Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sonucun ne test yaptırdın mı

Yaptırmaya korkuyorum, ama ne adet belirtisi var ne hamilelik.. Şimdilik kuzu kuzu oturuyorum. Ovülasyon testlerinde çift çizgiyi görüyordum dün akşam gebelik testi aldım 11 gibi yaptım tek çizgi çıktı genelde sabah yapın diyorlar gerçi ama moralim biraz bozuk açıkcası.

benimde polikist overdi canim cok fazla yumurtalik vardi ve sadece 2 tane yumurtam gelisti sonuc hamileymerak etme bende hic hiasetmedim hatta esimin hic umudu bile yoktu yani en unmadik anda rabbim nasip ediyo

bende aynı canım sıfır belırtı kuzu kuzu oturuyorum testte yapamıyorum korkudan oyle beklıyorum. gebelık testı ıcın henuz erken ama cıkmayabılır canım

benimde polikist overdi canim cok fazla yumurtalik vardi ve sadece 2 tane yumurtam gelisti sonuc hamileymerak etme bende hic hiasetmedim hatta esimin hic umudu bile yoktu yani en unmadik anda rabbim nasip ediyo
amınn canım ınsallah darısı basımıza. sende s-saglıklı sıhhatlı kucagına al ınsallah mınıgını

bende aynı canım sıfır belırtı kuzu kuzu oturuyorum testte yapamıyorum korkudan oyle beklıyorum. gebelık testı ıcın henuz erken ama cıkmayabılır canım

Canım bugün kan vermeye gidecektim ama sabah işe kalktığımda çamaşırımda leke fark ettim adet oluyorum diye düşünüyordum beyaz bir akıntı oldu ve peçete ile sildiğimde yine leke geldi. Anlam veremiyorum şuan için beklemedeyim hala işten izin alıp gitsem mi yoksa beklesem mi biraz daha diye.

pembemsı leke ıse yerlesme kanaması da olabılır canım rısklı hareket etme dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…