- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.241
Neden ilaçla takviye yapmıyor
Eder niye etmesin canım. Bizde şimdi kullanıyoruz progesteronuBugun ilac verdi ama bu saatten sonra fayda edermi bilmiyorum. Nasip kismet
Sen de benimle aynı zamanda aşılama oldun . Neden bu kadar umutsuz ki doktor. Daha hiç bişey belli olmaz ki 10-12gün geçsin biBugun ilac verdi ama bu saatten sonra fayda edermi bilmiyorum. Nasip kismet
Sen de benimle aynı zamanda aşılama oldun . Neden bu kadar umutsuz ki doktor. Daha hiç bişey belli olmaz ki 10-12gün geçsin bi
Bana aşılamadan sonra kan tahlili yapmadıSaglikli yumurtlama olacakki gebelik olsun canim. Saglikli yumurtlama yani yumurtamin gelisip catlamasi durumunda progestron 10 ve ustu cikiyor. Dollenip dollenmemesi sonraki asama.
Eder o kullan senBugun ilac verdi ama bu saatten sonra fayda edermi bilmiyorum. Nasip kismet
Bana aşılamadan sonra kan tahlili yapmadı
Aslında gayet mantıklı dediğin baksalar daha iyi olacak hele aşılama yapılırken bile görerek yapılsa biz de görsek daha da stres yPar miyiz o da var kendi kamerayla bakıp enjekte ediyor merak içindeyim .Aslinda yapmalari lazim cunku tamam yumurtayi gelisyiriyorlar igne yapiyorlar catlasin diye ama saglikli yumurtlama oluyormu bakmalari lazim. En azindan gebelik olmazsa neyden kaynakli olduhu tespit edilmis oluyor.
Aslında gayet mantıklı dediğin baksalar daha iyi olacak hele aşılama yapılırken bile görerek yapılsa biz de görsek daha da stres yPar miyiz o da var kendi kamerayla bakıp enjekte ediyor merak içindeyim .
Spekulum falan kullanmadı mi ?evet yıkıyor önce sonra enjekte ediyor benim de öyle oldu . İnşallahhh faydalıdır yapılan ve kullanılan .Aynen canim saglikli yumurtlama olup olmadigi belli olmadan birde dunya kadar progestron jel vs.ilac kullandiriyorlar. Benim ozel hastane kamera falan yoktu.rahim agzini acip bir uzun cubuk soktu onada siringayla spermi bosaltti.kamera vs.yok
Kizlar sizin aşılamazlarda kac milyon sperm enjekte edildi
Maşallah. Benim 50 milyon60milyon canim.
Spekulum falan kullanmadı mi ?evet yıkıyor önce sonra enjekte ediyor benim de öyle oldu . İnşallahhh faydalıdır yapılan ve kullanılan .
Maşallah. Benim 50 milyon
Maşallah. Benim 50 milyon
Degerleri cok iyi esimin ameliyat olduktan sonra duzeldiDegerleri nasildi
1 saglikli yeter dedigin gibi100milyon olsa ne olacak dolletecek yumurta olmadiktan sonra. Bize 1 tane yeter aslinda
Mesela yıkıyor önce kuzum evet böyle yapılıyor daKullandi canim onunla rahim agzini acti sonra uzun bir ince cubuk soktu sonrada spermi siringayla sıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?