- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.801
ben bir kaç ay ara vermeyi düşünüyorum çünkü çok yıprandım bu süreçte hormon ilaçları beni yormaya başladı artık nisan gibi bende tüp bebeğe başlıycam artıkbenim de öyle oldu canım.darısı diğer aylara. umarım kist falan oluşmaz da bir daha ki döneme tüp bebeğe başlarız.
amın canım ınsallah muhakkak haber et sonucu merkala beklıyoruz uut olursun bızlere
amin canimm insallahamınn canım ınsallah darısı basımıza. sende s-saglıklı sıhhatlı kucagına al ınsallah mınıgını
hakkımızda hayırlısı canım rabbım tez zamanda yuzumuzu guldurur ınsallahkan testi çıktı canım sonuç ne yazık ki negatif. Şimdi progestan kullanımını bırakacağım adette olmadım adet olsaydım bari.
Tebrikler canımbenimde polikist overdi canim cok fazla yumurtalik vardi ve sadece 2 tane yumurtam gelisti sonuc hamileymerak etme bende hic hiasetmedim hatta esimin hic umudu bile yoktu yani en unmadik anda rabbim nasip ediyo
Cnm değer düşük ama artabilir. Dr u na ulaş bence. Çünkü lekelenmen var. Progesteron kullanıyormusun? Lekelenme için bebek tutunsun diye progesteron iğnesi verebilirKızlar merhaba bügün aşılamanın 16 günü 15inde beta 21.9 çıktı çok düşük biliyorum yarın yine test yapcam ama benim sormak istediğim kahve rengi akıntı gibi ve çok net olmayan kırmızılık var ve kasıkla belde ağrı var bu 16sında yerleşme kanaması normalmi yaşayan varmı yani
Yok vermedi hiç bişey doktorum ilk aşılama bu şekilde deneyelim dediCnm değer düşük ama artabilir. Dr u na ulaş bence. Çünkü lekelenmen var. Progesteron kullanıyormusun? Lekelenme için bebek tutunsun diye progesteron iğnesi verebilir
progesteron u ya vajinal jel ya da hap olarak verdiler.dr a görün acilenYok vermedi hiç bişey doktorum ilk aşılama bu şekilde deneyelim dedi
Şimdi geldim doktordan değer düşük olduğu için şuanda anlayamayız düşükde olabilir yerleşme kanamasıda kanamayı durdurdum değer içinde gün aşırı kan alıp takip edicez ilişki yasak ani hareket yasak yarın gel mutlaka dedi şuanda başka bişey diyemem değere bakcaz dedi. Allahım nolur onu bana bağışlaprogesteron u ya vajinal jel ya da hap olarak verdiler.dr a görün acilen
Allah yardımcınız olsun. İşallah sağlıkla devam ederŞimdi geldim doktordan değer düşük olduğu için şuanda anlayamayız düşükde olabilir yerleşme kanamasıda kanamayı durdurdum değer içinde gün aşırı kan alıp takip edicez ilişki yasak ani hareket yasak yarın gel mutlaka dedi şuanda başka bişey diyemem değere bakcaz dedi. Allahım nolur onu bana bağışladeyip duruyorum
Allah razı olsun inşAllah Rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhatli evlatlar versin inşAllahAllah yardımcınız olsun. İşallah sağlıkla devam eder
canımm allah tamamına erdırsın inşallah darısı basımıza. yazında dıkkatımı ceken kısım oldu bendede var aynı belırtı. gögüs ucum buyumus geldı banada. ve cok acıyordu yatarken falan uzerıne yatınca. bır ıkı gungur azalsada en belırgın onu hıssettım bende . beklıyrum ınsallah hayırlı sonuclar alırım bendeBen 11 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum 13 kasımda aşılamam yapıldı okadar umutsuzdumki olmiycağına inanmıştım ve hiçbir belirtim yoktu girip buradan belirti arayıp duruyordum bir arkadaşım rüyasında beni hamile olarak ğördüğünü söyledi aşılamamın 11. Günü sınavım vardı çıktıktan sinra eczanenin önünden geçerken hadi bi test alayım dedim tabi yine umutsuzum eve geldim testi yaptım ve silik bir çizgi belirdi okadar heycanladımki hemen doktorumu aradım net birşey söylemedi ama ihtimalun arttığını söyledi pazartesi gel bi bakalım dedi kan versim sonuç 35.30 çıktı oluşmuş rahme tutunmuş fakat biraz erken kimyasal olabilme ihtimalide olduğunu söyledi ben inanamıyordum hala çünkü hiçbir belirtim yoktu sadece göğüs uçlarım biraz büyümus gibiydi ve hassastı oda adet öncesindede oluyor zaten herneysr iki gün sonra yani çarşamba tekrar gelmemi söyledi fakat 1 gün sonra adet olacakmısım gibi ağrılarım oldu ben panik yaptım yine doktorumu aradım gel dedi değerim 85 olmus ve bu ağrı olabilir dedi şimdi okadar mutluyumki iki gün sonra tekrar gidicem işalla herşey yolunda gider ve bu arada ilk aşılamam benim için bir mucize oldu işallah herkes bu duyguyu tadar
canım benımde bugun asılamada15. gunum sabah 8. den berı karnımda adet olacakmısım gıbı agrı oluyor. lekelenme olmadı hıc . durumun nedır sonucun ne oldu .Kızlar merhaba bügün aşılamanın 16 günü 15inde beta 21.9 çıktı çok düşük biliyorum yarın yine test yapcam ama benim sormak istediğim kahve rengi akıntı gibi ve çok net olmayan kırmızılık var ve kasıkla belde ağrı var bu 16sında yerleşme kanaması normalmi yaşayan varmı yani
Merhaba canım benim 16sında akşam leke gibi kahve rengi başlayan kanamam vardı hemen doktora gittim kanamayı durdumdum dinlenin yarında kana bakalım dediler tek tükde pembelikde oluyodu kanda o geceki ağrı hiç birşeymiş ertesi gün yatakdan kalkar kalkmaz su gibi kan boşaldı o dakika hem belime hem kasıklarıma sanki baltayla vuruyolardı hemen doktora gittim 21.9 olan beta 7 olmuştu dün. Şimdi kanamam devam ediyo kasıklarımda ağrı var sabah bi beyaz et parçası geldi nekadar sürer şimdi bilemem ama bebişim gitti 2 gündür ağlamakdan içim dışıma çıktı ama artık elden bişey gelmiyo tabi kimyasalmış Allah sağlıklı hayırlısıyla kucağımıza alcamız evlatlar nasip etsin. İnşAllah sende bi sorun olmaz sağlıkla alırsın kollarına yavrunu canım sende dikkat et yat sadece ne olur ne olmaz kasık ağrısı bende aşılamanın ilk gününden beri olmuştu zaten sen dik bacakları yat gerisi Rabbime kalmışcanım benımde bugun asılamada15. gunum sabah 8. den berı karnımda adet olacakmısım gıbı agrı oluyor. lekelenme olmadı hıc . durumun nedır sonucun ne oldu .
BirdMerhaba canım benim 16sında akşam leke gibi kahve rengi başlayan kanamam vardı hemen doktora gittim kanamayı durdumdum dinlenin yarında kana bakalım dediler tek tükde pembelikde oluyodu kanda o geceki ağrı hiç birşeymiş ertesi gün yatakdan kalkar kalkmaz su gibi kan boşaldı o dakika hem belime hem kasıklarıma sanki baltayla vuruyolardı hemen doktora gittim 21.9 olan beta 7 olmuştu dün. Şimdi kanamam devam ediyo kasıklarımda ağrı var sabah bi beyaz et parçası geldi nekadar sürer şimdi bilemem ama bebişim gitti 2 gündür ağlamakdan içim dışıma çıktı ama artık elden bişey gelmiyo tabi kimyasalmış Allah sağlıklı hayırlısıyla kucağımıza alcamız evlatlar nasip etsin. İnşAllah sende bi sorun olmaz sağlıkla alırsın kollarına yavrunu canım sende dikkat et yat sadece ne olur ne olmaz kasık ağrısı bende aşılamanın ilk gününden beri olmuştu zaten sen dik bacakları yat gerisi Rabbime kalmış
Ayrıca benimde hiç 16 güne kadar lekelenmem olmadı aşılama işleminden sonra bile lekelenme olmayınca çok sevinmiştimcanım benımde bugun asılamada15. gunum sabah 8. den berı karnımda adet olacakmısım gıbı agrı oluyor. lekelenme olmadı hıc . durumun nedır sonucun ne oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?