Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar,
11 Kasım da otrivelle çatlatıcı iğnemi vurdum. 13 Kasımda aşılamam yapıldı güzel haberleri beklemekteyim. Bugün regl günüm normalde dünden beri olacakmışım gibi his var karnımda hafif sancı umarım olmam..

Aminnn inşallahhh sağ ol Allah razı olsun sağlıkla büyüsün paşa :) darısı bize inşallahh

Hakkinda hayirlisi olsun kuzum benimde bu ayda olmazsa bende spora yazilicam.belki 1 ayda femare denerim.sonra para biriktirip tüp bebek yapmayi düsünüyorum. Biraz zor birikir gibi.
pko olunca sporsuz gitmiyor bu zıkkım kilolar
benim doktor hap kullanma limitim dolduğu için kullandırmıyordu direk iğne demişti. dur bakalım inşallah olsun da gerek kalmasın tüp bebeğe.
şimdiden düşünme.

Aminnn inşallahhh sağ ol Allah razı olsun sağlıkla büyüsün paşa :) darısı bize inşallahh
inşallah size de nasip olacak ama sabırsız olabiliyoruz beklerken.
ama her şeyin bir vakti var ondan önce olmuyor.
2.bebek için tedavi oldum ben de ama yumurtlama olmadı ben de bıraktım

inşallah size de nasip olacak ama sabırsız olabiliyoruz beklerken.
ama her şeyin bir vakti var ondan önce olmuyor.
2.bebek için tedavi oldum ben de ama yumurtlama olmadı ben de bıraktım
Ben de pkolu olduğum için anlıyorum sizi inşallahhh ikinci bebek de nasip olur size . Her nasip vaktine esir. İnşallahhh bizim de zamanımız gelmiştir nasip olacaktır

Allah yardımcın olsun canım. İğne zamanı çabuk geçiyor aşılama dan sonrası biraz stresli
Tahmin edebiliyorum ama beklemeye alıştık regl günümüzü gelmesin diye hep beklemiyor muyduk zaten Sağol canım benim inşallah hepimizin tedavisi hayırla sonuçlanır

Tuhaf bir rahatlik var canim.bu seferde doktor catlamamis deyince amannnn ben kendimi catlatsamda yumurta catlamiyor nasilsa dedim.

Tahmin edebiliyorum ama beklemeye alıştık regl günümüzü gelmesin diye hep beklemiyor muyduk zaten Sağol canım benim inşallah hepimizin tedavisi hayırla sonuçlanır
Aynen canım . Rabbim inşallah bu sefer hamile kalmayı sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canım inşallah bir de iğneyi göbeğin neresine vuruyorduk ya heyecandan her şeyi unuttum göbeğin iki parmak sağ sol altına mi
Göbek deliğinin sağ veya soluna 3 parmak koy parmağın bittiği yere vur. Aşağıya değil göbek deliliğinin hizasında sağ ve sola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…