Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin insallah kuzum bnde ole dusunuorum iim ya adet gunu yaklasana kadar insan stres yapio sonra gecio baska aglar parcalardim kndimi ama bu sefer iim herseyimiz nasip

Asilamaya bi sure mola vericem kuzum insallah hepimizin hayirli saglikli yawrulari olur hayirli zmnda uzulme bn gercekten iim
Bende ilginç derecede iyim biliyor musun normalde daha çok üzülüyordum sanırım şimdi tamamen nasip değil diyebiliyorum içten. Bende ara Vericem tedaviye aşılamaya takip devam ederim belki

Daha yeni annesiii insallah vardir♥♥ sorun neydi sizde
Tüpümn biri tıkalı birinde de enfeksiyon kaynaklı yapışıklık vardı biraz sonra aşılama yaparken de rahim ağzım dar olduğu farkedildi doktor uğraştı açmak için ilk aşılamam dı 2 yıldır bekliyorduk birde annesi dedin ya içim eridi

Aayyy allaj daha fazla bekletmesin insallah o gun bugündür

AA maşallah çok heyecanlı yaa ilk pozitif sizden gelsin inşallah

Günaydın arkadaşlar ben adetim kahve pembesi şeklinde geliyor çok az ilacın etkisi mi yoksa yerleşme kanaması mi dedikleri bilemedim asilama11.gun kan versem çıkar mı yoksa 14.gunu beklemek mi lazim

Kullanıyor günde bi tane cok pahalı malesef 3 ay snra test yapcaz herşeyi deneyeceğiz düşerse bıraktrırım keçiboynuzu da içiyor sperm sayısı yeterli hareketliliği düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…