Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ama senin yumurtlama takip edilmedi mi aşılamadan önce

Edildi ama catlamadi 2.igne yapildi asilama günü demekki saglikli olmadi. Yinede regliye kdar bekliycem internette 10un alti olmamali diyor ama biri benim gibi degeri düsükken hamile kalmis. Belki benim icinde mucize olur

Kızlar adetimin 20. Aşılamamın 8. günü bugün. Adetim daha on gün var... Kontrolüm de bu günü saymazsam 6 gün kaldı.

Sol kasığımda hafif ağrı var. Bir de belim ağrıyor ara ara. Bel ağrısı duruş bozukluğundan da olabilir belki bilmiyorum. Progestan yan etkisi olarak günde bir defa fln başım dönüyor. İlaçların etkisi ile yine göğüslerimde bazen şişkinlik ve acı oluyor bazen de kayboluyor eski hali gibi oluyor. Her gün yeni belirti arıyorum kendimde

B
Benim elime kagit verdiler canim dikkat etmem gerekeni kanamam olursa muhakkak gelmemi söylediler ve o testlere bakılacaktır yazıyordu
Ben doktor doktor gezmekten çok sıkıldım da ondan dolayı son bu doktora bıraktım kendimi ne derse tamam diyorum çok sorgulamıyorum

Sen kendin istediğin için mi test uygulandı ? Bana kan vermeye geldiğimizde e2 , progastran ve hcg bakılacak dendi .

Benim yumurta catlamadi 2.igne olduya bugun progestron testi yapti igne ise yaramismi saglikli yumurtlama olmusmu diye.

Edildi ama catlamadi 2.igne yapildi asilama günü demekki saglikli olmadi. Yinede regliye kdar bekliycem internette 10un alti olmamali diyor ama biri benim gibi degeri düsükken hamile kalmis. Belki benim icinde mucize olur
İnternete bakıyoruz ama her zaman o bilgileri ve paylaşımları baz almamak lazım. Her bünye farklı. Bence sen de bekle 12-14 gün, heyecanını, ümidini kaybetme hemen... Anlar minnoşlar içimizde...

İnternete bakıyoruz ama her zaman o bilgileri ve paylaşımları baz almamak lazım. Her bünye farklı. Bence sen de bekle 12-14 gün, heyecanını, ümidini kaybetme hemen... Anlar minnoşlar içimizde...

Haklisin canim insallah hakkimizda hayirlisi olur

Nasil yani catlamadi ve aşılama günü yinemi igne yaptilar? Iste benimde ayni olucak aşılama + catlama ignesi insallah sende ise yaramistir bakalim benimde cuma gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…