- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.321
Benimle aynı senin deBugün 9. gün
ina. canim ama sagda 3yumurta solda 1kist ve 1yumurta agirligida olabilir bilmiyorum su beklemek cok can sıkıcıInsallah bebis tutunuyordur canim.
Aa öylemi o zaman güzel haberler veririz inşallah :)Benimle aynı senin debelirtilerin neler? Ya da bir değişiklik hissediyor musun?
Benden bi gün önce olmuşsun canım 2 3 gun daha dayanda bakalım ne çıkar sonuç inşallah vardırEvet 13 Kasımda aşılamam oldu.
Benim göğüslerimde bazen acı ve şişlik oluyor bazen eski haline dönüyor. Sol kasığımda bir dolgunluk hissediyorum az biraz da ağrı vardı. Bugün vajinada zonklama oksu seyirme gibi, alakası var mı bilmiyorumAa öylemi o zaman güzel haberler veririz inşallah :)
Şöyle söyliyim benim normalinde 19u regl günümdü hasta olucam gibi karnım göğüsler şiş hafif adet sancısı gibi ara ara geliyor gidiyor akacak gibi ama akamıyor gibide anlamış değilim. Onun dışında kolay kolay kabız olmam ama şuan kabızım acaba ilaçlardan mı onuda bilmiyorum. Progesteron verdi sabah akşam vajinadan al eczaneci ağızdan desede vajinadan alman gerek dedi. Sende herhangi belirtiler nelerdir?
Geç olsun ama sağlıklı olsun canım bazen üzülüyoruz ediyoruz elimizde olmadan ama herşeyden önce sağlık tabikide.Benim göğüslerimde bazen acı ve şişlik oluyor bazen eski haline dönüyor. Sol kasığımda bir dolgunluk hissediyorum az biraz da ağrı vardı. Bugün vajinada zonklama oksu seyirme gibi, alakası var mı bilmiyorumbenim de normal adet günüm 29 Kasım. Ama sanki adet olacak gibi hissediyorum. Ben hap olarak progestan, estrofem ve de crinone jel kullanıyorum. Onların etkisi de olabilir bu yaşadıklarım diye düşünüyorum.
Umutlanmak istemiyorum ama istiyorum dadaha önceden üç kimyasal düştüğüm var benim
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
İnşallahGeç olsun ama sağlıklı olsun canım bazen üzülüyoruz ediyoruz elimizde olmadan ama herşeyden önce sağlık tabikide.
Allah isteyen herkesin kucağını doldursun :)
Canım adet günün önemli değil kullandığımız iğneler etkiler. Aşılama dan 12-14 gün sonra adet olunur. İnşallah olmazsanda 15 gün kan verKızlar bende 24 Ekimde regl oldum 11 Kasım çatlatıcı iğne 13 Kasımda aşılamam oldu 19 Kasımdada tekrar regl günümdü henüz olmadım acaba ilaçların etkisimi testte erken diye yapmak istemiyorum ayın sonunda yapmamı istemişti doktor. Ama regl olacakmışım gibi hafif karnımda hisler var
İnşallah bebiş tutunuyordur canım şakın erkenden test yapma.diğer gruptan biri yaptı hamileyim diye seviniyordu 14.gün bi yaptı negatif. Bekle doktorun dediğiniKızlar Aşılamamın 9. Günü bugün. Heyecanla bekliyorum... Geceleri uyuyamıyorum garip garip rüyalar kabuslar görüyorumbu sabah hayatımda ilk defa vajinada zonklama oldu seyirme gibi resmen. Korkuyorum tutmayacak diye
Benim karnım da ağrılar devam ediyor canımGünaydin kizlat mutlu sabahlar . Ne durumdasiniz benim hicbirseyim yok.ne agri ne sanci ne batma. ama size sunu soyliyim daha once 2 sefer asilama oldum.
Ilk asilamada batma hissi oldu arada karnima kramp girdi ayaga kaljarken karnimda dolgunluk sanki hava boloncugu var gibiydi gebelik oldu
2.asilamada bunlar olmadi tutmadi
Ben de ondan dolayı bekliyorum evde test var ama tutuyorum kendimiİnşallah bebiş tutunuyordur canım şakın erkenden test yapma.diğer gruptan biri yaptı hamileyim diye seviniyordu 14.gün bi yaptı negatif. Bekle doktorun dediğini
Adet olucam gibi haftaya kadar beklerim olmazsa salı-çarşamba gibi kan testi yaptırırm. İdrar testi yaptırmayı düşünmüyorum aslında 2 defa bende öncelerinde çift çizgi net çıktı ama gebelik yoktu hayal kırıklığı yaşamıştımİ
İnşallahAllah her isteyene nasip etsin inşallah
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
İğnenin etkisi yavaş yavaş geçiyor canımKızlar ben goruyom var ama dünki kadar net değil resimde anca bu kadar cıktı
İlaçlar da etkilebiliyrmuş testi ben de ondan çekiniyorum ama adet olmazsam pazar ya da pazartesi yaparım, salı gel dedi doktorAdet olucam gibi haftaya kadar beklerim olmazsa salı-çarşamba gibi kan testi yaptırırm. İdrar testi yaptırmayı düşünmüyorum aslında 2 defa bende öncelerinde çift çizgi net çıktı ama gebelik yoktu hayal kırıklığı yaşamıştım
Bencede enfazla bir iki gün kala yap. Belki idrarda negatif ama kanda pozitif olacakBen de ondan dolayı bekliyorum evde test var ama tutuyorum kendimisalı günü gel dedi, ben eğer adet olmazsam pazar ya da pazartesi test yaparım sanırım
İnşallah pozitif olsun, adet olacak gibi hissediyorum bazen korkuyorumBencede enfazla bir iki gün kala yap. Belki idrarda negatif ama kanda pozitif olacak
Hadiii hayırlısı Allah yardimcin olsun canımMerhabalar yarın 12 de aşılamam var benide ekler isiniz.
18.5 ve 15.5 mm yumurtam var. Endometrium 10 mm
Canım benim bi akrabam 9 ay boyunca adet günü geldiğinde adet sancısını çekti. O yüzden inşallah bebiştendirİnşallah pozitif olsun, adet olacak gibi hissediyorum bazen korkuyorumhepimiz pozitifleri görelim
Ben de asilamamin 11. Gunu kan vermistim . 2.70 cikmisti. Asilamamin 13. Gunu de adet oldum . Zamanini beklemek daha mantikliİnşallah bebiş tutunuyordur canım şakın erkenden test yapma.diğer gruptan biri yaptı hamileyim diye seviniyordu 14.gün bi yaptı negatif. Bekle doktorun dediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?