Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar sonuç negatif 3.62 deger ..
Bi dahaki sefere inşallah..
Merhaba canım. tekrar kan testi yaptırdın mı. inşallah değerign arkmıştır. ben de dün sabah idrar testi yaptım hassas olanlardan ama tek çizgi çıktı malesef. öyle olunca kan testi de yaptırmak istemedim. seni merak ettim.

Havvacım sen ne zaman yaptırdın aşılamayı çıkmama ihtimali var mı?
canım, ben 2 kasımda yaptırdım. aşılama günü hariç bugün 13. günüm. ben 12. gün sabah yaptırdım. ben de öyle ümit ediyorum ama. eğer adet olmazsam pazartesi kan testi yaptıracam.

bu arada yeni tedaviye başlayanlara, aşılama günü gelenlere hepinize bol bol dua ediyorum ve tüm yazılarınızı okuyorum. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.

Gunaydin kizlar doktordan geldim.18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. Buna da sükür. Benim igneye ragmen catlamadigindan havuc aldim havuc suyu sıkıp icicem pazartesiye kadar. Yarin gece 12 de catlatma ignem olacak.bugünden iğneyi alio dolaba koydum.malum yarin cumartesi. Pazartesi sabah doktor önce yumurtam catlamismi diye bakip ona gore asilama yapacak. Doktor bugün iliski olsun sonra pazartesiye kadar iliski olmasin.pazartesi asilama sonrasinda 1 haftayi degerlendir dedi doktor.sonucta asilama ile bazen olmayabiliyor sizde deneyin belli olmaz dedi.

Merhabalar benimde bugün kontrolüm vardı.
Rahim kalınlığı 6 mm
1 tane 10mm lik yumurtam gelişmiş.
İşallah geriden de yumurta gelişir.
Haftaya 21 veya 22 kasımda aşılaman olur dedi

Hayirli olsun canim.

Merhaba cnm
Bugun tekrar tahlil yaptir dim malesef sonuç negatif..
Bu ay ara verilip diğer ay tekrar baslanicak 2. Aşılamaya
Hayırlısı olsun hakkımızda sizin asilamalariniz tutar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…