- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.061
Amin canım inşallahAsilama sonrasi regli benzeri agri kramp batma hissi cok iyi canim.insallah bebis yerlesiyordur
aynı durumu yasıorum dün yoktu ama bugun başladı otururken de özellikle sol kasıgımda agrı oluyor benim yumurtalar soldaydıKızlar hapşırırken ve ya öksürürken kasıklarda ağrı hissediyor musunuz ?
Allah yardımcın olsun canımMerhaba arkadaşlar yarın sabah erkenden aşılamam olucak ilk denemem dualarınıza beni de alırmısınız
Kızlar hapşırırken ve ya öksürürken kasıklarda ağrı hissediyor musunuz ?
Kızlar hapşırırken ve ya öksürürken kasıklarda ağrı hissediyor musunuz ?
Benim olmuştu ikinci gün eşime boyuna beni güldürme diyodumKızlar hapşırırken ve ya öksürürken kasıklarda ağrı hissediyor musunuz ?
AminnnAllah yardımcın olsun canım
Evet onu ben de dedimBenim olmuştu ikinci gün eşime boyuna beni güldürme diyodum
Evet canım benim karnımın içinde ağrılar var
Benimde oluyor canim. Ama benim yumurta sagdaydi agri solda oluyor.
Ben de şimdi doktora mesaj attım kullan yat dedi.Hemşire bana yarım saat yürü dedi ben yürüyorum
Ben çok az yatıyorum genelde yürüyün yazıyor kimi yerdeKızlar crinone jeli sıktıktan sonra yürüyor musunuz? Yatıyor musunuz
Kendi doktorum da sürekli soru sorduğum doktor da yat dediBen çok az yatıyorum genelde yürüyün yazıyor kimi yerde
Akşamları kullanıyordum pek yatmıyordum ama sabah kullanıyorum sabah tekrar uyuyabiliyorumKendi doktorum da sürekli soru sorduğum doktor da yat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?