Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde negatif canim mayisa kadar ara verdim. Mayis haziran gibi tüp bebek denicez. Ben kilo vermeye odaklandim. Biraz kafam bosalsin istiyorum. Regli bitti haftada 2 3 kere degerlendiriyorum denk gelirse olur
Bende tüp bebeğe geçtim artık bu ay böle bi durdum hastaneye gitmek istemiyorum daha sonra rapor işlerini bitiricem inşallah bakalım sonra nolur

Bende aşılama yaptırdım eğer olmazsa tüp bebek olucak direk tüp bebeğe geçiş oluyor mu yoksa mecbur 1 veya 2 ay ara vermek gerekli mi
Devlette 3 sene evli olma şartı var canım diğerlerini bilmiyorum açıkçası iki kerede aşılama yaptırdım

İsallah canım zaten baskada belirtim olmadı bu arada bu gün adetim 5 gün gecti degerim 450 dün ve bu gün sağ kasıgımda hafif batmalar oluyor

Geçen ay doktorum iğnenin etkisi en fazla 5 gün sürer demişti ama yinede ben bekleyim çarşamba ilk idrarla yapayım yine çift olursa cumayı beklemeden giderim
Canım benim 11. Günde silik cikmisti ve gebelik pzitif ve bende senin gibi iğnenin etkisi olabilir diye düsünüp hergün tekrar tekrar yaptim ve gittikce koyulasti

Canım benim 11. Günde silik cikmisti ve gebelik pzitif ve bende senin gibi iğnenin etkisi olabilir diye düsünüp hergün tekrar tekrar yaptim ve gittikce koyulasti
Bende geçen ay çatlama iğnesinin 11. Günü yaptım pozitifti tabi onda kimyasal oluştu ama 9. Günde biraz aklıma karıltırdı

Bende 30 kasımda aşılama oldum bugün 14.günüm. 12.günü kan testi verdim 2.30 çıktı. Bugün doktoruma gittim sanki biraz kalınlık var gibi dedi alttan muayene ederken ama bir Ümit vermek istemiyorum adetini bekleyelim geçsin dedi. Zaten adetlerim düzensiz . Rahim duvarı kalınlaşmasana çok baktım bugün hamilelikte olabilirmiş adet döngüsü de
Pazartesi kan testi verip salı tekrar doktoruma gideceğim inşallah hastalanmam ama ağrımda var gibi ara ara
Off Allahım en çok da bu belirsizlik insanı bitiyor o kadar 14 gün bekle belli olmasın yine bekle .sanırım ömrümüz beklemeyle geçecek Allah tan hayırlısı

Canım kimyasal gebelikten bende korkuyorum sen nasıl oldu sende
Diğer gebeliklerimde adetim geçikti öyle anladım değerim 800 lere çıktı sonra 1 hafta sonra adet olmuştum gecen ayda pozitifi gördüm 3 gün sonra falan adet oldum doktora gittim değerim 7 lerde çıktı kimyasal dedi ama aynı hamilelikte yaşananları yaşadım memelerim hassaslaştı idrara sık cıkmaya başladım digerlerini hatırlamıyorum pek

Kuzum inşallah yükselir değerin hamilesindir Beklemek belirsizlik cok zor ya zamn geçmiyor aklın hep orda var mı yok mu allahım en gakın zamanda saplıklı hayırlı evlatlar nasip eder bizlerede

Yaaa o daha zor canım değer o kadar yükseldikten sonra düşmesi sen alttan muayene felan olmuş muydun doktorun sana kalınlaşma var felan dedi mi bana bugün test yaptırmadı olsa da çıkmaz dedi mecbur bekleyecem benimde göğüslerim çok şişti ve dokununca inanılmaz açıyor bir de adet olacak gibi ara ara ağrım var ama adet mi başka bişey mi bilmiyorum doktorun dediği gibi kendimi ümitlendirmek istemiyorum

Kuzum inşallah yükselir değerin hamilesindir Beklemek belirsizlik cok zor ya zamn geçmiyor aklın hep orda var mı yok mu allahım en gakın zamanda saplıklı hayırlı evlatlar nasip eder bizlerede
Amin isteyen herkese Allahım istemeyenden alsın bize versin çocuğunu doğurup çöpe atanlardan nefret ediyorum biz olsun diye ne zorluklar çekiyoruz Demek ki Allah’ın sevgili kullarıyız önce dert veriyor sonra derman ki değer bil diye

Ben o zmanlarda hiç alttan baktırmadım canım hep karnımdan baktılar hiç bir şey göremediler 2 günde bir kontrole çapırdı değerim düşmeye başlamış evde hopla zıpla dedi kürtaja gerek kalmasın dedi o kadar şuan benime aynı canım ara ara ağrım oluyor göğüslerim şuan baya hassas acıyo

O konuda o kadar cok katılıyorum ki sana kuzum pislik insanlar çöpe atan satan öldüren bizde ne acılar ne umutlar ne masraflarla çocuğumuz olsun diye didiniyorum ama allah dua edenlerin sabredenlerin yanındadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…