- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.681
İçinizi ferah tutun bence de sonuç güzel. İyi olacak inşallahİnşallah canım ya henüz sevincim yarım ama doktorum da iyi sonuç tebrik ederim dedi
bende cok tedirgin olmustum, çok haklısınız o yüzden. rabbim sağ salim kavuştursun insallah. isteyen herkese de nasip olsunİnşallah canım ya henüz sevincim yarım ama doktorum da iyi sonuç tebrik ederim dedi
Amin inşallah isteyen herkes sağ salim kavuşsun bebeğinebende cok tedirgin olmustum, çok haklısınız o yüzden. rabbim sağ salim kavuştursun insallah. isteyen herkese de nasip olsun
Canım senin hiç lekelenmen oldu mu?bende cok tedirgin olmustum, çok haklısınız o yüzden. rabbim sağ salim kavuştursun insallah. isteyen herkese de nasip olsun
Canım benim hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyür bebişin göbişindeİnşallah canım ya henüz sevincim yarım ama doktorum da iyi sonuç tebrik ederim dedi
İnşallah canım rabbim sana da nasip etsin en kısa süredeCanım benim hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyür bebişin göbişinde
Kaçıncı günün canımİnşallah bende kan vermeye korkuyorum evde yaptımdan silikte olsa pozitifi gördüm ama
Benim de sol kapalı sağ da da yapışıklık vardı ama ilk aşılamada bugün kan sonucum 46 çıktı ama doktorun daha iyi bilir tabiHanımlar merhabalar , bugün hsg den geldin iki tupumde kapalı çıktı. Sağ tarafım kısmi olarak açılmış , doktor 3ay normal yolla , snra aşılama olmazsa tüp bebek dedi. Tüpler bu arada kapanabilirmis , sizce asilama yaptırsam sonuç alma imkanım var mı?
Hsg den ne kadar snra aşılama yaptirdin?Benim de sol kapalı sağ da da yapışıklık vardı ama ilk aşılamada bugün kan sonucum 46 çıktı ama doktorun daha iyi bilir tabi
4 ay sonra yaptırdımHsg den ne kadar snra aşılama yaptirdin?
Aşılamamın 12. Günü çatlatma iğnemin 14. Günü canımKaçıncı günün canım
Bende 12.günde ikinci silik çizgiyi görmüştümAşılamamın 12. Günü çatlatma iğnemin 14. Günü canım
1 ay snra gitsem yaptırsam mi , çok az açılmış kapanmasından korkuyorum , olmazsa zaten artık tüp bebek deneriz4 ay sonra yaptırdım
Bakalım pazartesiye kadar bekliyelim diyorum yarın adet günüm normalde olmazsam pazartesi kan vericemBende 12.günde ikinci silik çizgiyi görmüştüm
hayır canım ama normal bisey. yerlesme kanaması zaten muhtemelenCanım senin hiç lekelenmen oldu mu?
Çok sevindim cnm ☺ sağlıkla devam etsin işallahKızlar sonuç 46.04 çıktı
Pazartesiyi bekle bencede canım varsa değerin de yükselmiş olurBakalım pazartesiye kadar bekliyelim diyorum yarın adet günüm normalde olmazsam pazartesi kan vericem
Teşekkür ederim cnm darısı başına inşallahÇok sevindim cnm ☺ sağlıkla devam etsin işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?