- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Evet canım sen ne zaman çatlatmayı vurcanCok guzel sanirim ayni zamanlarda asilama olacagiz
Bugün alma dedi de nasıl dayanacam bilmiyom. Namaz nasıl kılcam onu hiç bilmiyomKaç gün duş almıycan
Diyanete bi sor canım. Belki namaz oluyordur zevk almıyorsun ya sağlık durumu . Sen ara sorBugün alma dedi de nasıl dayanacam bilmiyom. Namaz nasıl kılcam onu hiç bilmiyom
Amin hayırlarla inşallah pozitifleri görürüzAşılamalarımız hep yakın galiba kızlar ard arda güzel haberler alacağız inşallah.
Ay evet Sirasiyla da guzel haberler insallahAşılamalarımız hep yakın galiba kızlar ard arda güzel haberler alacağız inşallah.
Canım 22-23 mm olunca pik yapıyor senin ki şuan 17-18 mm olmuştur en fazla. O yüzden pik yapmaz. Piki muhtemelen ctes"-pazar görürsün. Bu testi yapma boşuna üzülmeni istemem. Şu günlerde moralimizi yüksek tutalım. Ptesi inşallah aşılamamızda rahat geçsin. O testlerde ben pik görüp çatladığını da görmeme rağmen doktor daha büyüyor 2-3 güne çatlar dediğide oldu boşver testi
Ben canım bugün yarında iğne vuruncam.inşallah ctesiye gelişmiş olur.doktor dozunu düşürtüp devam ettirdiYarin bakilacak canim.dün 15.5mm di benimkiler yavas büyuyor biraz yarin bakilacak. Keske cumartesi tekrar baktirsaydin. Bu arada ne olur ne olmaz bugunleri degerlendir özelliklede yarin geceyi. Ben hem yarini hemde cumartesi sabahini degerlendircem.
İnşallah Bebişlerimiz tutunur canım. Ben hsg çekinirken çok acı çektim günlerce kanamam oldu. Sonucum temiz çıktı ama benim canımda çok yandı. Aşılama da da aynı işlem ya biraz korkutuyorSiz beni baz almayın bence ben anormaliminşallah sizin ki normal ve ağrısız geçer
Ne yaptin canim sende gelisme var mi?Merhaba kızlar. Bende 3 ay önce rapor çıkarttım ilaç yazıldı eczane yanlış yazılmış dozları yüksek karşılamıyor dedi düzelttirdim bu sefer 14 kutu fostimon 1 kutu ovitrelle verdi eczane. Sonra tatildi doktorun izniydi derken bu aya nasip oldu dün gittim ilaçlar yanlış dediler yine iyice uyuz oldum kafama göre almıyorum sonuçta ne yazıyorlarsa onu veriyor eczane. Dün letu al dediler 5 gün kullan sonra gel fostimon ile devam edelim dediler Pazartesi gideceğim tekrar hepimiz için hayırlısı inşallah. İlk aşılamam olacak bu arada sebepsiz olarak gözüküyoruz.
Ay aynı anda olmamız çok güzel belirtilerimizi yazarız . Birbirimize herşeyi sorarız aynı günde bebişlerimizi öğreniriz inşallahPazartesi icin durum:
Besiktasli
Minikbirmucizemeselesi
Umutumut82
yok mu artiran?
Aslinda yumurtlamanizda sorun olmasa bile yumurta sayisini artirdigi icin gebelik sansi artiyor neden ilac vermedi acaba? en azindan klomen verebilirdi.Kizlar aranizda daha önce ilaçsız ignesiz aşılama yaptiran varmi yada yaptirip tutan?
Benim adetlerim düzenli, yumurtlamada da bir problem yok. Tek sorun esimin spermleri. Bu yuzden doktorum asilama yapalim dedi ama ilacsiz ignesiz. Simdi bir cok kadina igne yaziyorlar bana bisey vermedi. Cok endiseliyim ya tutmazsa diye. Bari yapmisken igne yazsaydi riske atmasaydik. Kafam cok karisik. Varmi bu sekilde hamile kalaniniz?
Canım benimde kendi kendine oluşup çatlıyor ama iğne yazdı bana .Kizlar aranizda daha önce ilaçsız ignesiz aşılama yaptiran varmi yada yaptirip tutan?
Benim adetlerim düzenli, yumurtlamada da bir problem yok. Tek sorun esimin spermleri. Bu yuzden doktorum asilama yapalim dedi ama ilacsiz ignesiz. Simdi bir cok kadina igne yaziyorlar bana bisey vermedi. Cok endiseliyim ya tutmazsa diye. Bari yapmisken igne yazsaydi riske atmasaydik. Kafam cok karisik. Varmi bu sekilde hamile kalaniniz?
Adetin kaçıncı günü canımBugün muayenemi oldum sorun yok çok şükür merional 150 verdi bugün itibari ile 5 gün kalçadan vurulacağım salı günü kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?