- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 38
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.201
Aşılama gününü de sayarsak 6.gün bugunKaçıncı günü canım senin?
Tam olarak ne zaman bakacaksın?Cok erken ben hesap ettim daha onceki gebeliklerden 10 gun sonra kanda görmüşüm simdi mecbur bekliyorum. Iki kere Falan adet ağrısı oldu sonra geçti şuan herşey normal
Bende soda içiorum belki bıraz ferahlarım diyeBen de kendimi çok yormadan yapmaya çalışıyorum dün misafir ağırladım . Dikkat et kendine sen de . Kasik agrilarim ara ara oluyor dün belim ve sırtım agridi biraz . Akıntım var ama sarı mi beyaz mi Bilemedim . Ağız kurumam var benim bir de .
Canım senin 16 Kasım değil mi? İlk sayfada öyle yazıyor. Aşılama günüyle beraber bugün 5 oluyorAşılama gününü de sayarsak 6.gün bugun
Hem belli olmaz Allah büyük. Sen daha yeni yaptın aşılamayı
Ben cuma asılama oldu sabah 11 di orda cunartesi olarak yazmısCanım senin 16 Kasım değil mi? İlk sayfada öyle yazıyor. Aşılama günüyle beraber bugün 5 oluyor
Bnm de senden bı gün önceydi. Perşembe günü..Ben cuma asılama oldu sabah 11 di orda cunartesi olarak yazmıs
Ama neden o zaman doktorlar 44 gün sonra beta dan bakıyorlar hamileliği? Ben ilk defa duyuyorum progesteron testi yapıp hamilelik bakanı. Bana doktor progesteron hapı verdi vir de jel bir tane daha ilaç ne olduğunu bilmediğim. Bence bekle en azından 12 gün geçsin aşılamadan. Aşılamanın ilk günü sayılmıyor diye biliyorum ben deAsilamanin yapildigi tarih önemli degil canim .regli tarihi onemli mesela benim reglinin 22.günü şuanda.
Kanda en erken pazartesi bakarım. Ama evde idrar testlerim var demin bi baktım hafif çizgi var ama ovitrelledendirTam olarak ne zaman bakacaksın?
banada hic yapilnadi ne amh testi ne progesteron testi progesteron ilaci jeli kullananlarin yanlis cikma olasiligi yokmu umidini yitirme caninKizlar doktorum aradi reglinin 22.günündeymisim.progestron 6.48 civari cikmis. gecen seferinde 21.gunde 25 cikmisti..bu sefer düsük yani. Doktor belki bir umut artar dedi ama ben anladim doktorun tavrindan Umutlar baska bahara kaldi. cok yoruldum artik.
Ama neden o zaman doktorlar 44 gün sonra beta dan bakıyorlar hamileliği? Ben ilk defa duyuyorum progesteron testi yapıp hamilelik bakanı. Bana doktor progesteron hapı verdi vir de jel bir tane daha ilaç ne olduğunu bilmediğim. Bence bekle en azından 12 gün geçsin aşılamadan. Aşılamanın ilk günü sayılmıyor diye biliyorum ben de
banada hic yapilnadi ne amh testi ne progesteron testi progesteron ilaci jeli kullananlarin yanlis cikma olasiligi yokmu umidini yitirme canin
Ama senin yumurtlama takip edilmedi mi aşılamadan önceCanim progestron testi yumurtlamanin olup olmadigini gosteriyormus 10 un üstünde olmaliymis
ne demek inşallah faydasını görürsünHavuctamam tsk ederimm
İlk günler de çok aradım afedersin gazdanBende soda içiorum belki bıraz ferahlarım diye
Sen kendin istediğin için mi test uygulandı ? Bana kan vermeye geldiğimizde e2 , progastran ve hcg bakılacak dendi .Canim progestron testi yumurtlamanin olup olmadigini gosteriyormus 10 un üstünde olmaliymis
Kanda en erken pazartesi bakarım. Ama evde idrar testlerim var demin bi baktım hafif çizgi var ama ovitrelledendir
Canım sen ilaç kullanıyor musun peki progesteron veya jel gibi?Sen kendin istediğin için mi test uygulandı ? Bana kan vermeye geldiğimizde e2 , progastran ve hcg bakılacak dendi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?