- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.161
Lekelenme bazen rahim ağzından geliyormuş.yoğun kanama olmazsa sorun yok canım. Gebeliğe engel değilİnşallahhh canım normalde de çok görüyordum ama bi ara azaldı şimdi de çok görmeye başladım. İşlemden sonra lekelenmişim de kimisi Doğum yapmayanlarda lekelenme normal dar olduğu için diyorlar . Ama kimisi tutmayınca lekelenme yaşarmış diyor . Bilemedim
Kanama çok olursa gelin muhakkak dediler Allah korusun tutunsunlar sağlıklaLekelenme bazen rahim ağzından geliyormuş.yoğun kanama olmazsa sorun yok canım. Gebeliğe engel değil
Ozelde oldum evetÖzelde olmuşsun sen canım dinlen sen
Amin canım inşallah tutar. Evet normal de hiç kanama olmaması gerekiyormuşKanama çok olursa gelin muhakkak dediler Allah korusun tutunsunlar sağlıkla
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh Rabbim nasip etmiştirAmin canım inşallah tutar. Evet normal de hiç kanama olmaması gerekiyormuş
Canım ben incir yediğim ay yumurtam çok geç geliştiKizlar cumaya kadar yumurtalarim buyumesi lazimbunun icin ozellikle yediginiz ictiginiz biseyler varmi? Benim yediklerim sunlar: ceviz, badem, kuru incir, kabak cekirdegi, avokado
Varmi baska bisey listeye eklemem gereken?
Ben de simdi ceviz kuru dut kayisi kurusu falan aldimCanım ben incir yediğim ay yumurtam çok geç gelişti
Ben ne kadar tatlı varsa yiyorumBen de simdi ceviz kuru dut kayisi kurusu falan aldim
Ne bilim oyle dediler diye şey ettim bendeCanım ben incir yediğim ay yumurtam çok geç gelişti
Ben tatliyi hic sevmem aksine tuzlu seylerBen ne kadar tatlı varsa yiyorum
Evet hatta incir kürü var ama bana iyi gelmediNe bilim oyle dediler diye şey ettim bende
Ben tatliyi hic sevmem aksine tuzlu seylergecen asilamamda domates tuzlayip yiyordum gece gunduz
Ben de fırsat bu fırsat eşime şunu al bunu al diyorum. Ne istersem aldırıyorumsağlıklı olanları alıyor
Çok incir yeme gene de incir prolaktin yükselebiliyormuş . Havuç ye istersenKizlar cumaya kadar yumurtalarim buyumesi lazimbunun icin ozellikle yediginiz ictiginiz biseyler varmi? Benim yediklerim sunlar: ceviz, badem, kuru incir, kabak cekirdegi, avokado
Varmi baska bisey listeye eklemem gereken?
Gunaydin kizllaarr benim bugun asilama gunum birazdan hastaneye gidicez❤
İyiyim cok kendımı yormadan evi toprlıorum yemek yapıorum falan zaman gecsin die yoksa sürekli düşünüyorum bende yazıcaktım bugun su gibi akıntı var bugun basladı dünden beride ara ara kasık agrısı sende var mı bişeyB Balgozlu55 canım nasılsın ?
Ne bilim oyle dediler diye şey ettim bende
Insallah gelir minigimFıstık yeni gordüm hadi insallah bu ay gelsin melegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?