Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
Hayırlı olsun canım çok sevindim o tarz düşünceler benimde sürekli aklımda ama pozitif düşünelim pozitif olsun testi tekrarladım bende bugün 46 dan 143 e çıkmış güzel ilerliyor gibi

Hayırlı olsun canım çok sevindim o tarz düşünceler benimde sürekli aklımda ama pozitif düşünelim pozitif olsun testi tekrarladım bende bugün 46 dan 143 e çıkmış güzel ilerliyor gibi
İnşallah çok korkuyorum kimyasal yada boş gebelik n fln olucak diye Bi defa tam sevineyim derken hayal kırıklığı yaşadım. Aşılama günümüz aynımıydınseninşe canım

Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim inşallah isteyen herkese nasip etsin. Ama sevinmek için erken mi diye korkuyorum...
Ben test gününü bekliyorum canım daha öncede deneyimlemedim o yüzden erken mi bilmiyorum ama okuduğum bütün yazılarda 14. Gün pozitif görülmüş hep. Testini tekrarla iyi düşün iyi olsun birde Rabbim izin verdiyse bebişin seninle olacaktır canım benim dua et bol bol

İnşallah canım korkum zaten kimyasal yada boş gebelik olması şimdilik sevinemiyorum yarın hastahaneye gidicem tekrardan kan alırlar takip ederler

Kızlar dayanamayıp 14. Gün de kan verdim 150.2 çıktı sizinle paylaşmak istedim bu değerde kimyasal fln olur mu yada değeri yüksekken kimyasal olan oldu mu
Canım hayırlı olsunnn çok sevindim. Darısı hepimizin başına inşallah. Ben dün test yaptım yine çift çizgi gördüm. 25 kasımda aşılamam oldu 23nde çatlatma vurdum etkisi devam mı ediyor anlamadım ama adet olmam gerekiyordu hiçbir belirtim yok kafam çok karışık.

Canım iğneden 10 gün geçtiyse etkisi geçmiştir diye düşünüyorum hatta aşılamanın 9. Günü yok diyecek kadar çok silik çıkmıştı benim testini tekrarla ve kan ver bence

Aşılamalarımız aynı olmuş arkadaşım kan ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…