- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.181
İyiyim cok kendımı yormadan evi toprlıorum yemek yapıorum falan zaman gecsin die yoksa sürekli düşünüyorum bende yazıcaktım bugun su gibi akıntı var bugun basladı dünden beride ara ara kasık agrısı sende var mı bişey
Asilamadan sonra kacinci gununİyiyim cok kendımı yormadan evi toprlıorum yemek yapıorum falan zaman gecsin die yoksa sürekli düşünüyorum bende yazıcaktım bugun su gibi akıntı var bugun basladı dünden beride ara ara kasık agrısı sende var mı bişey
Ben de kendimi çok yormadan yapmaya çalışıyorum dün misafir ağırladım . Dikkat et kendine sen de . Kasik agrilarim ara ara oluyor dün belim ve sırtım agridi biraz . Akıntım var ama sarı mi beyaz mi Bilemedim . Ağız kurumam var benim bir de .İyiyim cok kendımı yormadan evi toprlıorum yemek yapıorum falan zaman gecsin die yoksa sürekli düşünüyorum bende yazıcaktım bugun su gibi akıntı var bugun basladı dünden beride ara ara kasık agrısı sende var mı bişey
Hadi hayırlı olsun tatlım ❤Asilamadan sonra kacinci gunun
Aynen öyle canım. Azıcık nazlanmayalım mı herşey bize yapılıyoronlarda bilmiyorlar ne desek he diyorlar garibim yeterki tutunsun dollensinler
Amin ınsallahhh ❤❤Hadi hayırlı olsun tatlım ❤
Daha hamile degilken boylelerse hamile olunca dusunemiyorumAynen öyle canım. Azıcık nazlanmayalım mı herşey bize yapılıyor
Eşimde bana aynen bunu diyor. Bi de hamileysem yandıDaha hamile degilken boylelerse hamile olunca dusunemiyorum
Dunde eşimin benle imtihanıydı yandık diyorEşimde bana aynen bunu diyor. Bi de hamileysem yandı
Valla kalktım temizlik yaptım biraz aklımdan çıksın diye
Kaçıncı günü canım senin?İyiyim cok kendımı yormadan evi toprlıorum yemek yapıorum falan zaman gecsin die yoksa sürekli düşünüyorum bende yazıcaktım bugun su gibi akıntı var bugun basladı dünden beride ara ara kasık agrısı sende var mı bişey
Cok erken ben hesap ettim daha onceki gebeliklerden 10 gun sonra kanda görmüşüm simdi mecbur bekliyorum. Iki kere Falan adet ağrısı oldu sonra geçti şuan herşey normalValla kalktım temizlik yaptım biraz aklımdan çıksın diyebende pek bı farklılık yok bel ağrısı ve ayak ağrısı var biraz o kadar. Sende var mı Bir değişiklik? Acaba yarın gidip kan versem mi
Aynen bazen adet ağrısı oluyor sonra hiç bir şey yok gibi oluyor. İlk aşılamada daha çok ağrım vardiCok erken ben hesap ettim daha onceki gebeliklerden 10 gun sonra kanda görmüşüm simdi mecbur bekliyorum. Iki kere Falan adet ağrısı oldu sonra geçti şuan herşey normal
HavucÇok incir yeme gene de incir prolaktin yükselebiliyormuş . Havuç ye istersen
İnşallahCanim su gibi akinti bebisin ben burdayim demesi demek.
Bana aşılamadan sonra hiç progesteron bakilmadi.Kizlar doktorum aradi reglinin 22.günündeymisim.progestron 6.48 civari cikmis. gecen seferinde 21.gunde 25 cikmisti..bu sefer düsük yani. Doktor belki bir umut artar dedi ama ben anladim doktorun tavrindan Umutlar baska bahara kaldi. cok yoruldum artik.
Hem belli olmaz Allah büyük. Sen daha yeni yaptın aşılamayıKizlar doktorum aradi reglinin 22.günündeymisim.progestron 6.48 civari cikmis. gecen seferinde 21.gunde 25 cikmisti..bu sefer düsük yani. Doktor belki bir umut artar dedi ama ben anladim doktorun tavrindan Umutlar baska bahara kaldi. cok yoruldum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?