- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.661
Bin şükür. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canımmKızlar sonuç 46.04 çıktı
Amin inşallah değer biraz düşük geldi doktorumla hemen konuşamadım bakalım ne olacakBin şükür. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canımm
Allahın izniyle güzel şeyler olacak. Daha iki gün öncesine kadar testte negatif görüyordun. Bundan sonra bir mucize olmaz demiştin hatta. Sakın stres yapma. Çokça dua etAmin inşallah değer biraz düşük geldi doktorumla hemen konuşamadım bakalım ne olacak
Aaayyyyyy inaannnnmiiiiiyooruuummmmmKızlar sonuç 46.04 çıktı
Çok şükür böyle bir sonuç gördüm iniallah devaminda düzenli artış olurAllahın izniyle güzel şeyler olacak. Daha iki gün öncesine kadar testte negatif görüyordun. Bundan sonra bir mucize olmaz demiştin hatta. Sakın stres yapma. Çokça dua et
Hemde çok güzel bir haber doktorumda iyi şeyler söyler sonuclarımda düzenli devam eder inşallahAaayyyyyy inaannnnmiiiiiyooruuummmmmbu cok guzl bi haber masallah
İşte buu. Allaha sığın ve stres yapma sakın. Sonra da bize tavsiyelerini vermeye başlaÇok şükür böyle bir sonuç gördüm iniallah devaminda düzenli artış olur
Kesin sağlıklı hamileyim diyebileyim hepsini anlatacağım sözİşte buu. Allaha sığın ve stres yapma sakın. Sonra da bize tavsiyelerini vermeye başlaAşılamanı nerede yaptırdın hangi iğne ilaçlar kullandın. Yattın mı gezdin mi ne yedin ne içtin anlat bakalım
Hadi insalllaaahhhh yaaaaaHemde çok güzel bir haber doktorumda iyi şeyler söyler sonuclarımda düzenli devam eder inşallah
Allah gönlüne göre versin canımmKesin sağlıklı hamileyim diyebileyim hepsini anlatacağım söz
Kaçıncı gününüzdü? Maşallah sağlıkla devam etsin inşallahKızlar sonuç 46.04 çıktı
Amin inşallah 14.günüm bugünKaçıncı gününüzdü? Maşallah sağlıkla devam etsin inşallah
Canım sakın ümitsiz olma değerin gayet iyi. benimde 13. gün 27 çıkmıştı bak 12 haftalık oldu bile allaha şükürAmin inşallah 14.günüm bugün
Benim de dün 10.günümdü kanda negatif çıktı kesin sonuç mudurAmin inşallah 14.günüm bugün
Ayyyyyyneeennnn, ben de 9. Günü yapmış oluyorum yukarıdaki hesaba göre ve negatifi gördüm ama erken mi yaptık kiBenim de dün 10.günümdü kanda negatif çıktı kesin sonuç muduröncesinde kan testi yaptırdınız mı? Erken mi kan testi yaptım diye düşünmekten alamıyorum kendimi.
Ben idrar testinde 10.gün negatif görmüştüm canım 12.gün pozitif oldu kanı bilemiyorum amaBenim de dün 10.günümdü kanda negatif çıktı kesin sonuç muduröncesinde kan testi yaptırdınız mı? Erken mi kan testi yaptım diye düşünmekten alamıyorum kendimi.
Bilmiyorum umarım erken davrandık diye negatif çıkmıştır.Ayyyyyyneeennnn, ben de 9. Günü yapmış oluyorum yukarıdaki hesaba göre ve negatifi gördüm ama erken mi yaptık ki
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahBen idrar testinde 10.gün negatif görmüştüm canım 12.gün pozitif oldu kanı bilemiyorum ama
İnşallah canım ya henüz sevincim yarım ama doktorum da iyi sonuç tebrik ederim dediCanım sakın ümitsiz olma değerin gayet iyi. benimde 13. gün 27 çıkmıştı bak 12 haftalık oldu bile allaha şükür
Amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun tez zamandaSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?