Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şuan hiç yok canım peçeteye gelen hafif pembe akıntıyla birlikte az miktarda bir kanama oldu ama ama acayip regl ve bel ağrsı çekiyorum dinleniyorum şuan bugün takip edip yarın gideceğim doktoruma
İlk gün bende öyleydim canım ama şu anda hiç bişi yok kahve leke geliyor ara sıra.ne regl belirtisi kaldı ne hamilelik belirtisi var anlamadım ben bu işi

Ben devlette yaptiyorum o yüzden bir aşılama daha yaptıracam sonrası tüp bebek artık
Devlette zaman açısından hızlı mı bilemiyorum çalışıyor musunuz bilemiyorum ama sabah saatlerinde izin almak vs zor o yüzden özeli tercih ediyorum adet oldum bu arada yarın doktora gidiyorum tüp bebek için

Hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah ben de tup bebek dusunuyorum ama bir kac ay ara vermek istiyorum yasim 24 bu arada benim yumurta rezervim dusuk .
Sizin yaşınız küçük zamanınız bol yormadan stres olmadan yapın herşeyi önünüzde uzun zaman var benim rezerv Yüksek eşimin hareketlilik az

Sizin yaşınız küçük zamanınız bol yormadan stres olmadan yapın herşeyi önünüzde uzun zaman var benim rezerv Yüksek eşimin hareketlilik az
Aynen bi de yasimdan dolayi tüpü ertelemek istiyoruz . Insallah ilk denemede ikiziniz olur

Aynen bi de yasimdan dolayi tüpü ertelemek istiyoruz . Insallah ilk denemede ikiziniz olur
Herkes öyle diyor bakalım hayırlısı valla insanın hiç aklına gelmiyor böyle şeyler herşey başa gelince öğreniliyor ama siz yine de çok da ertelemeyin çünkü sorun olmadığını düşünsek de yine de tedavi olmak durumunda kalırsanız çok da zaman kaybetmeyin

Kızlar dün doktorumla görüştüm bu ayı es geçip ocak ayı ile birlikte tüp bebeğe başlıyoruz doktor bize bıraktı kararı isterseniz tekrar aşılama yaptralım dedi bizde istemedik saygı duydu bakalım şimdiden sonra ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…