- Konu Sahibi yavru kartal
-
Insallah tutar canim dinlenKızlar aşılamam yapıldı bugün ama kanama oldu biraz ilkinde de olmuştu ama Bu sefer biraz daha olduinşallah tutar
Kızlar aşılamam yapıldı bugün ama kanama oldu biraz ilkinde de olmuştu ama Bu sefer biraz daha olduinşallah tutar
Kızlar aşılamam yapıldı bugün ama kanama oldu biraz ilkinde de olmuştu ama Bu sefer biraz daha olduinşallah tutar
Ya ole aşırı değil ama şuan leke gibi ilkinde de olduydu daha azdı o zaman agrım çok olmuştu. Bide dus alma dedi yaaBen 2 kez asilama yaptirdim canim ilkinde lekelenme gibi oldu tuttu ikincisinde baya regli gibi 1 ped doldu tutmadi. Doktor normal diyor
Bende ilkinde zor tuttum bağırmamak için o yüzden bugün canım acısa da çok rahat davrandım ve kısa sürdü çok şükürAma benim ikincisinde canim cok acidi bagirdim hatta sanki icimde birsey yirtildi doktor inkar etti ama bence beceremedi birseyler ters gitti
İnşallah tutar canımBende ilkinde zor tuttum bağırmamak için o yüzden bugün canım acısa da çok rahat davrandım ve kısa sürdü çok şükürhemen bitti şuan hafif bi adet ağrısı var o kadar yatıyorum geçmesini bekliyorum
Cok guzel sanirim ayni zamanlarda asilama olacagizÇok heyecanlıyım. Sağ 15-sol 14 ctesi iğne pazartesi sabah aşılama
Siz beni baz almayın bence ben anormalimİnşallah tutar canımAcısız , ağrısız oluyor diyorlar öyle değil mi ki ?
Estağfirullah canım . Aminn inşallah canım hepimizinSiz beni baz almayın bence ben anormaliminşallah sizin ki normal ve ağrısız geçer
Tekrar merhaba arkadaslar, bendeki gelismeleri de yazayim. Sali gunu kontrolum vardi yumurtalar buyumus en buyugu 15mm dedi. Bu en buyuk yumurta soldaymis fakat sekli biraz bozuk begenmedim gergin olmasi lazim dedi. Sagdakiler daha kucukmus onlari buyutelim, gonal f 75 ten 100 e cikaralim dedi. Cuma kontrole gidecegim. Buyume durumuna gore pazar yada pazartesi ben de asilamami olacagim insallah, Allah tum isteyenlere versin hayirlisiyla.Selamlar, benim de bugun kontrolüm vardı adetin 7. günü, 75 ml gonal f kullandım aynen devam dedi salı günü yani 10. gün yeniden çağırdı yumurtlar gelişiyor desi ama çok erken birşey söylemek için çok küçükler dedi.Yine beklemece...
Inşallah tutar canımTekrar merhaba arkadaslar, bendeki gelismeleri de yazayim. Sali gunu kontrolum vardi yumurtalar buyumus en buyugu 15mm dedi. Bu en buyuk yumurta soldaymis fakat sekli biraz bozuk begenmedim gergin olmasi lazim dedi. Sagdakiler daha kucukmus onlari buyutelim, gonal f 75 ten 100 e cikaralim dedi. Cuma kontrole gidecegim. Buyume durumuna gore pazar yada pazartesi ben de asilamami olacagim insallah, Allah tum isteyenlere versin hayirlisiyla.
Bende ilkinde zor tuttum bağırmamak için o yüzden bugün canım acısa da çok rahat davrandım ve kısa sürdü çok şükürhemen bitti şuan hafif bi adet ağrısı var o kadar yatıyorum geçmesini bekliyorum
Tekrar merhaba arkadaslar, bendeki gelismeleri de yazayim. Sali gunu kontrolum vardi yumurtalar buyumus en buyugu 15mm dedi. Bu en buyuk yumurta soldaymis fakat sekli biraz bozuk begenmedim gergin olmasi lazim dedi. Sagdakiler daha kucukmus onlari buyutelim, gonal f 75 ten 100 e cikaralim dedi. Cuma kontrole gidecegim. Buyume durumuna gore pazar yada pazartesi ben de asilamami olacagim insallah, Allah tum isteyenlere versin hayirlisiyla.
Amin inşallah yaa canım acıyınca moralim bozuluyo istemeden. Inşallah hepimiz karşılığını alırızInsallah emeklerinin karsiligini alirsin canim
Ctesiyi değerlendirme bana sadece cuma olsun iki gün olmasın dediYarin bakilacak canim.dün 15.5mm di benimkiler yavas büyuyor biraz yarin bakilacak. Keske cumartesi tekrar baktirsaydin. Bu arada ne olur ne olmaz bugunleri degerlendir özelliklede yarin geceyi. Ben hem yarini hemde cumartesi sabahini degerlendircem.
Ctesi kapalı canım . Bugün benim 6. Günüm dü doktor iyi büyümüş dedi. Sanırım o yüzden tekrar bakalım demediYarin bakilacak canim.dün 15.5mm di benimkiler yavas büyuyor biraz yarin bakilacak. Keske cumartesi tekrar baktirsaydin. Bu arada ne olur ne olmaz bugunleri degerlendir özelliklede yarin geceyi. Ben hem yarini hemde cumartesi sabahini degerlendircem.
Evet canım çok heyecanlıyım. İkiside tutsa muhteşem olurhadi bakalim geri sayim baslasin
canim dr belirli gun perhiz vermiyormu bildigim kadariyla 4gun perhiz olmali sanki
Hayırla sonuçlansın inşallah canımKızlar aşılamam yapıldı bugün ama kanama oldu biraz ilkinde de olmuştu ama Bu sefer biraz daha olduinşallah tutar
Kaç gün duş almıycanYa ole aşırı değil ama şuan leke gibi ilkinde de olduydu daha azdı o zaman agrım çok olmuştu. Bide dus alma dedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?