- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.621
Canım ya sende yerleşme kanaması fln oldu muSağol canım bende seviniyorum ama henüz kanda bakılmadı rabbim isteyen herkesi bir an önce sağlıkla kavuştursun bebeğine
Hayır canım olmadı ama farklı olarak son bir haftadır sümüksü bir akıntım vardı yumurtlama da ki gibiCanım ya sende yerleşme kanaması fln oldu mu
7 gibi kan vermiş olurum canm kaç saatte sonuç çıkıyor acabaBekliyoruz kacta cikican
En gec 2 saatte çıkar7 gibi kan vermiş olurum canm kaç saatte sonuç çıkıyor acaba
İnşallah hamileyimdir diyelim kan da sonucu görmeden inanamıyorum sakın erken test yapma ben 10.gün negatif gördüm olmadı dedim kendimi ona inandırmıştım ki 12 ve 13. Gün silik çizgiyi yakaladımşükür bi hamile görebildik dilerim sağlıkla sıhatla kucağına alırsın. Darısı bize benimde aşılamda 8.günüm
Yyyaaaa cok tatlisinO zman en geç 9 da haber veririm
yok yapmıyorum bu 2.aşılamam olduğu için tecrübe kazandım ilk tutmayınca büyük yıkım yaşamıştım 1 ay kendimi toparlayamadım bu sefer hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum bakalımİnşallah hamileyimdir diyelim kan da sonucu görmeden inanamıyorum sakın erken test yapma ben 10.gün negatif gördüm olmadı dedim kendimi ona inandırmıştım ki 12 ve 13. Gün silik çizgiyi yakaladım
yok yapmıyorum bu 2.aşılamam olduğu için tecrübe kazandım ilk tutmayınca büyük yıkım yaşamıştım 1 ay kendimi toparlayamadım bu sefer hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum bakalım
[/QUOTE/]
Hayırlısı olsun çok yıpratma kendini vardır zamanı bende 2 yıldır her ay hüsran yaşadım bilseydim doktorumla daha önce tanışır daha önce yaptırırdım ama zamanı varmış diyorum şimdi
Canım nasılsın? Ne hissediyorsunL Loriklorik canım hafif bir kanamam oldu bu akşam gitmeyeceğim teste bakalım ne olacak
Gitseydin keske icin rahat olurdu en azindan varsa da yoksa öğrenirdin. Insallah yerlesmedie. Hala devam ediyor muL Loriklorik canım hafif bir kanamam oldu bu akşam gitmeyeceğim teste bakalım ne olacak
Regl sancım var ve bel ağrısı kanamam çok yok yarına kadar takip edeyim diyorum yarın doktoruma giderim belki de kimyasal yaşadım bilemiyorumCanım nasılsın? Ne hissediyorsun
Şuan hiç yok canım peçeteye gelen hafif pembe akıntıyla birlikte az miktarda bir kanama oldu ama ama acayip regl ve bel ağrsı çekiyorum dinleniyorum şuan bugün takip edip yarın gideceğim doktorumaGitseydin keske icin rahat olurdu en azindan varsa da yoksa öğrenirdin. Insallah yerlesmedie. Hala devam ediyor mu
Allah allah ya hayir olsun insallahŞuan hiç yok canım peçeteye gelen hafif pembe akıntıyla birlikte az miktarda bir kanama oldu ama ama acayip regl ve bel ağrsı çekiyorum dinleniyorum şuan bugün takip edip yarın gideceğim doktoruma
İnşallah canım inşallah kimyasal olur diye korkuyorumAllah allah ya hayir olsun insallah
Daha once hamile kalabildin miİnşallah canım inşallah kimyasal olur diye korkuyorum
Hiç canım kimyasal bile yaşamadım bu bile bir umut benim içinDaha once hamile kalabildin mi
Hayirlisi olsun insalllaahhhh yarini bekleriz dinlen bol bolHiç canım kimyasal bile yaşamadım bu bile bir umut benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?