- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.781
hala olmadım bekliyorum bi kaç gün sonra da olmazsan test ypcamBenim de aşılamam 27 kasımda oldu canım. Test günüm çarşamba. Henüz adet olmadım ama olacak gibiyim sanki. Senin durumun nasıl?
varmı bişeyCanım bende 28 kasımda aşılama yaptırdım hala beklemedeyım
Adet belirtin var mı canım.h
hala olmadım bekliyorum bi kaç gün sonra da olmazsan test ypcam
canım sonucun ne test yaptırdın mı
benimde polikist overdi canim cok fazla yumurtalik vardi ve sadece 2 tane yumurtam gelisti sonuc hamileyayyyy nasıl mutlu oldum masallah masallah ben de 28 kasımda asılama yaptırdım canım bıraz bılgı verırmısın bende polıkıstık over varda bıraz tutmayacak gıbı gelıyor sende asılama yaptırma nedenın neydı gebelık belırtısı hıssettın mı
valla heycandan hic sormadim insallah carsamba gunu kendi doktoruma gidip detayli baktircamHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Beta hcg kaç çıktı ne kadarlıkmış yani kaç nhaftalık
Canım çok tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallahTeşekkür ederim Allah razı olsun canım benim inşallah isteyen herkese nasip etsin. Ama sevinmek için erken mi diye korkuyorum...
Amin inşallahCanım çok tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah
bende aynı canım sıfır belırtı kuzu kuzu oturuyorum testte yapamıyorum korkudan oyle beklıyorum. gebelık testı ıcın henuz erken ama cıkmayabılır canımYaptırmaya korkuyorum, ama ne adet belirtisi var ne hamilelik.. Şimdilik kuzu kuzu oturuyorum. Ovülasyon testlerinde çift çizgiyi görüyordum dün akşam gebelik testi aldım 11 gibi yaptım tek çizgi çıktı genelde sabah yapın diyorlar gerçi ama moralim biraz bozuk açıkcası.
amınn canım ınsallah darısı basımıza. sende s-saglıklı sıhhatlı kucagına al ınsallah mınıgınıbenimde polikist overdi canim cok fazla yumurtalik vardi ve sadece 2 tane yumurtam gelisti sonuc hamileymerak etme bende hic hiasetmedim hatta esimin hic umudu bile yoktu yani en unmadik anda rabbim nasip ediyo
yok canım tetst yapmadım daha bugun 12. gunu en az 14 gun dolsun oyle yaparımvarmı bişey
hayırlısı olsun canım tez zamada guzel haberler alırsın ınsallahKızlar çarşamba günü test yapacaktım. Şimdi adet oldum maalesef. Umutlu değildim diye çok üzülmedim. Hayırlısı böyleymiş demek.
bende aynı canım sıfır belırtı kuzu kuzu oturuyorum testte yapamıyorum korkudan oyle beklıyorum. gebelık testı ıcın henuz erken ama cıkmayabılır canım
pembemsı leke ıse yerlesme kanaması da olabılır canım rısklı hareket etme dıkkat etCanım bugün kan vermeye gidecektim ama sabah işe kalktığımda çamaşırımda leke fark ettim adet oluyorum diye düşünüyordum beyaz bir akıntı oldu ve peçete ile sildiğimde yine leke geldi. Anlam veremiyorum şuan için beklemedeyim hala işten izin alıp gitsem mi yoksa beklesem mi biraz daha diye.
benim de öyle oldu canım.darısı diğer aylara. umarım kist falan oluşmaz da bir daha ki döneme tüp bebeğe başlarız.malesef yine yine ve yeniden günü bile şaşmadan adet oldum bi hayal daha son buldu
pembemsı leke ıse yerlesme kanaması da olabılır canım rısklı hareket etme dıkkat et
amın canım ınsallah muhakkak haber et sonucu merkala beklıyoruz uut olursun bızlereinşallah canım ya, öğlen arası gideyim diyorum kan vermek için. Hepimizin hakkında hayırlısı, allah bizlere de o duyguyu yaşatmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?