- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 37
- Konu Sahibi yavru kartal
-
İlk defa yaptırıcam heyecanlıyım bide bugun bu grup veya diğeri hatırlamıyorum cok canım yandı falan yazmıstı biri korktum birazcıkKuzum diğer gruptan yazdım sana görmedin. Naptın nasıl hazır mısın?
Rabbim hepimizden razı olsun canımAllah razı olsun canıminşallah yarın bende hepimiz için okuyup dua etcem
Bende de folik asit var ama kilo aldırıyor diye kullanmıyorum belki çatlatma iğnesinden sonra kullanmaya başlarım doktor bişey demediFolidace olması lazım kuzum . İnofolic combi vardı sunuş kullan dedi
İlk defa yaptırıcam heyecanlıyım bide bugun bu grup veya diğeri hatırlamıyorum cok canım yandı falan yazmıstı biri korktum birazcık
Bende de folik asit var ama kilo aldırıyor diye kullanmıyorum belki çatlatma iğnesinden sonra kullanmaya başlarım doktor bişey demedi
İnşallah tüm cocuk isteyenler en kısa zaman da pozitif sonuc alsınBenim de ilk inşallah son olur bir daha da gerek kalmaz . Açıkçası bende okudum canım ama herkeste ayrıl olmaz ki
Korkma kendini rahat bırak. Masaya çıktın mı bebeğini düşün kucağına aldığını kokladığını sen düşünürken işlemin inşallah rahatça geçer. Benim rahim filmim çok zor geçti kateter takarlarken fenalaştım tansiyonum düştü. Ama bu bana özel bi durum oldu. Başkalarıda kataterde rahattı ilaç verilirken zorlandı. Bazıları hiç acı çekmedi. O yüzden rahat ol inşallah rahatça geçicekİlk defa yaptırıcam heyecanlıyım bide bugun bu grup veya diğeri hatırlamıyorum cok canım yandı falan yazmıstı biri korktum birazcık
Bana demedi bende başlamadımBir haftadır kullaniyorum canım ben Başka da bir şey kullanmadım zaten
Benim rahim filmi ile ilgili kötü bir tecrübem var aslında korkmam da ondan dolayı agrı eşiğim yüksektir ama cok tesekkür ederim gözümü kapatıp bebeğimi düşünücemKorkma kendini rahat bırak. Masaya çıktın mı bebeğini düşün kucağına aldığını kokladığını sen düşünürken işlemin inşallah rahatça geçer. Benim rahim filmim çok zor geçti kateter takarlarken fenalaştım tansiyonum düştü. Ama bu bana özel bi durum oldu. Başkalarıda kataterde rahattı ilaç verilirken zorlandı. Bazıları hiç acı çekmedi. O yüzden rahat ol inşallah rahatça geçicek
3 gün biraz fazla değil miAşıla sonrası dinlenmek gerekiyor mu acaba kızlar bi kaç yerde 3 gün dinlenin falan yazmıslardı
En güzel rahatlama yöntemimiz bu canım bebişlerimiz mis kokuları yumuşacık tenleri minicik elleriBenim rahim filmi ile ilgili kötü bir tecrübem var aslında korkmam da ondan dolayı agrı eşiğim yüksektir ama cok tesekkür ederim gözümü kapatıp bebeğimi düşünücem
Ben iki hafta hiç birsey yapmamayı düşünüyorumAşıla sonrası dinlenmek gerekiyor mu acaba kızlar bi kaç yerde 3 gün dinlenin falan yazmıslardı
Katater mi takılıyor canım takmadan da yapan oluyormuş sanırımEn güzel rahatlama yöntemimiz bu canım bebişlerimiz mis kokuları yumuşacık tenleri minicik elleri
Onun gibi bişeyin içinden salıyorlarmış takmadan nasıl oluyor kiKatater mi takılıyor canım takmadan da yapan oluyormuş sanırım
Bana dedi ama rahim filmi çekilmedim ben aşılama dedi oysa ben çekileyim demiştim inşallah nasip olur anne olurum daBana demedi bende başlamadım
Amin inşallah bu ilk ve son aşılamamız olur bebişlerimize hamile kalırızBana dedi ama rahim filmi çekilmedim ben aşılama dedi oysa ben çekileyim demiştim inşallah nasip olur anne olurum daGerek kalmaz .
Ben iki hafta hiç birsey yapmamayı düşünüyorum
Ben de çekilmedim gerek kalmaz inşallah; Allah ın izniyle canım.Bana dedi ama rahim filmi çekilmedim ben aşılama dedi oysa ben çekileyim demiştim inşallah nasip olur anne olurum daGerek kalmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?