Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şükür bi hamile görebildik dilerim sağlıkla sıhatla kucağına alırsın. Darısı bize benimde aşılamda 8.günüm
İnşallah hamileyimdir diyelim kan da sonucu görmeden inanamıyorum sakın erken test yapma ben 10.gün negatif gördüm olmadı dedim kendimi ona inandırmıştım ki 12 ve 13. Gün silik çizgiyi yakaladım

İnşallah hamileyimdir diyelim kan da sonucu görmeden inanamıyorum sakın erken test yapma ben 10.gün negatif gördüm olmadı dedim kendimi ona inandırmıştım ki 12 ve 13. Gün silik çizgiyi yakaladım
yok yapmıyorum bu 2.aşılamam olduğu için tecrübe kazandım ilk tutmayınca büyük yıkım yaşamıştım 1 ay kendimi toparlayamadım bu sefer hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum bakalım

kizlar ben dr dan geliyorum aralik ayimda iptal oldu 1kistim vardi simdi nurtopu gibi 3tane daha eklendi 4kiste sahibim saka gibi ya ben catladim yumurtalar catlamiyor anlamiyorum nebicim bir hormona sahibimki catlamiyor yumurtalar birdahaki ay e2 fsh lh hormonlarima bakilacak kist giderse devam edecegiz yoksa yine ertelenecek sogan kuru dusunuyorum kist icin baska oneriniz varmi

Gitseydin keske icin rahat olurdu en azindan varsa da yoksa öğrenirdin. Insallah yerlesmedie. Hala devam ediyor mu
Şuan hiç yok canım peçeteye gelen hafif pembe akıntıyla birlikte az miktarda bir kanama oldu ama ama acayip regl ve bel ağrsı çekiyorum dinleniyorum şuan bugün takip edip yarın gideceğim doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…