- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.121
Duphaston bebek olursa tutunmasını sağlar. Eğer bebek olmazsa adetin gelir. ProgesteronAy yok tabiki kontrollerim oldu ama bana hiç bişey soylemedi, en son cuma baktı 3 adet gorunuyor dedi, cumartesi çatlatma iğneni vur gel dedi. Pazartesi gittim direk aşılama yaptı bakmadı son kez. Diğer kontrollerde de bana boyutları filan hiç söylemedi kendi not alıyo, verdiği ilaç da adet söktürücü yazıyor ay bayılcam neden böyle oldu? Duphaston neden vermiş olabilir?
Yani adet söktürücü etkisi yok mu? Bebek varsa ne etki ediyor biliyor musunuz?Jelle duphaston aynı içerik progesteron canım ikiside
Hadi inşallah, ben sanki oldu gibi hissediyorum biliyor musunuz, sizlerde var mı bi hissiyat?Duphaston bebek olursa tutunmasını sağlar. Eğer bebek olmazsa adetin gelir. Progesteron
Bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor canım. Benim kullandığım jel var ya onunla aynı içeriği. Eğer bebek olmazsa bitince adet olursun. Adeti düzenleyip adet olmanı sağlarYani adet söktürücü etkisi yok mu? Bebek varsa ne etki ediyor biliyor musunuz?
Hadi inşallah, ben sanki oldu gibi hissediyorum biliyor musunuz, sizlerde var mı bi hissiyat?
Ben de öyle hissediyorum. Rabbim doğrusunu bilir. İnşallah hamileyizdireşim bana sen çok güzel çok tatlı sevimli bi hamile olacaksın dedi
duphaston tarlusal gibi degil hamilelik olursa zarar degil yarar sagliyorMerhaba, ben pazartesi sabah aşılama oldum biliyosunuz. Salı akşamdan itibaren günde 2 duphaston verdi, bu ilaç ne işe yarıyor da verdi anlamadım. Jel filan başka hiç bişey demedi. Aşılamadan önce yumurtama bile bakmadı zaten sinir oldum şuanda
dun gece hic uyuyamadim cok fena kasiklarimda feci sanci agri koparip almislar gibi sizi vardi halada hafiften varKarnın ağrımadı mı hiç
Benimde yapışıklık var sağda ve sağda 3 yumurtam var ama doktorum yapmayalım demedi ihmal düşer ama olamayacak da diyemem dedibenim asilamam iptal oldu bu ay normal deneyecegiz dun oglen 13.30da oldum 36 saat yani 1saat sonra iliski sonra gun asiri olacak canim benim sagimda yapisiklik oldugundan sagda 3yumurta solda 1tane oldigu icin 1tane icin asilamaya gerek duymadik cunku asilama icin sehir disina cikacagim icin bu ay normal deneyelim dedik ama 2cat. ignesi oldum ben catlamadigi icin
benim dr um 2sezeryanimida o yaptigindan yapisikligin derecesini biliyor ondan yapmak istemedi sebebi aslinda biz asilama icin baska sehire gidecegiz ayni sehirde olmadigi icin bosuna gelmeyin bu ay normal deneyin dedi ama soldada 1tane oldu bakalim hayirlisi ins. asilamaya gerek kalmadan olur bu ayBenimde yapışıklık var sağda ve sağda 3 yumurtam var ama doktorum yapmayalım demedi ihmal düşer ama olamayacak da diyemem dedi
İnşallah canım benim kafamı kurcalayan birşey aslında ama doktoruma da güvenmek istiyorm yaşayıp göreceğiz artık hakkımızda hayırlısıbenim dr um 2sezeryanimida o yaptigindan yapisikligin derecesini biliyor ondan yapmak istemedi sebebi aslinda biz asilama icin baska sehire gidecegiz ayni sehirde olmadigi icin bosuna gelmeyin bu ay normal deneyin dedi ama soldada 1tane oldu bakalim hayirlisi ins. asilamaya gerek kalmadan olur bu ay
Çarşamba akşamı aşılamam oldu akşamına ve ertesi günü ilişki verdi. Sanada hayırlı olsun o zaman canım beklemedeyiz desene :) Hangi hastanede oldun acaba
yok hiç ağrımadı dün operasyondan sonra biraz ama çok çok az bi ağrı oldu bi daha hiç bişey olmadıKarnın ağrımadı mı hiç
Belki acı eşiğin yüksetir. Benim bi arkadaşımda sen gibiydi ağrı çekiyordu ama o hissetmiyor duyok hiç ağrımadı dün operasyondan sonra biraz ama çok çok az bi ağrı oldu bi daha hiç bişey olmadı
kız acı eşiğim yüksek olurmu :) aksine canım çok tatlıdır operasyon canımı çok acıttı mesela ama sonrasında hiçbişey olmadı. Hergün ilişki girebildiğiniz kadar dedi ama sanki o acıyı yine yaşıcakmışım gibi korkuyorumBelki acı eşiğin yüksetir. Benim bi arkadaşımda sen gibiydi ağrı çekiyordu ama o hissetmiyor du
Hayırlısı olsun inşallah tutar allahın izniyle canım :)Gunaydin kizllaarr benim bugun asilama gunum birazdan hastaneye gidicez❤
Hadi insalllahhhHayırlısı olsun inşallah tutar allahın izniyle canım :)
Ben de sana yazacaktım sabahtan gitmiştir dedim. Rabbim yar ve yardımcınız olsunGunaydin kizllaarr benim bugun asilama gunum birazdan hastaneye gidicez❤
Neden ağrımıyor kikız acı eşiğim yüksek olurmu :) aksine canım çok tatlıdır operasyon canımı çok acıttı mesela ama sonrasında hiçbişey olmadı. Hergün ilişki girebildiğiniz kadar dedi ama sanki o acıyı yine yaşıcakmışım gibi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?