Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim su gibi akinti bebisin ben burdayim demesi demek.

Asilamadan sonra kacinci gunun

Slm kizlar bugun giremedim doktora gittim bugun reglinin 20.gunü pazartesi asilama olmustum progestron testi yapti 6.48cikmisti. 10 ve üzeri yumurtlama var deniyor galiba bu ayda olmadi.daha doktoru aramadim ameliyattaydi.

Ben de kendimi çok yormadan yapmaya çalışıyorum dün misafir ağırladım . Dikkat et kendine sen de . Kasik agrilarim ara ara oluyor dün belim ve sırtım agridi biraz . Akıntım var ama sarı mi beyaz mi Bilemedim . Ağız kurumam var benim bir de .

Valla kalktım temizlik yaptım biraz aklımdan çıksın diye bende pek bı farklılık yok bel ağrısı ve ayak ağrısı var biraz o kadar. Sende var mı Bir değişiklik? Acaba yarın gidip kan versem mi
Cok erken ben hesap ettim daha onceki gebeliklerden 10 gun sonra kanda görmüşüm simdi mecbur bekliyorum. Iki kere Falan adet ağrısı oldu sonra geçti şuan herşey normal

Cok erken ben hesap ettim daha onceki gebeliklerden 10 gun sonra kanda görmüşüm simdi mecbur bekliyorum. Iki kere Falan adet ağrısı oldu sonra geçti şuan herşey normal
Aynen bazen adet ağrısı oluyor sonra hiç bir şey yok gibi oluyor. İlk aşılamada daha çok ağrım vardi

Kizlar doktorum aradi reglinin 22.günündeymisim.progestron 6.48 civari cikmis. gecen seferinde 21.gunde 25 cikmisti..bu sefer düsük yani. Doktor belki bir umut artar dedi ama ben anladim doktorun tavrindan Umutlar baska bahara kaldi. cok yoruldum artik.

Bana aşılamadan sonra hiç progesteron bakilmadi.

Hem belli olmaz Allah büyük. Sen daha yeni yaptın aşılamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…