- 19 Kasım 2019
- 16
- 22
- 3
- 32
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.141
Valla bende anlamadım illa ağrıması mı gerekiyor onuda bilmiyorumNeden ağrımıyor ki
Allah razi olsun simdi spermleri alip gidicezBen de sana yazacaktım sabahtan gitmiştir dedim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Belki gerekmiyordur canımValla bende anlamadım illa ağrıması mı gerekiyor onuda bilmiyorum
İnşallah tutar canımAllah razi olsun simdi spermleri alip gidicez
Bende de dun solda agri oldu sonra gecti.duphaston tarlusal gibi degil hamilelik olursa zarar degil yarar sagliyor
dun gece hic uyuyamadim cok fena kasiklarimda feci sanci agri koparip almislar gibi sizi vardi halada hafiften var
Insallah oldum simdi uzaniyorumİnşallah tutar canım
Canim hayirlisi olsun insallah tutarInsallah oldum simdi uzaniyorum❤
Insalllahh insallllaaahhhhhh❤❤❤❤Canim hayirlisi olsun insallah tutar
Telefonla mı yattınInsallah oldum simdi uzaniyorum❤
Acaba tuttu mu ki. Tutunca çok rüya görürsün derler. Benim lekelenmem olmadıKızlar sizde de lekelenme olmuş muydu işlemden sonra ? Ben bi telaşlanmaya başladım . Rüyada çok görüyorum bu aralar
İnşallahhh canım normalde de çok görüyordum ama bi ara azaldı şimdi de çok görmeye başladım. İşlemden sonra lekelenmişim de kimisi Doğum yapmayanlarda lekelenme normal dar olduğu için diyorlar . Ama kimisi tutmayınca lekelenme yaşarmış diyor . BilemedimAcaba tuttu mu ki. Tutunca çok rüya görürsün derler. Benim lekelenmem olmadı
Bıraktırdılar bana nasıl girdin telefonla
Doktorun kendi odasında oldum ben asilamami esim de benimle beraberdi yanimdaydiBıraktırdılar bana nasıl girdin telefonla
Özelde olmuşsun sen canım dinlen senDoktorun kendi odasında oldum ben asilamami esim de benimle beraberdi yanimdaydiondan aldim dinlenirken yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?