Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk defa yaptırıcam heyecanlıyım bide bugun bu grup veya diğeri hatırlamıyorum cok canım yandı falan yazmıstı biri korktum birazcık
Korkma kendini rahat bırak. Masaya çıktın mı bebeğini düşün kucağına aldığını kokladığını sen düşünürken işlemin inşallah rahatça geçer. Benim rahim filmim çok zor geçti kateter takarlarken fenalaştım tansiyonum düştü. Ama bu bana özel bi durum oldu. Başkalarıda kataterde rahattı ilaç verilirken zorlandı. Bazıları hiç acı çekmedi. O yüzden rahat ol inşallah rahatça geçicek

Benim rahim filmi ile ilgili kötü bir tecrübem var aslında korkmam da ondan dolayı agrı eşiğim yüksektir ama cok tesekkür ederim gözümü kapatıp bebeğimi düşünücem

Aşıla sonrası dinlenmek gerekiyor mu acaba kızlar bi kaç yerde 3 gün dinlenin falan yazmıslardı
3 gün biraz fazla değil mi zaten döllenme gerçekleşiyorsa; aşılamayı yaptıktan 1 saat içindeoluyomuş, tabi ağır birşeyler yapmayalım bence de ama 3 gün tüm gün hareket etmicez diye bişey yoktur bence rahat olalım

Benim rahim filmi ile ilgili kötü bir tecrübem var aslında korkmam da ondan dolayı agrı eşiğim yüksektir ama cok tesekkür ederim gözümü kapatıp bebeğimi düşünücem
En güzel rahatlama yöntemimiz bu canım bebişlerimiz mis kokuları yumuşacık tenleri minicik elleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…