Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aslinda yumurtlamanizda sorun olmasa bile yumurta sayisini artirdigi icin gebelik sansi artiyor neden ilac vermedi acaba? en azindan klomen verebilirdi.
Ya ben illa igne yaz dedim. Doktor igne yazarsam cogul gebelik riski olusur. Tabi kismet olursa bu sekildede olur ama cogul gebeliklerde hamilelikte riskler olusuyormus o yuzden israr etmedim. Doktorum dedi bu ay kendi olusan yumurtayla deneyelim. Tutmazsa bidahaki ay igne artik.. Sali gunu yumurta kontrolu icin randevum var bakalim catlama ignesi yazacakmi yoksa buyumedigi icin iptalmi cok huzursuzum

Huzursuz olma belki de hersey yolunda gider sadece sabretmek cok zor, ama hepimiz sabredip bekliyoruz bi sekilde

ins. canim bende 2tane olsa hayir demem
sabah 8debyaptigim icin sonrasinda yatiyorum ben ama bu sabah gobek deligimin tam altinda vurdum igneyi cikardigim gibi kan geldi sizdede oldumu boyle
[/QUOTE]
bana da aynı şekilde oluyor küçücük bir kanama oluyor eğer iğneyi çok yavaş şekilde batırdıysam oluyor

sabah 8debyaptigim icin sonrasinda yatiyorum ben ama bu sabah gobek deligimin tam altinda vurdum igneyi cikardigim gibi kan geldi sizdede oldumu boyle
Canım neden göbeğin altından vuruyorsun çok mu kanadı
[/QUOTE]
uyku semesine oldu cok kanamadi ama koyusekilde birden igneyi cikarmamla kanayinca tedirgin oldum acikcasi bakalim yarin dr gidecegim asilama olup olmayacagi belli olacak

Canım neden göbeğin altından vuruyorsun çok mu kanadı
uyku semesine oldu cok kanamadi ama koyusekilde birden igneyi cikarmamla kanayinca tedirgin oldum acikcasi bakalim yarin dr gidecegim asilama olup olmayacagi belli olacak
[/QUOTE]
Dikkat et canım göbek deliğinin 3parmak ölçüp sağına ve soluna vur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…