- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.761
Canım bir güzel haber de senden gelsin inşallah. Umudumuz olursun sen de27 kasımda aşılama yaptıran varmı
ben o gün yaptırdım bugün adet olmam gerekiyor ama henüz hiç bir belirti yok dilerim allahtan olmaz test yaptırmaya cesaret edemedim
inşallah bende öyle istiyorum dilerim allahtan hepmizinki tutar da biter artık bu özlem hasret rabbin herkeze sağlıkli mutlu huzurlu evlatlar nasip etsinGünaydın kızlar.
Canım bir güzel haber de senden gelsin inşallah. Umudumuz olursun sen de
Amin canım amin inşallah. Ne zaman test yapacaksın??inşallah bende öyle istiyorum dilerim allahtan hepmizinki tutar da biter artık bu özlem hasret rabbin herkeze sağlıkli mutlu huzurlu evlatlar nasip etsin
Benim de aşılamam 27 kasımda oldu canım. Test günüm çarşamba. Henüz adet olmadım ama olacak gibiyim sanki. Senin durumun nasıl?27 kasımda aşılama yaptıran varmı
ben o gün yaptırdım bugün adet olmam gerekiyor ama henüz hiç bir belirti yok dilerim allahtan olmaz test yaptırmaya cesaret edemedim
İnşallah vardır bende çok korktum testlere inanamadım. Kan görünce rahatlık geldi biraz27 kasımda aşılama yaptıran varmı
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk aşılama mıydı? Belirtin var mıydı? Bizimle paylaşırsan sevinirim.kızlar hamileyim bende asilamayla hamile kaldim bugun kan testi icin doktora gittim doktor hamilesin dedi ama daha cok kucukmuş 2 gun sonra tekrar gidicem rabbim istiyen herkeze nasip etsin
yok canim 2. asilamam di belirti yoktu canim sadece asilamadan 1 hafta sonra cok asiri kasik agrim oludu o kadar diger türlü pek bi belirti olmadiGözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk aşılama mıydı? Belirtin var mıydı? Bizimle paylaşırsan sevinirim.
Peki adet olacak gibi hissettin mi? Benim de 2. aşılama. Test günüm çarşamba. Ama sanki adet olacağımyok canim 2. asilamam di belirti yoktu canim sadece asilamadan 1 hafta sonra cok asiri kasik agrim oludu o kadar diger türlü pek bi belirti olmadi
benim normalde cok kasik bel ve gosus agrim olurdu ama bu sefer olmadi sadece arada bi cok hafif hissediyordum onunda artik pskolojik oldugunu düşünmeye başladim icini ferah tut ben hic beklemiyidum hatta kendimi aileme nasil soylicem tutmadigini diye dusunmeye baslamisPeki adet olacak gibi hissettin mi? Benim de 2. aşılama. Test günüm çarşamba. Ama sanki adet olacağım
Canım bende 28 kasımda aşılama yaptırdım hala beklemedeyım27 kasımda aşılama yaptıran varmı
canım senın sonucun nedır bende asılama yaptırdım cuma gunu falan test yapcamkizlar meraba uzun zamandir burayi takip ediyiyorum bende sizin gibi aşilama yaptirdim bugun 13 günüm doktorum pazartesi kan testine cagirdi normalde adet belirtim olurdu ama şuan hic yok insllah hepimiz hayirli sonuçlar aliriz benim sadece progestran ilaci kullaniyorum onu ictikten sonra acayip bas dönmem var baska bi belirti yok insallah hepimizinki tutar
canım sonucun ne test yaptırdın mıKızlar merhaba. Hiçbir belirtim yok normalde adet zamanım yaklaşınca göğüslerime bile dokunamazdım fakat şimdi o his bile yok. Bugün aşılamanın 12.günü ovulasyon testi vardı evde onu yaptım çift çizgi gördüm birisi diğeri kadar keskin ve kalın değildi tabi. P.tesi gününe kadar bekleyeyim diyorum. Hiçbir belirti olmaması normal mi acaba
hamileyim canim insallah seninde olur bugun ogrendim bende secanım senın sonucun nedır bende asılama yaptırdım cuma gunu falan test yapcam
sen ne zamn yaptirdincanım senın sonucun nedır bende asılama yaptırdım cuma gunu falan test yapcam
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Beta hcg kaç çıktı ne kadarlıkmış yani kaç nhaftalıkkızlar hamileyim bende asilamayla hamile kaldim bugun kan testi icin doktora gittim doktor hamilesin dedi ama daha cok kucukmuş 2 gun sonra tekrar gidicem rabbim istiyen herkeze nasip etsin
ayyyy nasıl mutlu oldum masallah masallah ben de 28 kasımda asılama yaptırdım canım bıraz bılgı verırmısın bende polıkıstık over varda bıraz tutmayacak gıbı gelıyor sende asılama yaptırma nedenın neydı gebelık belırtısı hıssettın mıhamileyim canim insallah seninde olur bugun ogrendim bende se
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?