- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.741
Hayırlı olsun canım çok sevindim o tarz düşünceler benimde sürekli aklımda ama pozitif düşünelim pozitif olsun testi tekrarladım bende bugün 46 dan 143 e çıkmış güzel ilerliyor gibiKızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
İnşallah çok korkuyorum kimyasal yada boş gebelik n fln olucak diye Bi defa tam sevineyim derken hayal kırıklığı yaşadım. Aşılama günümüz aynımıydınseninşe canımHayırlı olsun canım çok sevindim o tarz düşünceler benimde sürekli aklımda ama pozitif düşünelim pozitif olsun testi tekrarladım bende bugün 46 dan 143 e çıkmış güzel ilerliyor gibi
Benim 22 kasımdı aşılamamİnşallah çok korkuyorum kimyasal yada boş gebelik n fln olucak diye Bi defa tam sevineyim derken hayal kırıklığı yaşadım. Aşılama günümüz aynımıydınseninşe canım
Aynı sayılır arada 2 gün var normaldir o zaman değer inşallahBenim 22 kasımdı aşılamam
Ben test gününü bekliyorum canım daha öncede deneyimlemedim o yüzden erken mi bilmiyorum ama okuduğum bütün yazılarda 14. Gün pozitif görülmüş hep. Testini tekrarla iyi düşün iyi olsun birde Rabbim izin verdiyse bebişin seninle olacaktır canım benim dua et bol bolTeşekkür ederim Allah razı olsun canım benim inşallah isteyen herkese nasip etsin. Ama sevinmek için erken mi diye korkuyorum...
İnşallah canım korkum zaten kimyasal yada boş gebelik olması şimdilik sevinemiyorum yarın hastahaneye gidicem tekrardan kan alırlar takip ederlerBen test gününü bekliyorum canım daha öncede deneyimlemedim o yüzden erken mi bilmiyorum ama okuduğum bütün yazılarda 14. Gün pozitif görülmüş hep. Testini tekrarla iyi düşün iyi olsun birde Rabbim izin verdiyse bebişin seninle olacaktır canım benim dua et bol bol
Ay canım çok sevindim hayırlı olsunKızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
Canım hayırlı olsunnn çok sevindim. Darısı hepimizin başına inşallah. Ben dün test yaptım yine çift çizgi gördüm. 25 kasımda aşılamam oldu 23nde çatlatma vurdum etkisi devam mı ediyor anlamadım ama adet olmam gerekiyordu hiçbir belirtim yok kafam çok karışık.Kızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
Ooo süper. Hayırlı olsun. Sanmıyorum kimyasal olduğunu. Artış zamanına göre iyiKızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
Peki hiç belirtin var mıydıİnşallah çok korkuyorum kimyasal yada boş gebelik n fln olucak diye Bi defa tam sevineyim derken hayal kırıklığı yaşadım. Aşılama günümüz aynımıydınseninşe canım
Hayırlısı olsun. Sağlıkla devam etsin işallahKızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
Saolasın canım rabbim isteyen bekleyen hepimize nasip etsin Bi sorun çıkmaz inşallahOoo süper. Hayırlı olsun. Sanmıyorum kimyasal olduğunu. Artış zamanına göre iyi
Aminnn Allah razı olsun.Hayırlısı olsun. Sağlıkla devam etsin işallah
Canım iğneden 10 gün geçtiyse etkisi geçmiştir diye düşünüyorum hatta aşılamanın 9. Günü yok diyecek kadar çok silik çıkmıştı benim testini tekrarla ve kan ver benceCanım hayırlı olsunnn çok sevindim. Darısı hepimizin başına inşallah. Ben dün test yaptım yine çift çizgi gördüm. 25 kasımda aşılamam oldu 23nde çatlatma vurdum etkisi devam mı ediyor anlamadım ama adet olmam gerekiyordu hiçbir belirtim yok kafam çok karışık.
Aşılamalarımız aynı olmuş arkadaşım kan ver mutlakaCanım hayırlı olsunnn çok sevindim. Darısı hepimizin başına inşallah. Ben dün test yaptım yine çift çizgi gördüm. 25 kasımda aşılamam oldu 23nde çatlatma vurdum etkisi devam mı ediyor anlamadım ama adet olmam gerekiyordu hiçbir belirtim yok kafam çok karışık.
Vardı şöyle söyliyeyim hemen hemen adet belirtisi gb. Tek fark 12. 13. Günde hafif vajinal zonklama hissettim ama hafiftiPeki hiç belirtin var mıydı
Vardı şöyle söyliyeyim hemen hemen adet belirtisi gb. Tek fark 12. 13. Günde hafif vajinal zonklama hissettim ama hafifti
Daha çok yine adetime 3 gün kala hissettim. Amin hepimize nasip etsin inşallahMerhaba öncelikle hayırlı olsun. Sağlıklı bebişlerın olsun inşaallah. Adet belirtisi ne zaman yasadiniz kaçıncı günde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?