Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün bende araştırdım inşallah güzel sonuçlarız alırız canım
Kullanıyor günde bi tane cok pahalı malesef 3 ay snra test yapcaz herşeyi deneyeceğiz düşerse bıraktrırım keçiboynuzu da içiyor sperm sayısı yeterli hareketliliği düşük
kesinlikle katılıyorum resman para ve zaman kaybı o ilaçlar keçi bonuzu ve havuç kürünü uygulamanızı tavsiye ediyorum

kesinlikle katılıyorum resman para ve zaman kaybı o ilaçlar keçi bonuzu ve havuç kürünü uygulamanızı tavsiye ediyorum
Bide çaksır suyu duydum ama bulamadm malesef bilmiyorum eşim sigara içiyor bırakması lazm dedi doktor eşim bırakmıyo ama 3 ay kullanacagz yinede snrada olmazsa aşılama yaptrcam

Bide çaksır suyu duydum ama bulamadm malesef bilmiyorum eşim sigara içiyor bırakması lazm dedi doktor eşim bırakmıyo ama 3 ay kullanacagz yinede snrada olmazsa aşılama yaptrcam
Benim esimde sigara iciyordu sigara engel degil bence .esim ameliyat oldu azaltti biraz ama yine ayni sekilde devam etti icmeye

Doktor engel dedi ama eşim bırakmaz
Bizim doktorda engel dedi. Benim esim de birakmadi .ona bakılırsa her erkek hemen hemen iciyor sigara cocugu olanlarda iciyor . Hatta kadinlar hamileyken bile iciyor ya sigara yek basina engel degil

Bende ilginç derecede iyim biliyor musun normalde daha çok üzülüyordum sanırım şimdi tamamen nasip değil diyebiliyorum içten. Bende ara Vericem tedaviye aşılamaya takip devam ederim belki
Hayirlisini dile arkadasim gercekten rabbim en ii zmni bilir cok sewindim uzulmedigine uzulmede ztn ne durumda olan insanlar var nys bn cikiorum ve uzun sure girmicem kndinize ii bakin

Benim eşimde içiyordu bıraktı yine başladı ben ağladım zırladım evi terk ettim okadar ileri gittim özür diledi içmiycem dedi biraz süründürdüm ama başardım bişeyleri istiyorsa bişeylerden vaz geçecek malesef ben okadar ilaç içiyorum horman dengem bozuldu hep sürekli o çatala ben çıkıyorum ben çkiyorum acıları kusura bakmasın fedakarlık yapıcak sizin anlaycağınız o zıkkımdan bende çok çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…