Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin inşallah değer biraz düşük geldi doktorumla hemen konuşamadım bakalım ne olacak
Allahın izniyle güzel şeyler olacak. Daha iki gün öncesine kadar testte negatif görüyordun. Bundan sonra bir mucize olmaz demiştin hatta. Sakın stres yapma. Çokça dua et

Allahın izniyle güzel şeyler olacak. Daha iki gün öncesine kadar testte negatif görüyordun. Bundan sonra bir mucize olmaz demiştin hatta. Sakın stres yapma. Çokça dua et
Çok şükür böyle bir sonuç gördüm iniallah devaminda düzenli artış olur

Çok şükür böyle bir sonuç gördüm iniallah devaminda düzenli artış olur
İşte buu. Allaha sığın ve stres yapma sakın. Sonra da bize tavsiyelerini vermeye başla Aşılamanı nerede yaptırdın hangi iğne ilaçlar kullandın. Yattın mı gezdin mi ne yedin ne içtin anlat bakalım

Benim de dün 10.günümdü kanda negatif çıktı kesin sonuç muduröncesinde kan testi yaptırdınız mı? Erken mi kan testi yaptım diye düşünmekten alamıyorum kendimi.
Ayyyyyyneeennnn, ben de 9. Günü yapmış oluyorum yukarıdaki hesaba göre ve negatifi gördüm ama erken mi yaptık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…