Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar lutfen biri bana akil fikir versin. Bugun kontrolum vardi doktorda bakti yumurta folikul ne kadar buyumus diye. Bazilariniz biliyordur belki ben ilacsiz ignesiz aşılama yaptiriyorum. Bugun adetimin 12.gunu ve folikul yaklasik sagda 1 tane 8mm solda 2 tane biri 8 digeri 12mm. Cuma gunu yani 3 gun sonra aşılama yapicak doktor. Hafta sonundan once cunku hafta sonu yapmiyorlarmis. Sizce bu 12mm yumurta cumaya kadar ne kadar buyur arkadaslar. Diyorlarki gunde 1-2 mm buyuyormus. Doktorumda yaklasik 16 olur ve uygundur aşılama icin dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bununla ilgili. Yeterli olurmu gercekten 16mm kucuk degilmi yaa off

Aşılama için 18-22mm diye biliyorum canım. benim 20mmdi ama tabi doktorda olmayan bişeye uygun demez hayırlısı olsun inşallah hakkında

Evet günde 2 mm büyüyor deniyor ama bir gün önce çatlatma iğnesi olmayacak mısın ? 18-20 mm olması lazım .

Aşılama için 18-22mm diye biliyorum canım. benim 20mmdi ama tabi doktorda olmayan bişeye uygun demez hayırlısı olsun inşallah hakkında
Iste diyelim gunde 2 mm buyuse 3 gun sonra 18 yapiyor yani inslh oyle olur. Bide aşılama gunu bana catlama ignesi yapicak ee oda erken degilmi. Cogu kisiyi catlama ignesinden sonra asilamaya cagiriyorlar ayni gun hepsi nasil olucak

benimde 11.8mm olan yumurtam 18.6mm olmustu canim 3gun sonra gittigimde endiselenme buyur stres olma yeter

Iste diyelim gunde 2 mm buyuse 3 gun sonra 18 yapiyor yani inslh oyle olur. Bide aşılama gunu bana catlama ignesi yapicak ee oda erken degilmi. Cogu kisiyi catlama ignesinden sonra asilamaya cagiriyorlar ayni gun hepsi nasil olucak
cat. ignesinden sonra 36.saatte asilama olur ilk sizde duydum neyse gun asiri 1hafta degerlendirin sizde

Peki sana ne zaman catlama igmesi yapildi
benim asilamam iptal oldu bu ay normal deneyecegiz dun oglen 13.30da oldum 36 saat yani 1saat sonra iliski sonra gun asiri olacak canim benim sagimda yapisiklik oldugundan sagda 3yumurta solda 1tane oldigu icin 1tane icin asilamaya gerek duymadik cunku asilama icin sehir disina cikacagim icin bu ay normal deneyelim dedik ama 2cat. ignesi oldum ben catlamadigi icin

dr cok onemli benim ilk asilamam klomenle ustelik igneden 52.saat sonra oldu dusun cok gereksiz isinin ehli olmayan dr lar var neyazikki bizde denize dustuk sariliyoruz birilerine iste
Valla dua etmekten baska carem yok suan rabbim sesimizi duysun insallah olur. Simdi spermler 72 saat canli kalabiliyormus belki o yuzden tutar

Bi terslik var gibi geldi bana iğneden sonraki 36. Saatte aşılama oluyor normalde nerdeki bu doktor tuhaf yanlış yönlendirmesin seni

Bi terslik var gibi geldi bana iğneden sonraki 36. Saatte aşılama oluyor normalde nerdeki bu doktor tuhaf yanlış yönlendirmesin seni
Canim ben yurtdisinda kaliyorum. Spermler 72 saat canli kalabiliyormusya belki ondandir. Ya hafta sonu giriyor şansıma araya o yuzden hepsini ayni yapiyorlar sanirim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…