Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Peki eşinize vitamin ilacı vermedimi doktor biz aldık proxeed plus diye 3-6 ay arası kullanacak eğer olamzsa bende aşılamaya başlayacam bide fiyatları Pahalı galiba aşılamanın

Bence hiç kullanmayın o ilacı çünkü eşimde kullandi hiç bir faydası olmadı aksine 35.000 olan Sperm sayısı 3 ay gibi bir zamanda 15.000 düştü. Keciboynuzunu 2 hafta hiç ara vermeden kullandı 47.000 bine yükseldi. Ve ilaç 350 tl civarındaydi. Tamamen zaman ve para kaybı.

Kızlar toplu dua edelim mi ? Herkes bir ayetel kursu okusun olur mu ? Varmı katılmak isteyen?Guzel Rabbim dualarimizi kabul etsin. Sağlıklı bebişlerimiz, icimizde olsun.

Kizlar doktora ozellikle sordum 15 gun icinde kesin adet olunur en gec 17 gunde dedi bilginiz olsun erkrnde olunabiliomus

merhabalar bende bugün gittim doktora klomen başlayacağım adetin 5. Günü ayın 13ünde çatlatma iğnesi sonra aşılama.. ama aramızda ki fark şu ben gerçekten çok rahatım siz neden bukadar stres içindesiniz kızlar.. yüce Rabbim ol derse olur gerisi bahane evet çok zor yaşadığımız şeyler biliyorum ama sabır lütfen inanın olacağı varsada olmuyor tutunamıyor bebişlerimiz üzmeyin kendinizi bukadar üstüne gitmeyi bırakın ağlamayı bırakın ağlamak üzülmek yalnızca hamilelik tarihinizi daha ileri atar her daim gülümseyin kendinizi anneliğe hazırlayın.. Rabbim dermansız dert vermesin Allahım bizi yavrumlarımıza kavuştursun inşallah.. ve hepimize sabırlar versin

Kizlar negatif sonucum
Üzülme canım İnan bana üzülmezsen olacak güçlü ol sabırlı ol illa ki gelecek annesi güzel bebeğin.. biraz rahatla akışına bırak.. oldu mu olacak mı diye yeme kendi kendini sabırla bekle kavuşacaz elbet. Allah’ın izniyle bu mutlu haberi vereceğimiz günler gelecek

Anlaşılan iğne etkisi bünyeden bünyeye değişiyor. Sizde 12. Gün çift çizgi çıktı. Üzmeyin kendinizi .önünüze bakın.
Yok kiz hic test yapmadim ve uzulmuorum kizlar hersey nasip gercekten cenazemiz var bugun ogrendim Annem hastaneden cikti bugun tasinicam bu yuzden belkide bu ay olmamasi daha iidi zaten sewinemezdik bu yonlerinide dusunuorum oyuzden uzulmuorum rabbim hakkimizda en iisini bilir

A aaa şaka gibi nasıl yaaaa, 12. Günde çıkan çizgi ne o zaman, tamam bünyeden bünyeye değişiyor anladık da bu kadarı da... bilemedim üzülme canım önümüzdeki aylar bizleri bekler
Bn hic test yapmadim bugun ilk defa kan verdim olsun hakkimizda herseyin hayirlisi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…