- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.281
Ben görebildim, inşallah vardır, seviniriz birlikteacaba hala iğne etkisi mi, zaman da geçmiyor yahu.
Doğru demişler vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor.
Kızlar eİğnenin 8. Günü mü demiştin canim
İnşallahhh iğne etkisi değildir koyulaşarak ilerler
Kızlar eski ovitrelle kullandığım zamanlarda da test yapmışım laboquic marka test alıyorum internetten. Diğerlerine göre yarın daha silik çıkması lazım hepsinde ovitrellenin 9.günü yok denecek kadar silik çıkmış diye not almışım. Inşallah kendimi tutarım ve yarın yapmam yaaYarın da yapacak mısın test?
Kızlar bende bugün aşılama oldum çok basit bi işlemmiş 10-15 dakka yattıktan sonra kaldırdılar bende de ufak lekelenmeler var sanırkm o aletle alaklı sorun olacağını düşünmüyorum hakkımıda hayırlısı
Hayırlı olsun canımKızlar bende bugün aşılama oldum çok basit bi işlemmiş 10-15 dakka yattıktan sonra kaldırdılar bende de ufak lekelenmeler var sanırkm o aletle alaklı sorun olacağını düşünmüyorum hakkımıda hayırlısı
Laboquic testi yapmanın ne sakıncası var ki yap tabiki en azından takip edersin azalıyor çizgi diye, bende yumurtlama testleri var miratech çatlatma etkisi hala var mı diye merakımdan bugun yaptım tabi ki kıpkırımızıKızlar e
Kızlar eski ovitrelle kullandığım zamanlarda da test yapmışım laboquic marka test alıyorum internetten. Diğerlerine göre yarın daha silik çıkması lazım hepsinde ovitrellenin 9.günü yok denecek kadar silik çıkmış diye not almışım. Inşallah kendimi tutarım ve yarın yapmam yaa
Evet canım onunla alakalı olurmus . Hayırlı olsun inşallahhh canım .Kızlar bende bugün aşılama oldum çok basit bi işlemmiş 10-15 dakka yattıktan sonra kaldırdılar bende de ufak lekelenmeler var sanırkm o aletle alaklı sorun olacağını düşünmüyorum hakkımıda hayırlısı
Ben iğnenin ilk günlerinde yaptım hiç çıkmamıştı sonra dedim işe yaramadı mı acaba diye .Laboquic testi yapmanın ne sakıncası var ki yap tabiki en azından takip edersin azalıyor çizgi diye, bende yumurtlama testleri var miratech çatlatma etkisi hala var mı diye merakımdan bugun yaptım tabi ki kıpkırımızı
Ay bnde hamileydim de eşime naz yapıp duruyodum şunu istiyom bunu istiyom diye
Bende de ovulasyon var laboquic marka kırmızı gösteriyo ama çok değil. Herşeyin stoğunu yaptımLaboquic testi yapmanın ne sakıncası var ki yap tabiki en azından takip edersin azalıyor çizgi diye, bende yumurtlama testleri var miratech çatlatma etkisi hala var mı diye merakımdan bugun yaptım tabi ki kıpkırımızı
Kızlar bende 24 Ekimde regl oldum 11 Kasım çatlatıcı iğne 13 Kasımda aşılamam oldu 19 Kasımdada tekrar regl günümdü henüz olmadım acaba ilaçların etkisimi testte erken diye yapmak istemiyorum ayın sonunda yapmamı istemişti doktor. Ama regl olacakmışım gibi hafif karnımda hisler var
Yok yaa ilk idrarda yaparsam pozitif çıkar zaten ikinci üçüncüde ne çıkacağı önemli şuan
Heyecanla bekliyorum hadi bakalımYok yaa ilk idrarda yaparsam pozitif çıkar zaten ikinci üçüncüde ne çıkacağı önemli şuan
Yaa birşey daha öğrenmiş oldum bilmiyordum.Canim tedavi regli tarihini degistiriyor. Eger gebelik yoksa catlama ignesinden 13_16 gün sonra regli geliyor. Hatta benim bur seferinde 18.günde geldi reglim.
Canım ummadık taş baş yarar bi bakmışsın gebesindir güzel düşün herkeste ağrı yada sancı tarzı kramplar girmeyebiliyormuş.Günaydin kizlat mutlu sabahlar . Ne durumdasiniz benim hicbirseyim yok.ne agri ne sanci ne batma. ama size sunu soyliyim daha once 2 sefer asilama oldum.
Ilk asilamada batma hissi oldu arada karnima kramp girdi ayaga kaljarken karnimda dolgunluk sanki hava boloncugu var gibiydi gebelik oldu
2.asilamada bunlar olmadi tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?