Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de asilamamin 11. Gunu kan vermistim . 2.70 cikmisti. Asilamamin 13. Gunu de adet oldum . Zamanini beklemek daha mantikli
Aynen canım. Burdaki herkesi çok iyi anlıyorum. Aynı üzüntüleri heyecanları ben de yaşıyorum. Bazı aylar ağlamaktan nasıl kötü olduğumu burdakilerinde benzer şeyler yaşadığını biliyorum ve iki kez hiç bi ilaç almama rağmen gebelik testim pozitif çıktı kan verdim yok o kadar üzücü ki. Hepimiz 13-15günü bekleyelim ki umudumuz kırılmasın. İnan benim de evde bir sürü testim var. YApıp mutlu olmayı istiyorum ama negatif görmekten artık çok korkuyorum. İnşallah hepimiz hamileyizdir Bir iki gün geç öğrenelimde yeterki bebişlerimiz bizimle olsun

İnşallah öyledir, ilaçlar da beni alt üst etti, bütün gebelik erken belirtileri ilaçların yan etkileri bir türlü anlam veremedim ondan olanlara
Bu ilaçları da ilk defa kullanınca ne etki yapıyor anlamadım. Karnım ağrıyor. Ayakta fazla kalayım kasık ağrım başlıyor

ina. canim ama sagda 3yumurta solda 1kist ve 1yumurta agirligida olabilir bilmiyorum su beklemek cok can sıkıcı

Ben biraz fazla olumsuzluk yasayinca dunde progestron 6 cikinca heyecanimi kaybettim. Normal hayatima döndüm.

Benim asilamanin 11.günunde idrarda silik cizgi kandada beta 17 cikmisti daha önce. Ama bende test yapmayi dusunmuyorum cunkü hem 2 gun arayla 2 kere catlatma ignesi oldum hemde progestron kullanmaya basladim. 30kasimda regli olmazsam 1 aralik test yapicam.

Aynen oyle erken ogrensek ne olur gec ogrensek ne olur saglikli olsunda er ya da geç ogrenicez

Bu ilaçları da ilk defa kullanınca ne etki yapıyor anlamadım. Karnım ağrıyor. Ayakta fazla kalayım kasık ağrım başlıyor
Benim de kasık ağrım var, göğüslerim acıyor ara ara ilaçların yan etkilerinde yaygın olarak görünüyor bunlar

Aynen canım aynı gün aşılama yaptırdık ayın 2si kan verme günümüz hafta sonuna geliyor Cuma veririz en erken. Neden bilmiyorum ama hep içimden sen hamilesin gibi geçiyor

Aynen canım aynı gün aşılama yaptırdık ayın 2si kan verme günümüz hafta sonuna geliyor Cuma veririz en erken. Neden bilmiyorum ama hep içimden sen hamilesin gibi geçiyor
BEN de diyorum kendisine bu kadar umutsuz olma ben de hissediyorum diye.

Biz ayni zamanlarda olduk moralinizi bozmayin kizlar, benim de tamamen normale dondu hic biseyim yok bugun. En son dun sol da kramplarim oldu.
Evet kuzum moral bozmak yok Rabbim bizim için en güzelini hazirliyordur . İnşallahhh anne adayları olarak devam edeceğizKaygılarımız olsada yerini mutluluk alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…