- 26 Kasım 2019
- 108
- 97
- 13
- 34
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.701
Öyle düşünüyorum canım bende önce kimyasal gebelik olmuştu şimdi de korkuyorum o yüzden.Pazartesiyi bekle bencede canım varsa değerin de yükselmiş olur
Kimyasal da değerin nasıl çıkmıştı cnmÖyle düşünüyorum canım bende önce kimyasal gebelik olmuştu şimdi de korkuyorum o yüzden.
Adetim geçmişti bir laç gün 15 Di galiba bhcg doktorum yeni dölleniyodur daha takip edelim demişti Bi dahaki kana kalmadan adet oldum canımKimyasal da değerin nasıl çıkmıştı cnm
Çıkmaz, bekleyince test çizgisinde bir belirme oluyor o sayılmaz, eğer 5-10 dk içerisinde çıkarsa o geçerli canımKızlar adete yakın test yapıldığında hamile olmasan bile pozitif çıkar mı
Geçmiş sayfalardan birinde gördümde öyle yazmışlar. Teşekkür ederim canımÇıkmaz, bekleyince test çizgisinde bir belirme oluyor o sayılmaz, eğer 5-10 dk içerisinde çıkarsa o geçerli canım
gözün aydın tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darı ben ve bekleyen herkezin başına inşallah.Kızlar sonuç 46.04 çıktı
öylemi olması lazım ki ben 1 ay sonra yaptırdım 3 gün sonra benimde sonuç belli olucak4 ay sonra yaptırdım
Amin inşallah canım bekleyen herkesin başına inşallahgözün aydın tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darı ben ve bekleyen herkezin başına inşallah.
Ben doktor değiştirdim o yüzden ara biraz uzadıöylemi olması lazım ki ben 1 ay sonra yaptırdım 3 gün sonra benimde sonuç belli olucak
Canım herkeste farklı belirtiler olabiliyor hiç olmayada biliyor bende senin gibi n12. Günümdeyim senin gb test naptım 2. Çizgiyi silikte olsa gördüm ama pazartesi kan vermeyi düşünüyorımKızlar merhaba. Hiçbir belirtim yok normalde adet zamanım yaklaşınca göğüslerime bile dokunamazdım fakat şimdi o his bile yok. Bugün aşılamanın 12.günü ovulasyon testi vardı evde onu yaptım çift çizgi gördüm birisi diğeri kadar keskin ve kalın değildi tabi. P.tesi gününe kadar bekleyeyim diyorum. Hiçbir belirti olmaması normal mi acaba
Canım en kesini kan tahlili, benim hala testte silik ikinci çizgi çıkıyor ama kanda negatif çıktı 9. Günde..Canım herkeste farklı belirtiler olabiliyor hiç olmayada biliyor bende senin gibi n12. Günümdeyim senin gb test naptım 2. Çizgiyi silikte olsa gördüm ama pazartesi kan vermeyi düşünüyorım
Ay cok sevindimKızlar sonuç 46.04 çıktı
Senin sonuc cikti mi canim?Dayanamadım bnde verdim :)
Teşekkür ederim canım darısı başınaAy cok sevindim
Hayirlisiyla kucagina al insallah darisi bizlerin de basina
Pazartesi yi bekliyorm kan için canımCanım en kesini kan tahlili, benim hala testte silik ikinci çizgi çıkıyor ama kanda negatif çıktı 9. Günde..
Kızlar sonuç 46.04 çıktı
wayyy süper yaKızlar sonuç 46.04 çıktı
Çıktı canım 0.53Senin sonuc cikti mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?