- 5 Aralık 2019
- 121
- 81
- 13
- 33
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.821
rabbım tez zamanda tekrar nasıp eder ınsallah canım benımMerhaba canım benim 16sında akşam leke gibi kahve rengi başlayan kanamam vardı hemen doktora gittim kanamayı durdumdum dinlenin yarında kana bakalım dediler tek tükde pembelikde oluyodu kanda o geceki ağrı hiç birşeymiş ertesi gün yatakdan kalkar kalkmaz su gibi kan boşaldı o dakika hem belime hem kasıklarıma sanki baltayla vuruyolardı hemen doktora gittim 21.9 olan beta 7 olmuştu dün. Şimdi kanamam devam ediyo kasıklarımda ağrı var sabah bi beyaz et parçası geldi nekadar sürer şimdi bilemem ama bebişim gitti 2 gündür ağlamakdan içim dışıma çıktı ama artık elden bişey gelmiyo tabi kimyasalmış Allah sağlıklı hayırlısıyla kucağımıza alcamız evlatlar nasip etsin. İnşAllah sende bi sorun olmaz sağlıkla alırsın kollarına yavrunu canım sende dikkat et yat sadece ne olur ne olmaz kasık ağrısı bende aşılamanın ilk gününden beri olmuştu zaten sen dik bacakları yat gerisi Rabbime kalmış
Aminn canım isteyen herkeze Rabbim hayırlısıyla nasip etsinrabbım tez zamanda tekrar nasıp eder ınsallah canım benımsagol guzel dıleklerın ıcın canım
Yurtdışında nerde yasiyorsunuzBende devlette oldum nasibimizde varsa olacaktır diye düşünüyorum
Kist olmamıştır inşallah canım korkutma kendini kist daha çok agri yapar . Benimde geçen hafta bel ve kasik agrim çok oldu jel kullandığım için enfeksiyon mu oluştu ki acaba dedim . Ocak ayında gün aldım hsg çekileceğim aşılama tekrarlamadan önce çektirmek istedim . Yumurtlama mi ki acaba akıntın sebebi? Değerlendiriyor musunA AponjjUmutumut82 L Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi Umutlu Anne Bekleyiste yavru kartal kızlar bu ay nasıl geçti sizin sanırım hicbirimizin tutmadı. Benim çok alt karnım ağrıdı kasıklarımda çok ağrıdı iki kere çok yoğun akıntı geldi biraz kist olmasından da korktum birazda normaldir dedim o kadar hormon aldık sizin nasıl geciyo?
Bnm olumsuz olmuştu. Ara veriyorum şimdiA AponjjUmutumut82 L Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi Umutlu Anne Bekleyiste yavru kartal kızlar bu ay nasıl geçti sizin sanırım hicbirimizin tutmadı. Benim çok alt karnım ağrıdı kasıklarımda çok ağrıdı iki kere çok yoğun akıntı geldi biraz kist olmasından da korktum birazda normaldir dedim o kadar hormon aldık sizin nasıl geciyo?
Ya belimde çok ağrıyo 3 tane ovulasyon testim kalmış 13 14 15.günde yaptım 15.günde çok hafif belliydi daha hala olmamıştı biraz değerlendirdim sayılır ama misafir geldi o yüzden ne oldu bilemem. Bide yapasımda gelmiyo niyeyse ole biselerKist olmamıştır inşallah canım korkutma kendini kist daha çok agri yapar . Benimde geçen hafta bel ve kasik agrim çok oldu jel kullandığım için enfeksiyon mu oluştu ki acaba dedim . Ocak ayında gün aldım hsg çekileceğim aşılama tekrarlamadan önce çektirmek istedim . Yumurtlama mi ki acaba akıntın sebebi? Değerlendiriyor musun
Degerlendirebilirsin canım hazır ilacın hala etkisi varBnm olumsuz olmuştu. Ara veriyorum şimdi
Bende pek devam etmiyor ilaç etkileri canımDegerlendirebilirsin canım hazır ilacın hala etkisi var
Niye nerden biliyosunkiBende pek devam etmiyor ilaç etkileri canım
Benim negatif oldu regl oldum bitti bileA AponjjUmutumut82 L Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi Umutlu Anne Bekleyiste yavru kartal kızlar bu ay nasıl geçti sizin sanırım hicbirimizin tutmadı. Benim çok alt karnım ağrıdı kasıklarımda çok ağrıdı iki kere çok yoğun akıntı geldi biraz kist olmasından da korktum birazda normaldir dedim o kadar hormon aldık sizin nasıl geciyo?
Çünkü daha önce denedimNiye nerden biliyosunki
Yok kuzum suandan bahsediyorum benBenim negatif oldu regl oldum bitti bileben hic belirti hiisetmedim o kadar ypgun bir sekilde. Sadece hafif bel agrim vardi.
Yani Allah nerden verir bilmiyorum ama bende ilk degilde ikinci klomenden sonra hamile kalmıştım. Inşallah seninde olurÇünkü daha önce denedim
Su an da ben bu ay macun aldim onu kullaniyorum daha yumurtlamadim sanirim gec yumurtliycam hicbir agirim sizim yokYok kuzum suandan bahsediyorum ben
Senin 15 gün olmuş yapmadınmı test vardır inşallah bebişinrabbım tez zamanda tekrar nasıp eder ınsallah canım benımsagol guzel dıleklerın ıcın canım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim en kısa zamanda anne oluyoruz diye sevindirsin bizi inşallahYa belimde çok ağrıyo 3 tane ovulasyon testim kalmış 13 14 15.günde yaptım 15.günde çok hafif belliydi daha hala olmamıştı biraz değerlendirdim sayılır ama misafir geldi o yüzden ne oldu bilemem. Bide yapasımda gelmiyo niyeyse ole biseler
A AponjjUmutumut82 L Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi Umutlu Anne Bekleyiste yavru kartal kızlar bu ay nasıl geçti sizin sanırım hicbirimizin tutmadı. Benim çok alt karnım ağrıdı kasıklarımda çok ağrıdı iki kere çok yoğun akıntı geldi biraz kist olmasından da korktum birazda normaldir dedim o kadar hormon aldık sizin nasıl geciyo?
Şuan reglidrn beri sarı akıntım geliyor. Koku falan yok ama sapsarı Pazartesi ye randevu aldım. Geçen ay aşılama olduğumuz için mi bilmiyorum. Ocak Ta 2. Aşılama yı yaptırcam. Bu ay dinleniyorum. Açıkcası gün falan da tutmuyor. Geçen ay çok stresli geçtiA AponjjUmutumut82 L Loriklorik M Minikbirmucizemeselesi Umutlu Anne Bekleyiste yavru kartal kızlar bu ay nasıl geçti sizin sanırım hicbirimizin tutmadı. Benim çok alt karnım ağrıdı kasıklarımda çok ağrıdı iki kere çok yoğun akıntı geldi biraz kist olmasından da korktum birazda normaldir dedim o kadar hormon aldık sizin nasıl geciyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?