- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Gunaydin kizlar doktordan geldim.18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. Buna da sükür. Benim igneye ragmen catlamadigindan havuc aldim havuc suyu sıkıp icicem pazartesiye kadar. Yarin gece 12 de catlatma ignem olacak.bugünden iğneyi alio dolaba koydum.malum yarin cumartesi. Pazartesi sabah doktor önce yumurtam catlamismi diye bakip ona gore asilama yapacak. Doktor bugün iliski olsun sonra pazartesiye kadar iliski olmasin.pazartesi asilama sonrasinda 1 haftayi degerlendir dedi doktor.sonucta asilama ile bazen olmayabiliyor sizde deneyin belli olmaz dedi.
hakkinda hayirlisi olsun cani beninde yumurtam catlamiyor igneye ragmen sadece 2defa igne kullandiginda catladi oda tutmadi neden acaba catlamazki igneye ragmen yumurtalar bilgin varmi dr birsey dedimi sana bukonudaGunaydin kizlar doktordan geldim.18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. Buna da sükür. Benim igneye ragmen catlamadigindan havuc aldim havuc suyu sıkıp icicem pazartesiye kadar. Yarin gece 12 de catlatma ignem olacak.bugünden iğneyi alio dolaba koydum.malum yarin cumartesi. Pazartesi sabah doktor önce yumurtam catlamismi diye bakip ona gore asilama yapacak. Doktor bugün iliski olsun sonra pazartesiye kadar iliski olmasin.pazartesi asilama sonrasinda 1 haftayi degerlendir dedi doktor.sonucta asilama ile bazen olmayabiliyor sizde deneyin belli olmaz dedi.
hakkinda hayirlisi olsun cani beninde yumurtam catlamiyor igneye ragmen sadece 2defa igne kullandiginda catladi oda tutmadi neden acaba catlamazki igneye ragmen yumurtalar bilgin varmi dr birsey dedimi sana bukonuda
inşallah canım. hepimizin hakkında hayırlısı. umarım güzel sonuç alırsın bir dahaki sefere.Merhaba cnm
Bugun tekrar tahlil yaptir dim malesef sonuç negatif..
Bu ay ara verilip diğer ay tekrar baslanicak 2. Aşılamaya
Hayırlısı olsun hakkımızda sizin asilamalariniz tutar inşallah
Amin canım benim doktorum aşılamanım 14.günü kan testi dedi bilgin olsuncanım, ben 2 kasımda yaptırdım. aşılama günü hariç bugün 13. günüm. ben 12. gün sabah yaptırdım. ben de öyle ümit ediyorum ama. eğer adet olmazsam pazartesi kan testi yaptıracam.
bu arada yeni tedaviye başlayanlara, aşılama günü gelenlere hepinize bol bol dua ediyorum ve tüm yazılarınızı okuyorum. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.
Simir aldırır gibiydi agrı sızı hiç hissetmedim 30 sn falan sürdü zaten sonrasında 15 dk uzandım ve kalktım crino jel kullanıcam günde 1 adet 15 sonra test yapıcam hayırlısı inşallah 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi birdeHadi hayırlısı olsun. Nasıl ağrı sızı oldu mu? Neler yaptılar.
Bana yarım saat dinlenirsin sonrasında normal hayatına dönersin dedi mecbur işe gitmem lazım işlemden 2 saat geçmesi yeterli olur mu sence? Sen tecrübelendin artık.Simir aldırır gibiydi agrı sızı hiç hissetmedim 30 sn falan sürdü zaten sonrasında 15 dk uzandım ve kalktım crino jel kullanıcam günde 1 adet 15 sonra test yapıcam hayırlısı inşallah 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi birde
hayirlisi olsun canimYok canim doktor bunun disinda yapabilecegimiz birsey yok dedi.
Jeli ne zaman sıkcan canım.masadan Kalkınca geliyor mu geri doktorun yaptığıSimir aldırır gibiydi agrı sızı hiç hissetmedim 30 sn falan sürdü zaten sonrasında 15 dk uzandım ve kalktım crino jel kullanıcam günde 1 adet 15 sonra test yapıcam hayırlısı inşallah 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi birde
hayirlisi olsun canim
kizlar ben dr dan geldim sagda 16mm solda 11mm 1er tane yumurta olmus sagdaki ise yarar ama kanalin tikanikligindan dolayi bu ay iptal olacak sanirin pazartesi tekrar cagirdi olmadi bu ay normal iliskiyle deneyip diger ay 150 deb baslayacakmisiz olmazsa
Bana yarım saat dinlenirsin sonrasında normal hayatına dönersin dedi mecbur işe gitmem lazım işlemden 2 saat geçmesi yeterli olur mu sence? Sen tecrübelendin artık.
apandist ameliyatindan dolayi yapisiklik varmis canim acilirmi hic bilmiyorumCanım neden tıkalı tarafı açmıyorlar
Kalktıgımda bişey gelmedi jeli henüz yapmadım belirli bi saat söylemedilerJeli ne zaman sıkcan canım.masadan Kalkınca geliyor mu geri doktorun yaptığı
Bakılması çok güzel benim bakmadı biliyorsun .Bana iki hafta yasak verdiGunaydin kizlar doktordan geldim.18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. Buna da sükür. Benim igneye ragmen catlamadigindan havuc aldim havuc suyu sıkıp icicem pazartesiye kadar. Yarin gece 12 de catlatma ignem olacak.bugünden iğneyi alio dolaba koydum.malum yarin cumartesi. Pazartesi sabah doktor önce yumurtam catlamismi diye bakip ona gore asilama yapacak. Doktor bugün iliski olsun sonra pazartesiye kadar iliski olmasin.pazartesi asilama sonrasinda 1 haftayi degerlendir dedi doktor.sonucta asilama ile bazen olmayabiliyor sizde deneyin belli olmaz dedi.
Kalktıgımda bişey gelmedi jeli henüz yapmadım belirli bi saat söylemediler
Aminnn inşallah canım inşallah Allah razı olsunBugün aşılama yapılan Canlar. İnşallah pozitif sevincinizide yaşarız. Rabbim yüzümüzü güldürsün aminYatın dinlenin keyfinize bakın kızlar bugünün tadını çıkarın. 2 hafta sonra inşallah hepimizin göbüşleri dolsun. Çifter Çifter bebeişkerimiz olsun sonra grubun adını Ağustos anneleri diye değiştirelim
Hadi hayırlı olsun, öncesinde yıkama işlemi yaptı mı? Bana bugun yapıldı yıkama.Kızlar ben de öğlen yaptırdım çok şükür zor ve ağrılı değil sakın korkmayın kendinizi kasmayın bol bol okuyun .15-20 dk dinlendiriyorlar doktorun işi 5 dk sürüyor . Jel yazdı doktor sabah yapılması daha iyiymiş ama ben bugün sabah yapamadığım için akşamüstü kullandım . İnşallah sizlerinde güzel geçer olumlu sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?