Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar meraba uzun zamandir burayi takip ediyiyorum bende sizin gibi aşilama yaptirdim bugun 13 günüm doktorum pazartesi kan testine cagirdi normalde adet belirtim olurdu ama şuan hic yok insllah hepimiz hayirli sonuçlar aliriz benim sadece progestran ilaci kullaniyorum onu ictikten sonra acayip bas dönmem var baska bi belirti yok insallah hepimizinki tutar

Merhaba büğün aşılamanın 12 günü dayanamayıp idrar testi yaptım resimlerini paylaşıcam ama sizlerde bi yorumlarmısınız yoksa benmi kafayı yedim çevremdekiler bilmiyolarda şuan aşılama yaptırdığımı soramıyorum sizler yardımcı olun bana var dimi o pembelik iğne etkiside olamaz dimi iğne 14 gün aşılama 12 gün çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20191207-154802_WhatsApp.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20191207-154809_WhatsApp.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 53
Var gibi görünüyor benimde 12.günde çok silikti

Canım valla ben gördüm çizgiyi ama çok silik, inşallah vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz

Biz de başladık hiç beklemeden şu an iğne ilk defa bugün başladık

Kızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla devam etsin. Aşılamadan sonra neler yaptın? Tavsiyelerin var mı? Ben de adeti bekliyorum aşılama için. Hangi ilaçları kullandın aşılama öncesinde ve sonrasında.?? Ayy ne çok soru sordum

Kızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
Yaaa tebrik ederim sağlıkla devam edip değerin artsın inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun en kısa sürede sanki ben hamile kalmışım gibi seviniyorum burdan hamile haberini alınca

Saolasın canım inşallah değerim düzenli olarak artar. Aşılamadan önce klomen kullandım. Sonra yumurta takibi oldu sonra ovitrelle çatlatma iğnesi iğneden 1 saat sonra beraber olduk iğneden 2 gün sonra aşılamam oldu 15 dk dinlenip çıktım sonra bol bol dinlendim bide Bi gün arayla beraber olduk düzenli ve sağlıklı beslenme ceviz fındık incir bunları bol tükettim

Yaaa tebrik ederim sağlıkla devam edip değerin artsın inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun en kısa sürede sanki ben hamile kalmışım gibi seviniyorum burdan hamile haberini alınca
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim inşallah isteyen herkese nasip etsin. Ama sevinmek için erken mi diye korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…