Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ertesi güne kadar yıkanmıyorum yazmışın. Namaz oluyor mu öyle.

Aminnn Allah razı olsun kuzum benim Rabbim inşallah sana da nasip etsin, hepimizeÇooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun 15,20 dk yatırıp gönderiyorum dedi pek bir şey demedi . Belki de kasmamam için bilemiyorum idrara sıkışık dedi galiba İnan heyecan yaptım hatırlamıyorum . Evi toparlayıp silip , süpüreyim dedim ben de . Kolaylık olur diye

Aynen canim.biz elimizden geleni yapalimda icimiz rahat olsun gerisini güzel rabbimiz bilir. O ol der olur .

Hadi inşallah canım ctesi tekrar mı bakacak sana

Yarin bakilacak canim.dün 15.5mm di benimkiler yavas büyuyor biraz yarin bakilacak. Keske cumartesi tekrar baktirsaydin. Bu arada ne olur ne olmaz bugunleri degerlendir özelliklede yarin geceyi. Ben hem yarini hemde cumartesi sabahini degerlendircem.

Çok heyecanlıyım. Sağ 15-sol 14 ctesi iğne pazartesi sabah aşılama
hadi bakalim geri sayim baslasin
canim dr belirli gun perhiz vermiyormu bildigim kadariyla 4gun perhiz olmali sanki

hadi bakalim geri sayim baslasin

canim dr belirli gun perhiz vermiyormu bildigim kadariyla 4gun perhiz olmali sanki

Canim genelde 2 3 gun perhiz veriyorlar ama bazi doktirlar catlama ignesinin vuruldugu gün iliski veriyor.sonucta düsünsene ya yumurta erken catlasa 4 gun icinde icerde sperm olmuyor. Bana doktorum catlama ignesinin vuruldugu günün sabahinda iliskiyi onayliyor yani cumartesi sabahi.aksaminda igne pazartesi oglene asilama olacak 52 53 saat pehriz oluyor yani 2gunden fazla o arada eger olurda erken catlarsa icerdede sperm olmus oluyor. Eger esinin sperm haraket ve sayisinda ciddi sorun yoksa mantikli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…