- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Insallah cnm hepimiz gorelimİnşallah Cuma pozitif i görürsün canım
Yarin idrar yaparım..
Merak ediyo insan cok isteyince..
Rabbim hepimizi sevinirsin insallah.
Evet bende muallakta kalmaktan nefret ederim..sabirsizligim bu yüzden belkide :) hepimizin insallahInsallah canim.tabiki insan merak ediyor olnayincada üzuluyor ama en azindan belirsizlikten kurtuluyor. Rabbim yüzune baksin
Yani bence artacak gibi ümit vermek te istemiyorum ama iki günlük takipte kal yine de inşallah hayırlısıyla tutunurEvet bende muallakta kalmaktan nefret ederim..sabirsizligim bu yüzden belkide :) hepimizin insallah
Gune gelmeden yapilinca insan husarana ugruyor bence sabirla beklmek daha iyi bende erken yaptrdim cok buyk bir aci hissettimYarin idrar yaparım..
Merak ediyo insan cok isteyince..
Rabbim hepimizi sevinirsin insallah.
İnşallah pozitif olur canımhiç bi belirti gebelikdir diyemeyiz ☺
Insallah cnm insallah..Yani bence artacak gibi ümit vermek te istemiyorum ama iki günlük takipte kal yine de inşallah hayırlısıyla tutunur
Insan üzülüyo ne de olsa umut bağlayıncaGune gelmeden yapilinca insan husarana ugruyor bence sabirla beklmek daha iyi bende erken yaptrdim cok buyk bir aci hissettim
Heyecanla unuttum inanır mısın ilk başta iki taneydi ve yakındı birbirine şimdi bir tane 18, 8 mm oldu ama 15. Günüm biraz geç büyüdü .Ne kadar olmuş yumurtan
Tutsun inşallah canım da çok şükür büyümüşHeyecanla unuttum inanır mısın ilk başta iki taneydi ve yakındı birbirine şimdi bir tane 18, 8 mm oldu ama 15. Günüm biraz geç büyüdü .
Yükselme ihtimali olamaz mı canımKizlar sonuç negatif 3.62 deger ..
Bi dahaki sefere inşallah..
Tutsun inşallah canım da çok şükür büyümüşhadi Cuma hayırlı haberlerle gel. Çatlatma iğnesini ne zaman yapcan?
Kuzum iğneleri sakın aksatmaTabi umutlanmamak lazim ama takipte etmek lazim mesela benim arada regli oncesi 5 e 10 a cikiyordu doktor negatif diyordu gercektende regli oluyordum.sonra ogrendimki kan pirtilasmasi sorunum varmis dollenme olup yerlesemiyormus oyuzdende az artip düsuyormus degerim.simdi onlem aldim
Haydi hayırlısı canım. Yarın ben de yumuş kontrolüne gitçem. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olurİnşallah canım hepimizin tutsun inşallahGece 12 de dedi ama 23.45 de iğnemi oldum geldim eve
Aşılama olduktan sonra ağır iş ve spor yapma. Dinlen. Kendini mutlu hissedeceğin şeylerle uğraşBana önerebileceğiniz bir şey var mı kızlar neler yapmalıyım ,yapmamalıyım ?
Aminn inşallah canım sen de güzel haberler alırsın inşallahHaydi hayırlısı canım. Yarın ben de yumuş kontrolüne gitçem. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur
Aşılama olduktan sonra ağır iş ve spor yapma. Dinlen. Kendini mutlu hissedeceğin şeylerle uğraş
Bana önerebileceğiniz bir şey var mı kızlar neler yapmalıyım ,yapmamalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?