Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Heyecanla bekliyorum hadi bakalım
Dün akşamdan beri çok fena gaz kabızlık sorunu cekiyom bide göğüs hassasiyeti hala devam ediyo ama az bide ara ara baş dönmesi oluyo sende ne durum? Benim eğer varsa cumartesi en erken idrarda görürüm şimdi çıkmaz büyük ihtimalle

Hayirli olsun caniimm ben de dun oldum Asilama ❤ bende de lekelenme olmustu dun hatta ped kullandim takilan aletten dolayi oluyor .ilk asilamamda doktor korkulacak bisey yok demisti

canim cat.igne gununu saymazsam 3.gunum ve gogus hassasiyeti devam ve kadiklarimda agirlik dolgunluk hissi var idrara bile rahat cikamiyorum o derece acaba neler oluyor iceride

canim cat.igne gununu saymazsam 3.gunum ve gogus hassasiyeti devam ve kadiklarimda agirlik dolgunluk hissi var idrara bile rahat cikamiyorum o derece acaba neler oluyor iceride

Insallah bebis tutunuyordur canim.

Valla bende çok büyük bir değişiklik yok. Sanki hiç aşılama olmamışim gibi

Aslında test yapabilirsin bugün. İğnenin etkisi geçmemiş midir?

Aynısını bende yaşıyorum normalde kolay kolay kabız olmam ama o durumdayım göğüslerdede ayrı ağrı

Hayirli olsun caniimm ben de dun oldum Asilama ❤ bende de lekelenme olmustu dun hatta ped kullandim takilan aletten dolayi oluyor .ilk asilamamda doktor korkulacak bisey yok demisti
İnşallahh hayırlı sonuçlar alırız canım.
Bende de oldu ama damla gibi 3-5 damla bişeydi
Valla burda yazmışlarda şöyle belirti böyle belirrti önceki aylardan hiç farkım yok sadece dün çok hafif kasık ağrım oldu o kadar
Rabbim ol desin olsun inşallahhh
Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

A.miiiinnnnn ammiiinn insalllahhhh cnim❤ benimde dun yururken kasiklarimda ozellikle sol kasigimda agri oluyordu . Oncekinde olmadi hic . Hayirlisi olsun insallah

Ama niyeyse tutmadı moduna girmeye başladım şuan ilaçlardan dolayı böle olduğumu düşünüyorum
Bende 3 gündür buraya aynısını yazıyorum adet olacağım zaman ki sancım, göğüs şişmesi, sivilcelenme, karın şişmesi aynıları oluyor tek farkı kabızlık, arada iğneleme gibi ağrı giriyo saniyeler arası hemen gidiyor başka yok artık adet olucam diye beklemedeyim alışmışım tutmamasına 3yıldır :)

Kaç gün oldu senin aşılama olalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…