Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rabbım tez zamanda tekrar nasıp eder ınsallah canım benım sagol guzel dıleklerın ıcın canım

Kist olmamıştır inşallah canım korkutma kendini kist daha çok agri yapar . Benimde geçen hafta bel ve kasik agrim çok oldu jel kullandığım için enfeksiyon mu oluştu ki acaba dedim . Ocak ayında gün aldım hsg çekileceğim aşılama tekrarlamadan önce çektirmek istedim . Yumurtlama mi ki acaba akıntın sebebi? Değerlendiriyor musun

Ya belimde çok ağrıyo 3 tane ovulasyon testim kalmış 13 14 15.günde yaptım 15.günde çok hafif belliydi daha hala olmamıştı biraz değerlendirdim sayılır ama misafir geldi o yüzden ne oldu bilemem. Bide yapasımda gelmiyo niyeyse ole biseler

Benim negatif oldu regl oldum bitti bile ben hic belirti hiisetmedim o kadar ypgun bir sekilde. Sadece hafif bel agrim vardi.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim en kısa zamanda anne oluyoruz diye sevindirsin bizi inşallah

Benimde negatif canim mayisa kadar ara verdim. Mayis haziran gibi tüp bebek denicez. Ben kilo vermeye odaklandim. Biraz kafam bosalsin istiyorum. Regli bitti haftada 2 3 kere degerlendiriyorum denk gelirse olur

Şuan reglidrn beri sarı akıntım geliyor. Koku falan yok ama sapsarı Pazartesi ye randevu aldım. Geçen ay aşılama olduğumuz için mi bilmiyorum. Ocak Ta 2. Aşılama yı yaptırcam. Bu ay dinleniyorum. Açıkcası gün falan da tutmuyor. Geçen ay çok stresli geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…