- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Aminnnn inşallah Rabbim o cennet kokusunu bize de nasip etmiştir inşallahAmin inşallah bu ilk ve son aşılamamız olur bebişlerimize hamile kalırız
Aminn inşallah canım gerek kalmaz inşallahBen de çekilmedim gerek kalmaz inşallah; Allah ın izniyle canım.
Bizim 15 Kasım oluyor bugün sabah
Bu yöntem daha etkiliymiş canımİnşallah tutar sen kaçında olacaksın canım? Sperm ayırma yöntemi olarak ne seçiyor doktorunuz sordunuz mu? Benim dr um microchip kullanacağını söyledi.
bugun dr a gidecegim asilama olup olmayacagim belirlenecek canim haber veririm ins.
Benim daha belli değil canım salı kontrolümde belli olur sanırım
Hastanedeyim canım bekliyorum
Merhaba canım. tekrar kan testi yaptırdın mı. inşallah değerign arkmıştır. ben de dün sabah idrar testi yaptım hassas olanlardan ama tek çizgi çıktı malesef. öyle olunca kan testi de yaptırmak istemedim. seni merak ettim.Kizlar sonuç negatif 3.62 deger ..
Bi dahaki sefere inşallah..
Havvacım sen ne zaman yaptırdın aşılamayı çıkmama ihtimali var mı?Merhaba canım. tekrar kan testi yaptırdın mı. inşallah değerign arkmıştır. ben de dün sabah idrar testi yaptım hassas olanlardan ama tek çizgi çıktı malesef. öyle olunca kan testi de yaptırmak istemedim. seni merak ettim.
canım, ben 2 kasımda yaptırdım. aşılama günü hariç bugün 13. günüm. ben 12. gün sabah yaptırdım. ben de öyle ümit ediyorum ama. eğer adet olmazsam pazartesi kan testi yaptıracam.Havvacım sen ne zaman yaptırdın aşılamayı çıkmama ihtimali var mı?
Bende aşılamamı yaptırdım geldim evdeyim kızlar bugun dinlenip yarın normal hayata dönebiliriz herhalde
Merhabalar benimde bugün kontrolüm vardı.
Rahim kalınlığı 6 mm
1 tane 10mm lik yumurtam gelişmiş.
İşallah geriden de yumurta gelişir.
Haftaya 21 veya 22 kasımda aşılaman olur dedi
Sağolun hayırlısıHayirli olsun canim.
Merhaba cnmMerhaba canım. tekrar kan testi yaptırdın mı. inşallah değerign arkmıştır. ben de dün sabah idrar testi yaptım hassas olanlardan ama tek çizgi çıktı malesef. öyle olunca kan testi de yaptırmak istemedim. seni merak ettim.
Hadi hayırlısı olsun. Nasıl ağrı sızı oldu mu? Neler yaptılar.Bende aşılamamı yaptırdım geldim evdeyim kızlar bugun dinlenip yarın normal hayata dönebiliriz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?