuzumAksi gibi eşim yok bu akşam evde yoksa bende kan vermeye gitmeyi çok istiyorum artık yarın iş çıkışı mecbur
Peki eşinize vitamin ilacı vermedimi doktor biz aldık proxeed plus diye 3-6 ay arası kullanacak eğer olamzsa bende aşılamaya başlayacam bide fiyatları Pahalı galiba aşılamanın
Teşekkür ederim kuzumBilmiom ki kuzum bi konusman lazim 3 oda var bakan ve o 3 doktorda ortak calisiomus bi oda da kndi bakiomus doktor hastalara 2 oda da asistanlar var 28 no doktorun odasi herseyin bolumu ayri kan sirasi yok telefonla doktordan bilgi alabiliosun fln yani bn memnunum
12.gün bugün idrar testinde ikinci çizgiyi gördğm canmKacinci gununki kuzum
Rica edermTeşekkür ederim kuzum
Insallah vardir git bncede ilk firsatta kan ver12.gün bugün idrar testinde ikinci çizgiyi gördğm canm
Okudum bile :)Kızlar toplu dua edelim mi ? Herkes bir ayetel kursu okusun olur mu ? Varmı katılmak isteyen?Guzel Rabbim dualarimizi kabul etsin. Sağlıklı bebişlerimiz, icimizde olsun.
Anlaşılan iğne etkisi bünyeden bünyeye değişiyor. Sizde 12. Gün çift çizgi çıktı. Üzmeyin kendinizi .önünüze bakın.Kizlar negatif sonucum
A aaa şaka gibi nasıl yaaaa, 12. Günde çıkan çizgi ne o zaman, tamam bünyeden bünyeye değişiyor anladık da bu kadarı da... bilemedimKizlar negatif sonucum
Hayırlısı olsun hakkınizda üzülmeyin diyecem ama elde değil üzülüyor insanKizlar negatif sonucum
Üzüldüm canım inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsınKizlar negatif sonucum
Üzülme canım İnan bana üzülmezsen olacak güçlü ol sabırlı ol illa ki gelecek annesi güzel bebeğin.. biraz rahatla akışına bırak.. oldu mu olacak mı diye yeme kendi kendini sabırla bekle kavuşacaz elbet. Allah’ın izniyle bu mutlu haberi vereceğimiz günler gelecekKizlar negatif sonucum
Yok kiz hic test yapmadim ve uzulmuorum kizlar hersey nasip gercekten cenazemiz var bugun ogrendim Annem hastaneden cikti bugun tasinicam bu yuzden belkide bu ay olmamasi daha iidi zaten sewinemezdik bu yonlerinide dusunuorum oyuzden uzulmuorum rabbim hakkimizda en iisini bilirAnlaşılan iğne etkisi bünyeden bünyeye değişiyor. Sizde 12. Gün çift çizgi çıktı. Üzmeyin kendinizi .önünüze bakın.
Bn hic test yapmadim bugun ilk defa kan verdim olsun hakkimizda herseyin hayirlisi kuzumA aaa şaka gibi nasıl yaaaa, 12. Günde çıkan çizgi ne o zaman, tamam bünyeden bünyeye değişiyor anladık da bu kadarı da... bilemedimüzülme canım önümüzdeki aylar bizleri bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?