Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yarin idrar yaparım..
Merak ediyo insan cok isteyince..
Rabbim hepimizi sevinirsin insallah.

Insallah canim.tabiki insan merak ediyor olnayincada üzuluyor ama en azindan belirsizlikten kurtuluyor. Rabbim yüzune baksin

Evet bende muallakta kalmaktan nefret ederim..sabirsizligim bu yüzden belkide :) hepimizin insallah
Yani bence artacak gibi ümit vermek te istemiyorum ama iki günlük takipte kal yine de inşallah hayırlısıyla tutunur

Kuzum iğneleri sakın aksatma

Bana önerebileceğiniz bir şey var mı kızlar neler yapmalıyım ,yapmamalıyım ?

Canim doktorlar asilama sonrasi 30dakka islem yapilan yerde yatiriyorlar.sonrasinda normal yasamina dönebilirsin deselerde sen ilk gün iş falan yapma yat dinlen. 5 6 gün spir yapma.Ben islem sonrasi hemen wc ye gitmedim.3 saat sonra ilk idrari yaptim.( bazi doktorlar idrara sıkısık cagiriyormus o yuzden bazi arkadaşlar islem sonrasi mecburen wc ye kosuyorlar.benim doktorum gerek yok dediginden ben islem oncesi wc ye giriyorum sonrasinda 3 4 saat girmiyorum) islem sırasında cok az canim aciyabilir ama acisada kendini sıkma nekadar sıkarsan canin okadar fazla aciyor ve islemin başari oranini etkiliyor. Ben islemden sonraki sabahi degerlendiriyorum. (Bazu arkadaslar islem yapilan geceyi degerlendiriyorlar) cunkü olurda igneye ragmen catlamamis yumurtam olup gec catladiysa veya asilamayi doktor düzgun yapamadiysa diye ( sonucta yumurta 24 saat yasiyor) ertesi sabahi sonrasindada gün asiri 2 beraberlik daha oluyor. Ananas suyu tutunmayi kolaylastiriyormus. Tüp bebek tedavilerindede oneriyorlar büyük marketlerde tazesi var hergün 2 dilim yiyebilirsin (fazlasi ishal yapiyor) eger taze ananas bulamazsan %100 ananas sulari satiliyor (dikkat et bazilari ananas aromali yaziyor.dimes marka %100 oluyor). Ben ertesi güne kadar banyo yapmadim. Ilk banyoyu ertesi gün iliskiden 2 saat sonra yaptim. Cok sicak suyla uzun sureli yikanma. Bebiş ilk 5 6 gunde tutunuyor agir ev isi yapma. ( ben asilama yapilmadan onceki gün evi dipköşe temizledim asılama günü icin yemek yaptim) .asilama sonrasi biraz lekelenme oluyor normal diyorlar.
En onemlisi işlem sirasinda bol bol ayetel kürsi fatiha oku.rabbim mübarek cuma günü hürmetine yuzune baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…