- 26 Mart 2018
- 28.484
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.721
9. gün erken diye çıkmamıştır belki canım. 14. güne yakın kesin çıkıyor diye biliyorum.Canım en kesini kan tahlili, benim hala testte silik ikinci çizgi çıkıyor ama kanda negatif çıktı 9. Günde..
Hayırlı olsun canım :)Kızlar sonuç 46.04 çıktı
Umarım öyledir9. gün erken diye çıkmamıştır belki canım. 14. güne yakın kesin çıkıyor diye biliyorum.
insallahhhh canimMerhaba bu sabah benimde ilk aşılamam oldu 4 yumurtam gelişmişti. Bekleyişte olan herkesle birlikte ben de hayırlı sağlıklı sıhhatli bir şekilde pozitifi görürüz inşallah
Var gibi görünüyor benimde 12.günde çok siliktiMerhaba büğün aşılamanın 12 günü dayanamayıp idrar testi yaptım resimlerini paylaşıcam ama sizlerde bi yorumlarmısınız yoksa benmi kafayı yedim çevremdekiler bilmiyolarda şuan aşılama yaptırdığımı soramıyorum sizler yardımcı olun bana var dimi o pembelik iğne etkiside olamaz dimi iğne 14 gün aşılama 12 gün çünkü
İnşAllah vardır benimledir. Çok teşekkür ederimVar gibi görünüyor benimde 12.günde çok silikti
Canım valla ben gördüm çizgiyi ama çok silik, inşallah vardır hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhaba büğün aşılamanın 12 günü dayanamayıp idrar testi yaptım resimlerini paylaşıcam ama sizlerde bi yorumlarmısınız yoksa benmi kafayı yedim çevremdekiler bilmiyolarda şuan aşılama yaptırdığımı soramıyorum sizler yardımcı olun bana var dimi o pembelik iğne etkiside olamaz dimi iğne 14 gün aşılama 12 gün çünkü
İnşallah vardır salı günü gel kan için dedi doktorum dayanamadım inşAllah net cevap ozaman çıkıcak hayırlısıylaCanım valla ben gördüm çizgiyi ama çok silik, inşallah vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yarın testi tekrarla bakalım yine çıkacak mı ben belki 7-8 tane test yapmıştım iki gündeİnşallah vardır salı günü gel kan için dedi doktorum dayanamadım inşAllah net cevap ozaman çıkıcak hayırlısıyla
Yarın sabahdan başlayıp akşama kadar yapim ozaman belki ozamam içime sinerYarın testi tekrarla bakalım yine çıkacak mı ben belki 7-8 tane test yapmıştım iki günde
Allah bağışlasın bu arada şimdi seninki nekadarlık olduVar gibi görünüyor benimde 12.günde çok silikti
Biz de başladık hiç beklemeden şu an iğne ilk defa bugün başladıkKızlar dün doktorumla görüştüm bu ayı es geçip ocak ayı ile birlikte tüp bebeğe başlıyoruz doktor bize bıraktı kararı isterseniz tekrar aşılama yaptralım dedi bizde istemedik saygı duydu bakalım şimdiden sonra ne olucak
Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla devam etsin. Aşılamadan sonra neler yaptın? Tavsiyelerin var mı? Ben de adeti bekliyorum aşılama için. Hangi ilaçları kullandın aşılama öncesinde ve sonrasında.?? Ayy ne çok soru sordumKızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
Yaaa tebrik ederim sağlıkla devam edip değerin artsın inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun en kısa süredeKızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
Saolasın canım inşallah değerim düzenli olarak artar. Aşılamadan önce klomen kullandım. Sonra yumurta takibi oldu sonra ovitrelle çatlatma iğnesi iğneden 1 saat sonra beraber olduk iğneden 2 gün sonra aşılamam oldu 15 dk dinlenip çıktım sonra bol bol dinlendim bide Bi gün arayla beraber olduk düzenli ve sağlıklı beslenme ceviz fındık incir bunları bol tükettimHayırlı olsun inşallah. Sağlıkla devam etsin. Aşılamadan sonra neler yaptın? Tavsiyelerin var mı? Ben de adeti bekliyorum aşılama için. Hangi ilaçları kullandın aşılama öncesinde ve sonrasında.?? Ayy ne çok soru sordum
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim inşallah isteyen herkese nasip etsin. Ama sevinmek için erken mi diye korkuyorum...Yaaa tebrik ederim sağlıkla devam edip değerin artsın inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun en kısa süredesanki ben hamile kalmışım gibi seviniyorum burdan hamile haberini alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?