Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kizlar benim yumurtalarim büyümüyor galiba.hic koyulasma yok.

Eki Görüntüle 2554354
Kizlar benim yumurtalarim büyümüyor galiba.hic koyulasma yok.
Canım 22-23 mm olunca pik yapıyor senin ki şuan 17-18 mm olmuştur en fazla. O yüzden pik yapmaz. Piki muhtemelen ctes"-pazar görürsün. Bu testi yapma boşuna üzülmeni istemem. Şu günlerde moralimizi yüksek tutalım. Ptesi inşallah aşılamamızda rahat geçsin. O testlerde ben pik görüp çatladığını da görmeme rağmen doktor daha büyüyor 2-3 güne çatlar dediğide oldu boşver testi

Ben canım bugün yarında iğne vuruncam.inşallah ctesiye gelişmiş olur.doktor dozunu düşürtüp devam ettirdi

Ne yaptin canim sende gelisme var mi?

Kizlar aranizda daha önce ilaçsız ignesiz aşılama yaptiran varmi yada yaptirip tutan?
Benim adetlerim düzenli, yumurtlamada da bir problem yok. Tek sorun esimin spermleri. Bu yuzden doktorum asilama yapalim dedi ama ilacsiz ignesiz. Simdi bir cok kadina igne yaziyorlar bana bisey vermedi. Cok endiseliyim ya tutmazsa diye. Bari yapmisken igne yazsaydi riske atmasaydik. Kafam cok karisik. Varmi bu sekilde hamile kalaniniz?

Aslinda yumurtlamanizda sorun olmasa bile yumurta sayisini artirdigi icin gebelik sansi artiyor neden ilac vermedi acaba? en azindan klomen verebilirdi.

Canım benimde kendi kendine oluşup çatlıyor ama iğne yazdı bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…