- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.227
- 133
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.581
Inan ck uzulmuorum en azindan bu ay cunku sebeplerim var rabbim bole nasip etmis bklicez artik napalimHayırlısı olsun hakkınizda üzülmeyin diyecem ama elde değil üzülüyor insan
Asilamaya bi sure mola vericem kuzum insallah hepimizin hayirli saglikli yawrulari olur hayirli zmnda uzulme bn gercekten iimÜzüldüm canım inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın
Amin insallah kuzum bnde ole dusunuorum iim ya adet gunu yaklasana kadar insan stres yapio sonra gecio baska aglar parcalardim kndimi ama bu sefer iim herseyimiz nasipÜzülme canım İnan bana üzülmezsen olacak güçlü ol sabırlı ol illa ki gelecek annesi güzel bebeğin.. biraz rahatla akışına bırak.. oldu mu olacak mı diye yeme kendi kendini sabırla bekle kavuşacaz elbet. Allah’ın izniyle bu mutlu haberi vereceğimiz günler gelecek
Bende ilginç derecede iyim biliyor musun normalde daha çok üzülüyordum sanırım şimdi tamamen nasip değil diyebiliyorum içten. Bende ara Vericem tedaviye aşılamaya takip devam ederim belkiAsilamaya bi sure mola vericem kuzum insallah hepimizin hayirli saglikli yawrulari olur hayirli zmnda uzulme bn gercekten iim
Ayy hadi inşallahKızlar 13.gün test sonucum var dimi?
Bence varrr cunku ben de 13. Gun test yapmistim hic yoktu tek cizgi vardiKızlar 13.gün test sonucum var dimi?
Akşam kan vericem inşallah vardırBence varrr cunku ben de 13. Gun test yapmistim hic yoktu tek cizgi vardi♥♥
Cok heyecanli ya hadi insallah inanıyorum vardir❤❤❤❤❤Akşam kan vericem inşallah vardır
İnşallah canım ya çok heyecanlıyım ☺☺Cok heyecanli ya hadi insallah inanıyorum vardir❤❤❤❤❤
Daha yeni annesiii insallah vardirİnşallah canım ya çok heyecanlıyım ☺☺
Tüpümn biri tıkalı birinde de enfeksiyon kaynaklı yapışıklık vardı biraz sonra aşılama yaparken de rahim ağzım dar olduğu farkedildi doktor uğraştı açmak için ilk aşılamam dı 2 yıldır bekliyorduk birde annesi dedin ya içim eridiDaha yeni annesiii insallah vardir♥♥ sorun neydi sizde
Aayyy allaj daha fazla bekletmesin insallah o gun bugündürTüpümn biri tıkalı birinde de enfeksiyon kaynaklı yapışıklık vardı biraz sonra aşılama yaparken de rahim ağzım dar olduğu farkedildi doktor uğraştı açmak için ilk aşılamam dı 2 yıldır bekliyorduk birde annesi dedin ya içim eridi
AA maşallah çok heyecanlı yaa ilk pozitif sizden gelsin inşallahTüpümn biri tıkalı birinde de enfeksiyon kaynaklı yapışıklık vardı biraz sonra aşılama yaparken de rahim ağzım dar olduğu farkedildi doktor uğraştı açmak için ilk aşılamam dı 2 yıldır bekliyorduk birde annesi dedin ya içim eridi
İnşallah akşam kan testi sonucu ile kesinleşecek sonuç bakalım ☺☺AA maşallah çok heyecanlı yaa ilk pozitif sizden gelsin inşallah☺
Kullanıyor günde bi tane cok pahalı malesef 3 ay snra test yapcaz herşeyi deneyeceğiz düşerse bıraktrırım keçiboynuzu da içiyor sperm sayısı yeterli hareketliliği düşükBence hiç kullanmayın o ilacı çünkü eşimde kullandi hiç bir faydası olmadı aksine 35.000 olan Sperm sayısı 3 ay gibi bir zamanda 15.000 düştü. Keciboynuzunu 2 hafta hiç ara vermeden kullandı 47.000 bine yükseldi. Ve ilaç 350 tl civarındaydi. Tamamen zaman ve para kaybı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?