- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.261
Benim neden yikamadi ya nasil yikiyor neyle yikiyorMesela yıkıyor önce kuzum evet böyle yapılıyor da
Degerleri cok iyi esimin ameliyat olduktan sonra duzeldi
Benim neden yikamadi ya nasil yikiyor neyle yikiyor
Aynen bende de is yokMasallah canim bizimde %52 hizli spermler ama bende is yok
Mesela yıkıyor önce kuzum evet böyle yapılıyor da
BANA yıkadı dediler önce akıntı oldu da ondandır dedilerBenim neden yikamadi ya nasil yikiyor neyle yikiyor
Benimde bugun olmadi bisey. Yikama yapmadilar bi jel gibi nisey surduler sonra islemleri yaptilatBenimde yikama falan olmadi
Cok akintim oldu bugun bi de hafif kanama oldu . Kanama normalmis lekelenme seklinde oldu .BANA yıkadı dediler önce akıntı oldu da ondandır dediler
Benimde bugun olmadi bisey. Yikama yapmadilar bi jel gibi nisey surduler sonra islemleri yaptilat
Evet o şekilde normalmiş Allah korusun kanama olmadıkça sorun yok çatı darligibdan lekelenme olurmus diyorlar kimi lekelenme tutmadığını gösterir yazmış . Ama bana hemşireler lekelenme olur dediler.Cok akintim oldu bugun bi de hafif kanama oldu . Kanama normalmis lekelenme seklinde oldu .
Yaaa cok güldüm evde kalmış yumurtalarımıza :))1 saglikli yeter dedigin gibiaslinda yumurtalar sperm seçiyormuş. Sperm yumurts secmiyormus . Bizim yumurtalar evde kalmis kiz gibi
Bana da doktorum demisti lekelenme normaldir diye ilk gunEvet o şekilde normalmiş Allah korusun kanama olmadıkça sorun yok çatı darligibdan lekelenme olurmus diyorlar kimi lekelenme tutmadığını gösterir yazmış . Ama bana hemşireler lekelenme olur dediler.
Gelene hayir ne muhendislere ne doktorlara hayir demislerdir simdi ama oyle gecen bi doktor yazmisti okudum oyleymis .Yaaa cok güldüm evde kalmış yumurtalarımıza :))
Resmi nereye ekledin canım bakabilir miyiz?Ovitrelleyi vuralı 8 gün oldu aşılama 6 gün oldu canım daha etkisi geçmemiştir yaa zaten az belirgin resmi ekledim yine de
Ay gitmemiş resim bidaha atim ama resimde çok belli değil normalde baya belliResmi nereye ekledin canım bakabilir miyiz?
Ben görebildim, inşallah vardır, seviniriz birlikteAy gitmemiş resim bidaha atim ama resimde çok belli değil normalde baya belli
İğnenin 8. Günü mü demiştin canimAy gitmemiş resim bidaha atim ama resimde çok belli değil normalde baya belli
İnşallahhh iğne etkisi değildir koyulaşarak ilerlerAy gitmemiş resim bidaha atim ama resimde çok belli değil normalde baya belli
Yarın da yapacak mısın test?Ay gitmemiş resim bidaha atim ama resimde çok belli değil normalde baya belli
İğnenin etkisi baya azalmış yarında yap canım tamamen kaybolursa diğer yaptığın testler bebişi gösterecekAy gitmemiş resim bidaha atim ama resimde çok belli değil normalde baya belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?