Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar ben zor regl oluyorum duphaston kullanmayi dusunuyorum dr sordum ignenkullandigin icin zamaninda ragl olursun gecikmezsin dedi sizler ne durumdasiniz

Benim düzenli geliyor canim cok sukür. Sende insallah bebis gelirde regli olmazsin.simdiden kötüyü cagirma

Evet onuda cuma gunu sorucam mutlaka bakalim ne dicek
Benimde yumurtalıklar kendiliğinden gelişiyor ama aşılama olacağım vakit 14 mm kadar ulaştı doktorum 1 adet fostimon verdi 16 mm oldu ertesi gün tekrar gittim 18 mm oldu sonra çatlatıcı verdi 39. saatimde aşılamamı oldum. 2 gün ilişki verdi bakalım beklemekteyim bende. Her işte hayır vardır umarım hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza

Canim 17 ve üstü uygun diye biliyorum. Eger igne veya ilac kullanmadiysan 1_1.5mm arasibüyür. Benim bu ay ilaca ragmen günde 1mm büyüdü. Bence 16mm in altinda olursa riske girne. Hem pazartesitede kalabilir 16mm pazartesiye 20_22mm arasi olur daha iyibence

Canim tedavin hayirlisi olsun. Benimde pazartesi asilama oldu sali gününü degerlendirdik. Sana hangi gunler iliski verdi

Kızlar bu arada dün aşılamamı olmuştum ya bende hiç ağrı falan yok diğer yorumları okudum herkes var diyor kafam karıştı
Herkesin bünyesi farklı olabilir benim aşılama sırasında bile ağrım oldu ama rahmimin hafif tersliğinden kaynaklıda olabilir. Yanımda arkadaşım aşılama oldu onda ağrı hiç yoktu.

P.tesi kontrole gittiğimde 1sağda 14mm 2 solda 12-11 mm olarak söylediler. Dün fostimona başladım. Bugün ise sağdaki 16,5mm olmuş soldakiler 14-13 mm olmuş. Bugün yarın fostimona devam edeceğim Cuma tekrar kontrole çağırdılar Pazartesi’ye mi kalacak acaba aşılama daha tarih vermediler net birşey söylemediler.

Ben fostimon kullandığım sürece her gün kontrole gidiyordum ona göre boyutlara bakıp bilgi veriyordu. Ama iğne kullanınca sağdaki 14 mm olan diğerlerini bastırıp daha yükselebiliyor benimde 3 yumurta vardı toplamda tek olan bastırıp yükseldi olması gerekende oymuş. üçü birden büyürse iptal edeceğini söyledi. 2 defa iptal edildi çok yumurta gelişti 3 ve üzeri çoğul gebelik olabileceğinden yapmıyoruz diyor Üniversite Hastanesi ama özelleri bilemiyorum.

Evet bana da öyle dedi ama büyüme aynı oranda gidiyor gibi ne olacak bilmiyorum. Örnek verecek olursam şuan 16,5 olan 20 olup diğerleri 18-17 vs. kalırsa da iptal mi olur ?

Evet bana da öyle dedi ama büyüme aynı oranda gidiyor gibi ne olacak bilmiyorum. Örnek verecek olursam şuan 16,5 olan 20 olup diğerleri 18-17 vs. kalırsa da iptal mi olur ?
Canım benim ilk iptal edildiğinde 5 yumurtamda 15 mm üzerindeydi iptal edildi. 2. gidişimde çatlamayan yumurtlar olmuş kist olur diye iptal etmem gerek göze almayalım dedi. 3. gidişimde 3 yumurta olabilir ama 2 tanesi 15-16mm üzerinde olması gerekiyor üçüde büyürse iptal etmem gerekebilir dedi sonrasında gittiğim soldaki 18 mm sağdaki 2 tanesi ise 14mm ile 17 mm di çatlatıcıyı kullan dedi. Ama senin nasıl olur bilemiyorum belki iptal etmez çünkü yumurta sağlamlığınada bakıyorlar tutmayacak yumurtayı görebiliyorlar sonuçta üçüde yüksek olup teki sağlam olmazsa yine yapar. kontrollerinde bunu söyler

kizlar ben zor regl oluyorum duphaston kullanmayi dusunuyorum dr sordum ignenkullandigin icin zamaninda ragl olursun gecikmezsin dedi sizler ne durumdasiniz
Merhaba, ben pazartesi sabah aşılama oldum biliyosunuz. Salı akşamdan itibaren günde 2 duphaston verdi, bu ilaç ne işe yarıyor da verdi anlamadım. Jel filan başka hiç bişey demedi. Aşılamadan önce yumurtama bile bakmadı zaten sinir oldum şuanda

Nasıl yumurta takibi yapılmadı mı her gidildiğinde muayene edip boyutları sayılarını kağıda yazmaları gerekiyor. Peki muayene edilmeden neye göre aşılama yapıldı ??

Nasıl yumurta takibi yapılmadı mı her gidildiğinde muayene edip boyutları sayılarını kağıda yazmaları gerekiyor. Peki muayene edilmeden neye göre aşılama yapıldı ??
Ay yok tabiki kontrollerim oldu ama bana hiç bişey soylemedi, en son cuma baktı 3 adet gorunuyor dedi, cumartesi çatlatma iğneni vur gel dedi. Pazartesi gittim direk aşılama yaptı bakmadı son kez. Diğer kontrollerde de bana boyutları filan hiç söylemedi kendi not alıyo, verdiği ilaç da adet söktürücü yazıyor ay bayılcam neden böyle oldu? Duphaston neden vermiş olabilir?

Jelle duphaston aynı içerik progesteron canım ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…