Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok şükür canım inşallah tutar. Rabbim yardımcımız olsun ptesi tüm grup aşılamadayız

hakkinda hayirlisi olsun cani beninde yumurtam catlamiyor igneye ragmen sadece 2defa igne kullandiginda catladi oda tutmadi neden acaba catlamazki igneye ragmen yumurtalar bilgin varmi dr birsey dedimi sana bukonuda

hakkinda hayirlisi olsun cani beninde yumurtam catlamiyor igneye ragmen sadece 2defa igne kullandiginda catladi oda tutmadi neden acaba catlamazki igneye ragmen yumurtalar bilgin varmi dr birsey dedimi sana bukonuda

Yok canim doktor bunun disinda yapabilecegimiz birsey yok dedi.

Merhaba cnm
Bugun tekrar tahlil yaptir dim malesef sonuç negatif..
Bu ay ara verilip diğer ay tekrar baslanicak 2. Aşılamaya
Hayırlısı olsun hakkımızda sizin asilamalariniz tutar inşallah
inşallah canım. hepimizin hakkında hayırlısı. umarım güzel sonuç alırsın bir dahaki sefere.

Bugün aşılama yapılan Canlar. İnşallah pozitif sevincinizide yaşarız. Rabbim yüzümüzü güldürsün amin Yatın dinlenin keyfinize bakın kızlar bugünün tadını çıkarın. 2 hafta sonra inşallah hepimizin göbüşleri dolsun. Çifter Çifter bebeişkerimiz olsun sonra grubun adını Ağustos anneleri diye değiştirelim

Amin canım benim doktorum aşılamanım 14.günü kan testi dedi bilgin olsun

Hadi hayırlısı olsun. Nasıl ağrı sızı oldu mu? Neler yaptılar.
Simir aldırır gibiydi agrı sızı hiç hissetmedim 30 sn falan sürdü zaten sonrasında 15 dk uzandım ve kalktım crino jel kullanıcam günde 1 adet 15 sonra test yapıcam hayırlısı inşallah 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki dedi birde

Bana yarım saat dinlenirsin sonrasında normal hayatına dönersin dedi mecbur işe gitmem lazım işlemden 2 saat geçmesi yeterli olur mu sence? Sen tecrübelendin artık.

Yok canim doktor bunun disinda yapabilecegimiz birsey yok dedi.
hayirlisi olsun canim
kizlar ben dr dan geldim sagda 16mm solda 11mm 1er tane yumurta olmus sagdaki ise yarar ama kanalin tikanikligindan dolayi bu ay iptal olacak sanirin pazartesi tekrar cagirdi olmadi bu ay normal iliskiyle deneyip diger ay 150 deb baslayacakmisiz olmazsa

Jeli ne zaman sıkcan canım.masadan Kalkınca geliyor mu geri doktorun yaptığı

Canım neden tıkalı tarafı açmıyorlar

Bakılması çok güzel benim bakmadı biliyorsun .Bana iki hafta yasak verdi

Aminnn inşallah canım inşallah Allah razı olsun Ağustos anneleri olalım

Kızlar ben de öğlen yaptırdım çok şükür zor ve ağrılı değil sakın korkmayın kendinizi kasmayın bol bol okuyun .15-20 dk dinlendiriyorlar doktorun işi 5 dk sürüyor . Jel yazdı doktor sabah yapılması daha iyiymiş ama ben bugün sabah yapamadığım için akşamüstü kullandım . İnşallah sizlerinde güzel geçer olumlu sonuçlar alırız

Hadi hayırlı olsun, öncesinde yıkama işlemi yaptı mı? Bana bugun yapıldı yıkama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…