- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.301
Dün akşamdan beri çok fena gaz kabızlık sorunu cekiyom bide göğüs hassasiyeti hala devam ediyo ama az bide ara ara baş dönmesi oluyo sende ne durum? Benim eğer varsa cumartesi en erken idrarda görürüm şimdi çıkmaz büyük ihtimalleHeyecanla bekliyorum hadi bakalım
Hayirli olsun caniimm ben de dun oldum Asilama ❤Kızlar bende bugün aşılama oldum çok basit bi işlemmiş 10-15 dakka yattıktan sonra kaldırdılar bende de ufak lekelenmeler var sanırkm o aletle alaklı sorun olacağını düşünmüyorum hakkımıda hayırlısı
canim cat.igne gununu saymazsam 3.gunum ve gogus hassasiyeti devam ve kadiklarimda agirlik dolgunluk hissi var idrara bile rahat cikamiyorum o derece acaba neler oluyor icerideGünaydin kizlat mutlu sabahlar . Ne durumdasiniz benim hicbirseyim yok.ne agri ne sanci ne batma. ama size sunu soyliyim daha once 2 sefer asilama oldum.
Ilk asilamada batma hissi oldu arada karnima kramp girdi ayaga kaljarken karnimda dolgunluk sanki hava boloncugu var gibiydi gebelik oldu
2.asilamada bunlar olmadi tutmadi
canim cat.igne gununu saymazsam 3.gunum ve gogus hassasiyeti devam ve kadiklarimda agirlik dolgunluk hissi var idrara bile rahat cikamiyorum o derece acaba neler oluyor iceride
Valla bende çok büyük bir değişiklik yok. Sanki hiç aşılama olmamışim gibiDün akşamdan beri çok fena gaz kabızlık sorunu cekiyom bide göğüs hassasiyeti hala devam ediyo ama az bide ara ara baş dönmesi oluyo sende ne durum? Benim eğer varsa cumartesi en erken idrarda görürüm şimdi çıkmaz büyük ihtimalle
Aslında test yapabilirsin bugün. İğnenin etkisi geçmemiş midir?Kızlar Aşılamamın 9. Günü bugün. Heyecanla bekliyorum... Geceleri uyuyamıyorum garip garip rüyalar kabuslar görüyorumbu sabah hayatımda ilk defa vajinada zonklama oldu seyirme gibi resmen. Korkuyorum tutmayacak diye
Catlatma ignesinin etkisi 10. Günde kayboluyor diye biliyorumAslında test yapabilirsin bugün. İğnenin etkisi geçmemiş midir?
Aynısını bende yaşıyorum normalde kolay kolay kabız olmam ama o durumdayım göğüslerdede ayrı ağrıDün akşamdan beri çok fena gaz kabızlık sorunu cekiyom bide göğüs hassasiyeti hala devam ediyo ama az bide ara ara baş dönmesi oluyo sende ne durum? Benim eğer varsa cumartesi en erken idrarda görürüm şimdi çıkmaz büyük ihtimalle
İnşallahh hayırlı sonuçlar alırız canım.Hayirli olsun caniimm ben de dun oldum Asilama ❤bende de lekelenme olmustu dun hatta ped kullandim takilan aletten dolayi oluyor .ilk asilamamda doktor korkulacak bisey yok demisti
Valla bende çok büyük bir değişiklik yok. Sanki hiç aşılama olmamışim gibi
Ama niyeyse tutmadı moduna girmeye başladım şuan ilaçlardan dolayı böle olduğumu düşünüyorumAynısını bende yaşıyorum normalde kolay kolay kabız olmam ama o durumdayım göğüslerdede ayrı ağrı
Hayal kırıklığına uğramaktan çok yorulduğum için yapmıyorumAslında test yapabilirsin bugün. İğnenin etkisi geçmemiş midir?
A.miiiinnnnn ammiiinn insalllahhhh cnim❤ benimde dun yururken kasiklarimda ozellikle sol kasigimda agri oluyordu . Oncekinde olmadi hic . Hayirlisi olsun insallahİnşallahh hayırlı sonuçlar alırız canım.
Bende de oldu ama damla gibi 3-5 damla bişeydi
Valla burda yazmışlarda şöyle belirti böyle belirrti önceki aylardan hiç farkım yok sadece dün çok hafif kasık ağrım oldu o kadar
Rabbim ol desin olsun inşallahhh
Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
Bende 3 gündür buraya aynısını yazıyorum adet olacağım zaman ki sancım, göğüs şişmesi, sivilcelenme, karın şişmesi aynıları oluyor tek farkı kabızlık, arada iğneleme gibi ağrı giriyo saniyeler arası hemen gidiyor başka yok artık adet olucam diye beklemedeyim alışmışım tutmamasına 3yıldır :)Ama niyeyse tutmadı moduna girmeye başladım şuan ilaçlardan dolayı böle olduğumu düşünüyorum
Kaç gün oldu senin aşılama olalıBende 3 gündür buraya aynısını yazıyorum adet olacağım zaman ki sancım, göğüs şişmesi, sivilcelenme, karın şişmesi aynıları oluyor tek farkı kabızlık, arada iğneleme gibi ağrı giriyo saniyeler arası hemen gidiyor başka yok artık adet olucam diye beklemedeyim alışmışım tutmamasına 3yıldır :)
bende de ilk çıktığım zaman olmuştu dediğin gibi bugün işe geldim gayet normalimA.miiiinnnnn ammiiinn insalllahhhh cnim❤ benimde dun yururken kasiklarimda ozellikle sol kasigimda agri oluyordu . Oncekinde olmadi hic . Hayirlisi olsun insallah
Bugün 9. günKaç gün oldu senin aşılama olalı
Aşılama günüyle beraber miBugün 9. gün
Evet 13 Kasımda aşılamam oldu.Aşılama günüyle beraber mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?