- Konu Sahibi yavru kartal
-
Insallah bu 3lü de 3 te 3 hadi bakalim. Allah hepimizin yuzunu guldursun.Ay aynı anda olmamız çok güzel belirtilerimizi yazarız . Birbirimize herşeyi sorarız aynı günde bebişlerimizi öğreniriz inşallah
Aminnn inşallah canımInsallah bu 3lü de 3 te 3 hadi bakalim. Allah hepimizin yuzunu guldursun.
Ya ben illa igne yaz dedim. Doktor igne yazarsam cogul gebelik riski olusur. Tabi kismet olursa bu sekildede olur ama cogul gebeliklerde hamilelikte riskler olusuyormus o yuzden israr etmedim. Doktorum dedi bu ay kendi olusan yumurtayla deneyelim. Tutmazsa bidahaki ay igne artik.. Sali gunu yumurta kontrolu icin randevum var bakalim catlama ignesi yazacakmi yoksa buyumedigi icin iptalmi cok huzursuzumAslinda yumurtlamanizda sorun olmasa bile yumurta sayisini artirdigi icin gebelik sansi artiyor neden ilac vermedi acaba? en azindan klomen verebilirdi.
Bugün 3.günüm canımAdetin kaçıncı günü canım
Hayırlısı olur inşallah canım. Rabbim nasip edecekse eder.sen rahat ol stres olma. Hepimiz bu ay rahat olalım bebişlerimiz tutunsunBugün 3.günüm canım
Birbirimize destek olalım aşılaması yakın olanlar tecrübelerini paylaşsın en son ben olacağım sanırım aranızdaHayırlısı olur inşallah canım. Rabbim nasip edecekse eder.sen rahat ol stres olma. Hepimiz bu ay rahat olalım bebişlerimiz tutunsun
Huzursuz olma belki de hersey yolunda gider sadece sabretmek cok zor, ama hepimiz sabredip bekliyoruz bi sekildeYa ben illa igne yaz dedim. Doktor igne yazarsam cogul gebelik riski olusur. Tabi kismet olursa bu sekildede olur ama cogul gebeliklerde hamilelikte riskler olusuyormus o yuzden israr etmedim. Doktorum dedi bu ay kendi olusan yumurtayla deneyelim. Tutmazsa bidahaki ay igne artik.. Sali gunu yumurta kontrolu icin randevum var bakalim catlama ignesi yazacakmi yoksa buyumedigi icin iptalmi cok huzursuzum
Tmm canım merak etme hepsini yazarızBirbirimize destek olalım aşılaması yakın olanlar tecrübelerini paylaşsın en son ben olacağım sanırım aranızda
Aşılamada ilk muayenenizBirbirimize destek olalım aşılaması yakın olanlar tecrübelerini paylaşsın en son ben olacağım sanırım aranızda
TakipteyimAşılamada ilk muayenenizGonal F kullananlar buraya .
Burdanda yazıyoruz aşalamaları
ins. canim bende 2tane olsa hayir dememEvet canım çok heyecanlıyım. İkiside tutsa muhteşem olur
[/QUOTE]Kızlar gonal f iğneyi yaptıktan sonra bir süre dinleniyor musunuz?
sabah 8debyaptigim icin sonrasinda yatiyorum ben ama bu sabah gobek deligimin tam altinda vurdum igneyi cikardigim gibi kan geldi sizdede oldumu boyleins. canim bende 2tane olsa hayir demem
Aşılama tarihi belli olunca haber veririm ☺Konunun başında birlikte takipedelim diye tablo yaptım,isteyenler yazsın burdan ekleyim.
sabah 8debyaptigim icin sonrasinda yatiyorum ben ama bu sabah gobek deligimin tam altinda vurdum igneyi cikardigim gibi kan geldi sizdede oldumu boyleins. canim bende 2tane olsa hayir demem
Canım neden göbeğin altından vuruyorsun çok mu kanadısabah 8debyaptigim icin sonrasinda yatiyorum ben ama bu sabah gobek deligimin tam altinda vurdum igneyi cikardigim gibi kan geldi sizdede oldumu boyle
uyku semesine oldu cok kanamadi ama koyusekilde birden igneyi cikarmamla kanayinca tedirgin oldum acikcasi bakalim yarin dr gidecegim asilama olup olmayacagi belli olacakCanım neden göbeğin altından vuruyorsun çok mu kanadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?