Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar.
27 kasımda aşılama yaptıran varmı

ben o gün yaptırdım bugün adet olmam gerekiyor ama henüz hiç bir belirti yok dilerim allahtan olmaz test yaptırmaya cesaret edemedim
Canım bir güzel haber de senden gelsin inşallah. Umudumuz olursun sen de

27 kasımda aşılama yaptıran varmı

ben o gün yaptırdım bugün adet olmam gerekiyor ama henüz hiç bir belirti yok dilerim allahtan olmaz test yaptırmaya cesaret edemedim
Benim de aşılamam 27 kasımda oldu canım. Test günüm çarşamba. Henüz adet olmadım ama olacak gibiyim sanki. Senin durumun nasıl?

Kızlar merhaba. Cumartesi günü aşılamam oldu ve dün yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu ile acile gittim. Doktor gebeymiş gibi davranacağız dedi. Önce paracerol adında serum sonra diğer içinde tuz olan serumlardan verildi. Eve dönüşte de enfexia ve parol verdi. Aşılamamı yapan doktorum bir sorun olmaz dedi ama içim hiç rahat değil ne yazıkki☹ Aşılamamı etkiler mi çok çok üzüldüm bu durumu yaşayan var mı

kızlar hamileyim bende asilamayla hamile kaldim bugun kan testi icin doktora gittim doktor hamilesin dedi ama daha cok kucukmuş 2 gun sonra tekrar gidicem rabbim istiyen herkeze nasip etsin
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk aşılama mıydı? Belirtin var mıydı? Bizimle paylaşırsan sevinirim.

Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk aşılama mıydı? Belirtin var mıydı? Bizimle paylaşırsan sevinirim.
yok canim 2. asilamam di belirti yoktu canim sadece asilamadan 1 hafta sonra cok asiri kasik agrim oludu o kadar diger türlü pek bi belirti olmadi

Peki adet olacak gibi hissettin mi? Benim de 2. aşılama. Test günüm çarşamba. Ama sanki adet olacağım
benim normalde cok kasik bel ve gosus agrim olurdu ama bu sefer olmadi sadece arada bi cok hafif hissediyordum onunda artik pskolojik oldugunu düşünmeye başladim icini ferah tut ben hic beklemiyidum hatta kendimi aileme nasil soylicem tutmadigini diye dusunmeye baslamis

canım senın sonucun nedır bende asılama yaptırdım cuma gunu falan test yapcam

canım sonucun ne test yaptırdın mı

kızlar hamileyim bende asilamayla hamile kaldim bugun kan testi icin doktora gittim doktor hamilesin dedi ama daha cok kucukmuş 2 gun sonra tekrar gidicem rabbim istiyen herkeze nasip etsin
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Beta hcg kaç çıktı ne kadarlıkmış yani kaç nhaftalık

hamileyim canim insallah seninde olur bugun ogrendim bende se
ayyyy nasıl mutlu oldum masallah masallah ben de 28 kasımda asılama yaptırdım canım bıraz bılgı verırmısın bende polıkıstık over varda bıraz tutmayacak gıbı gelıyor sende asılama yaptırma nedenın neydı gebelık belırtısı hıssettın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…