- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.221
Jel kullanıyorum canımCanım sen ilaç kullanıyor musun peki progesteron veya jel gibi?
Anladım canım, benim bilmediğim tahliller bunlar hoca söylemedi bana. Sadece gel bakalım dedi. Ben sadece beta bakar diye düşünüyorum.Jel kullanıyorum canım
Benim elime kagit verdiler canim dikkat etmem gerekeni kanamam olursa muhakkak gelmemi söylediler ve o testlere bakılacaktır yazıyorduAnladım canım, benim bilmediğim tahliller bunlar hoca söylemedi bana. Sadece gel bakalım dedi. Ben sadece beta bakar diye düşünüyorum.
Ama senin yumurtlama takip edilmedi mi aşılamadan önce
Ben doktor doktor gezmekten çok sıkıldım da ondan dolayı son bu doktora bıraktım kendimi ne derse tamam diyorum çok sorgulamıyorumBenim elime kagit verdiler canim dikkat etmem gerekeni kanamam olursa muhakkak gelmemi söylediler ve o testlere bakılacaktır yazıyordu
Sen kendin istediğin için mi test uygulandı ? Bana kan vermeye geldiğimizde e2 , progastran ve hcg bakılacak dendi .
İnternete bakıyoruz ama her zaman o bilgileri ve paylaşımları baz almamak lazım. Her bünye farklı. Bence sen de bekle 12-14 gün, heyecanını, ümidini kaybetme hemen... Anlar minnoşlar içimizde...Edildi ama catlamadi 2.igne yapildi asilama günü demekki saglikli olmadi. Yinede regliye kdar bekliycem internette 10un alti olmamali diyor ama biri benim gibi degeri düsükken hamile kalmis. Belki benim icinde mucize olur
İnternete bakıyoruz ama her zaman o bilgileri ve paylaşımları baz almamak lazım. Her bünye farklı. Bence sen de bekle 12-14 gün, heyecanını, ümidini kaybetme hemen... Anlar minnoşlar içimizde...
20 30 dk yürüyün hergün aynı saat de yapın biraz peynirimsi akıntı olarak geri geliyor korkmayınKızlar crinone jeli sıktıktan sonra yürüyor musunuz? Yatıyor musunuz
Nasil yani catlamadi ve aşılama günü yinemi igne yaptilar? Iste benimde ayni olucak aşılama + catlama ignesiEdildi ama catlamadi 2.igne yapildi asilama günü demekki saglikli olmadi. Yinede regliye kdar bekliycem internette 10un alti olmamali diyor ama biri benim gibi degeri düsükken hamile kalmis. Belki benim icinde mucize olur
Anladım kuzucum hiç belli olmaz belki tutunur annesi stres yapmaBenim yumurta catlamadi 2.igne olduya bugun progestron testi yapti igne ise yaramismi saglikli yumurtlama olmusmu diye.
20 30 dk yürüyün hergün aynı saat de yapın biraz peynirimsi akıntı olarak geri geliyor korkmayın
Yürüyün 20 30 dk ben aşılama yaptırdığım gün 2 bayan ilk aşılamada tutmuş jeli kullanınca yürüdük dedilerKimin ne dediği belli değil biri yürü dio biri yat dio
Ovitrelleyi vuralı 8 gün oldu aşılama 6 gün oldu canım daha etkisi geçmemiştir yaa zaten az belirgin resmi ekledim yine deİgnedendir canim ben de baktım hafif var senin kaçıncı gün ?
Anladım kuzucum hiç belli olmaz belki tutunur annesi stres yapma
Aramız az o zaman:) geçmemiştir o zaman kisiden kişiye değişir deOvitrelleyi vuralı 8 gün oldu aşılama 6 gün oldu canım daha etkisi geçmemiştir yaa zaten az belirgin resmi ekledim yine de
Olur inşallah canımmmInsallah canim.doktor progestran ilac yazdi belki faydasi olur
Yapacak birşey yokDunde eşimin benle imtihanıydı yandık diyor
Neden ilaçla takviye yapmıyorKizlar doktorum aradi reglinin 22.günündeymisim.progestron 6.48 civari cikmis. gecen seferinde 21.gunde 25 cikmisti..bu sefer düsük yani. Doktor belki bir umut artar dedi ama ben anladim doktorun tavrindan Umutlar baska bahara kaldi. cok yoruldum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?