- 9 Temmuz 2019
- 263
- 175
- 23
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.041
Aminnn inşallahhh sağ ol Allah razı olsun sağlıkla büyüsün paşa :) darısı bize inşallahhaşılama olup bekleyen ya da olacak arkadaşlar
Allah hayırlısı ile nasip etsin inşallah olumlu sonuçlarınızı yazarsınız
ben 2014 te aşılama ile gebe kalmıştım oğlum 5 yaşında şimdi :)
asla umudunuzu kaybetmeyin deneyin
pko olunca sporsuz gitmiyor bu zıkkım kilolarHakkinda hayirlisi olsun kuzum benimde bu ayda olmazsa bende spora yazilicam.belki 1 ayda femare denerim.sonra para biriktirip tüp bebek yapmayi düsünüyorum. Biraz zor birikir gibi.
inşallah size de nasip olacak ama sabırsız olabiliyoruz beklerken.Aminnn inşallahhh sağ ol Allah razı olsun sağlıkla büyüsün paşa :) darısı bize inşallahh
Ben de pkolu olduğum için anlıyorum sizi inşallahhh ikinci bebek de nasip olur size . Her nasip vaktine esir. İnşallahhh bizim de zamanımız gelmiştir nasip olacaktırinşallah size de nasip olacak ama sabırsız olabiliyoruz beklerken.
ama her şeyin bir vakti var ondan önce olmuyor.
2.bebek için tedavi oldum ben de ama yumurtlama olmadı ben de bıraktım
Allah yardımcın olsun canım. İğne zamanı çabuk geçiyorSağol canım bugün ilk iğnemi vurdum
Tahmin edebiliyorum ama beklemeye alıştık regl günümüzü gelmesin diye hep beklemiyor muyduk zatenAllah yardımcın olsun canım. İğne zamanı çabuk geçiyoraşılama dan sonrası biraz stresli
pko olunca sporsuz gitmiyor bu zıkkım kilolar
benim doktor hap kullanma limitim dolduğu için kullandırmıyordu direk iğne demişti. dur bakalım inşallah olsun da gerek kalmasın tüp bebeğe.
şimdiden düşünme.
Bende bugün sabah 11de oldum aşılamamı hayırlısı olsun inşallah sonucu 4 gözle bekliyorum..
Aynen canım . Rabbim inşallah bu sefer hamile kalmayı sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsinTahmin edebiliyorum ama beklemeye alıştık regl günümüzü gelmesin diye hep beklemiyor muyduk zatenSağol canım benim inşallah hepimizin tedavisi hayırla sonuçlanır
Amin canım inşallah bir de iğneyi göbeğin neresine vuruyorduk ya heyecandan her şeyi unuttum göbeğin iki parmak sağ sol altına miAynen canım . Rabbim inşallah bu sefer hamile kalmayı sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim işallahGün önemli değil canım çatlatma iğnesini ne zaman yaparsa 12-14 gün sonra olursun. Umarım aşılaman başarılı olur
Ay inşallah geçti gibi şuan ama halsizimHayırlı bı işaret olsun inşallah
Göbek deliğinin sağ veya soluna 3 parmak koy parmağın bittiği yere vur. Aşağıya değil göbek deliliğinin hizasında sağ ve solaAmin canım inşallah bir de iğneyi göbeğin neresine vuruyorduk ya heyecandan her şeyi unuttum göbeğin iki parmak sağ sol altına mi
Ayyy çok teşekkürler canım çok sağol gönlüne göre olsun her şey inşallahGöbek deliğinin sağ veya soluna 3 parmak koy parmağın bittiği yere vur. Aşağıya değil göbek deliliğinin hizasında sağ ve sola
Amin canımAyyy çok teşekkürler canım çok sağol gönlüne göre olsun her şey inşallah
Kizlar ne durumdasiniz benim agrilarim gecti sanki hic asilama olmamis gibi.
Spor yaparsın da etlerim kırılmış dersin ya. Karnım öyle ağrıyıyor neden anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?