- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Evet canım kısa bi süre uzanıp eve gidiyormuşuz. Eve gidinceye yat dinlenBana 15 20 dk yatırıp gönderiyorum dedi bi . Kafamda deli sorular Var.
Canım ertesi güne kadar yıkanmıyorum yazmışın. Namaz oluyor mu öyle.Canim doktorlar asilama sonrasi 30dakka islem yapilan yerde yatiriyorlar.sonrasinda normal yasamina dönebilirsin deselerde sen ilk gün iş falan yapma yat dinlen. 5 6 gün spir yapma.Ben islem sonrasi hemen wc ye gitmedim.3 saat sonra ilk idrari yaptim.( bazi doktorlar idrara sıkısık cagiriyormus o yuzden bazi arkadaşlar islem sonrasi mecburen wc ye kosuyorlar.benim doktorum gerek yok dediginden ben islem oncesi wc ye giriyorum sonrasinda 3 4 saat girmiyorum) islem sırasında cok az canim aciyabilir ama acisada kendini sıkma nekadar sıkarsan canin okadar fazla aciyor ve islemin başari oranini etkiliyor. Ben islemden sonraki sabahi degerlendiriyorum. (Bazu arkadaslar islem yapilan geceyi degerlendiriyorlar) cunkü olurda igneye ragmen catlamamis yumurtam olup gec catladiysa veya asilamayi doktor düzgun yapamadiysa diye ( sonucta yumurta 24 saat yasiyor) ertesi sabahi sonrasindada gün asiri 2 beraberlik daha oluyor. Ananas suyu tutunmayi kolaylastiriyormus. Tüp bebek tedavilerindede oneriyorlar büyük marketlerde tazesi var hergün 2 dilim yiyebilirsin (fazlasi ishal yapiyor) eger taze ananas bulamazsan %100 ananas sulari satiliyor (dikkat et bazilari ananas aromali yaziyor.dimes marka %100 oluyor). Ben ertesi güne kadar banyo yapmadim. Ilk banyoyu ertesi gün iliskiden 2 saat sonra yaptim. Cok sicak suyla uzun sureli yikanma. Bebiş ilk 5 6 gunde tutunuyor agir ev isi yapma. ( ben asilama yapilmadan onceki gün evi dipköşe temizledim asılama günü icin yemek yaptim) .asilama sonrasi biraz lekelenme oluyor normal diyorlar.
En onemlisi işlem sirasinda bol bol ayetel kürsi fatiha oku.rabbim mübarek cuma günü hürmetine yuzune baksin
Aminnn Allah razı olsun kuzum benim Rabbim inşallah sana da nasip etsin, hepimizeCanim doktorlar asilama sonrasi 30dakka islem yapilan yerde yatiriyorlar.sonrasinda normal yasamina dönebilirsin deselerde sen ilk gün iş falan yapma yat dinlen. 5 6 gün spir yapma.Ben islem sonrasi hemen wc ye gitmedim.3 saat sonra ilk idrari yaptim.( bazi doktorlar idrara sıkısık cagiriyormus o yuzden bazi arkadaşlar islem sonrasi mecburen wc ye kosuyorlar.benim doktorum gerek yok dediginden ben islem oncesi wc ye giriyorum sonrasinda 3 4 saat girmiyorum) islem sırasında cok az canim aciyabilir ama acisada kendini sıkma nekadar sıkarsan canin okadar fazla aciyor ve islemin başari oranini etkiliyor. Ben islemden sonraki sabahi degerlendiriyorum. (Bazu arkadaslar islem yapilan geceyi degerlendiriyorlar) cunkü olurda igneye ragmen catlamamis yumurtam olup gec catladiysa veya asilamayi doktor düzgun yapamadiysa diye ( sonucta yumurta 24 saat yasiyor) ertesi sabahi sonrasindada gün asiri 2 beraberlik daha oluyor. Ananas suyu tutunmayi kolaylastiriyormus. Tüp bebek tedavilerindede oneriyorlar büyük marketlerde tazesi var hergün 2 dilim yiyebilirsin (fazlasi ishal yapiyor) eger taze ananas bulamazsan %100 ananas sulari satiliyor (dikkat et bazilari ananas aromali yaziyor.dimes marka %100 oluyor). Ben ertesi güne kadar banyo yapmadim. Ilk banyoyu ertesi gün iliskiden 2 saat sonra yaptim. Cok sicak suyla uzun sureli yikanma. Bebiş ilk 5 6 gunde tutunuyor agir ev isi yapma. ( ben asilama yapilmadan onceki gün evi dipköşe temizledim asılama günü icin yemek yaptim) .asilama sonrasi biraz lekelenme oluyor normal diyorlar.
En onemlisi işlem sirasinda bol bol ayetel kürsi fatiha oku.rabbim mübarek cuma günü hürmetine yuzune baksin
Canım ertesi güne kadar yıkanmıyorum yazmışın. Namaz oluyor mu öyle.
Canım ertesi güne kadar yıkanmıyorum yazmışın. Namaz oluyor mu öyle.
Aminnn Allah razı olsun kuzum benim Rabbim inşallah sana da nasip etsin, hepimizeÇooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun 15,20 dk yatırıp gönderiyorum dedi pek bir şey demedi . Belki de kasmamam için bilemiyorum idrara sıkışık dedi galiba İnan heyecan yaptım hatırlamıyorum . Evi toparlayıp silip , süpüreyim dedim ben de . Kolaylık olur diye
Kızlar kontrole geldim ama başım çok ağrıyor
Çok heyecanlıyım. Sağ 15-sol 14 ctesi iğne pazartesi sabah aşılamaDoktora sor canim gonalf mi yapti acaba. Baktimi yumurtalara
Çok heyecanlıyım. Sağ 15-sol 14 ctesi iğne pazartesi sabah aşılama
Çok heyecanlıyım. Sağ 15-sol 14 ctesi iğne pazartesi sabah aşılama
Yok canım ctesi gece 11de vurulcam ptesi 8 de gitcemMasallah canim cumartesi tekrar kontrol olacakmisin
Hadi inşallah canımBenimde eger 15.5olan yumurtam büyürse cumartesi gecesi igne pazartesi asilama olucak.beraber gün sayicaz
Hadi inşallah canımctesi tekrar mı bakacak sana
hadi bakalim geri sayim baslasinÇok heyecanlıyım. Sağ 15-sol 14 ctesi iğne pazartesi sabah aşılama
canim dr belirli gun perhiz vermiyormu bildigim kadariyla 4gun perhiz olmali sankiYarin bakilacak canim.dün 15.5mm di benimkiler yavas büyuyor biraz yarin bakilacak. Keske cumartesi tekrar baktirsaydin. Bu arada ne olur ne olmaz bugunleri degerlendir özelliklede yarin geceyi. Ben hem yarini hemde cumartesi sabahini degerlendircem.
hadi bakalim geri sayim baslasin
canim dr belirli gun perhiz vermiyormu bildigim kadariyla 4gun perhiz olmali sanki
HarikaaBenimde eger 15.5olan yumurtam büyürse cumartesi gecesi igne pazartesi asilama olucak.beraber gün sayicaz
Kizlar sonuç negatif 3.62 deger ..
Bi dahaki sefere inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?