- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Sen hangisini vuruyorsun canımHer doktorun tedavi şekli farklı sanırım benim iğnelerim kalçadan hastanede vurduruyorum
Merional 150 canımSen hangisini vuruyorsun canım
Senin farklıymış canım. Zaten kol göbek ve kalçadan vuruluyor. Bir tek göbekte vururken nereye vurduğun önemliMerional 150 canım
Bana da yazacağını söylediCrinone adında bi jel yazdı doktor kızlar sizlerede yazdı mı?
Benim nasipse yarın sabah canım inşallah güzel sonuçlar alırızBirbirimize destek olalım aşılaması yakın olanlar tecrübelerini paylaşsın en son ben olacağım sanırım aranızda
Sen çatlatmayı ne zaman vurdun.sabah kaçta gitcenBenim nasipse yarın sabah canım inşallah güzel sonuçlar alırız
Niye şimdi yazmadı ki aşılama sabahı getir dediler banaBana da yazacağını söyledi
İğneyi dün gece 23.45 de vuruldum canım Cuma günü sabah 10 da burda olun dediSen çatlatmayı ne zaman vurdun.sabah kaçta gitcen
Niye şimdi yazmadı ki aşılama sabahı getir dediler bana
Hayırlarla sonuçlansın inşallah canım . Yarın mübarek gün bol bol dua edelim birbirimize inşallah hepimiz pozitifleri görelimİğneyi dün gece 23.45 de vuruldum canım Cuma günü sabah 10 da burda olun dedi
Folik asidin hangisini kullanıyorsun ben daha başlamadımBen klomen ve çatlatma iğnesi kullanacağım derken aşılama yapayım dedi . Folik asit yazdı geçen hafta aşılamadan sonra da jel vereceğim dedi.
Aminn inşallah canım benim hepimizin pozitif sonuçlanır inşallahHayırlarla sonuçlansın inşallah canım . Yarın mübarek gün bol bol dua edelim birbirimize inşallah hepimiz pozitifleri görelim
@besiktaslı tarih canımBen klomen ve çatlatma iğnesi kullanacağım derken aşılama yapayım dedi . Folik asit yazdı geçen hafta aşılamadan sonra da jel vereceğim dedi.
Arkadaşlar herkese merhaba, kasım ayında aşılama yaptıracağım. Bebişlerimizi birlikte bekleyelim, birbirimize destek olalım.
Ben özel bir klinikte yapıracağım.Eylül de sadece klomen kullanmıştım bu ay ara verdik. Kasım da yine klomen ile aşılama yapılacak.
Benimle birlikte tüm bekleyenlere dualarlasağlıkla bebişlerimiz gelsin inşallah
An itibariyle aşılama takvimi:
KULLANICI ADI AŞILAMA TARİHİ TEST yavru kartal 18.11.2019 ? M Minikbirmucizemeselesi 18.11.2019 ? Umutumut82 18.11.2019 ?
Allah razı olsun canımAminn inşallah canım benim hepimizin pozitif sonuçlanır inşallahMeryem suresini okudum ve dualarıma tüm bebek isteyenleri alıyorum
Kuzum diğer gruptan yazdım sana görmedin. Naptın nasıl hazır mısın?Beni ekler misin aşılama tarihim 16 kasım
Folik asidin hangisini kullanıyorsun ben daha başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?