Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Duphaston bebek olursa tutunmasını sağlar. Eğer bebek olmazsa adetin gelir. Progesteron

duphaston tarlusal gibi degil hamilelik olursa zarar degil yarar sagliyor
Karnın ağrımadı mı hiç
dun gece hic uyuyamadim cok fena kasiklarimda feci sanci agri koparip almislar gibi sizi vardi halada hafiften var

Benimde yapışıklık var sağda ve sağda 3 yumurtam var ama doktorum yapmayalım demedi ihmal düşer ama olamayacak da diyemem dedi

Benimde yapışıklık var sağda ve sağda 3 yumurtam var ama doktorum yapmayalım demedi ihmal düşer ama olamayacak da diyemem dedi
benim dr um 2sezeryanimida o yaptigindan yapisikligin derecesini biliyor ondan yapmak istemedi sebebi aslinda biz asilama icin baska sehire gidecegiz ayni sehirde olmadigi icin bosuna gelmeyin bu ay normal deneyin dedi ama soldada 1tane oldu bakalim hayirlisi ins. asilamaya gerek kalmadan olur bu ay

İnşallah canım benim kafamı kurcalayan birşey aslında ama doktoruma da güvenmek istiyorm yaşayıp göreceğiz artık hakkımızda hayırlısı

Çarşamba akşamı aşılamam oldu akşamına ve ertesi günü ilişki verdi. Sanada hayırlı olsun o zaman canım beklemedeyiz desene :) Hangi hastanede oldun acaba

Benim özelde oldu. Beklemekten ve dua etmekten baska caremiz yok

Belki acı eşiğin yüksetir. Benim bi arkadaşımda sen gibiydi ağrı çekiyordu ama o hissetmiyor du
kız acı eşiğim yüksek olurmu :) aksine canım çok tatlıdır operasyon canımı çok acıttı mesela ama sonrasında hiçbişey olmadı. Hergün ilişki girebildiğiniz kadar dedi ama sanki o acıyı yine yaşıcakmışım gibi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…