- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.341
İnşallah öyledir, ilaçlar da beni alt üst etti, bütün gebelik erken belirtileri ilaçların yan etkileriCanım benim bi akrabam 9 ay boyunca adet günü geldiğinde adet sancısını çekti. O yüzden inşallah bebiştendir
Aynen canım. Burdaki herkesi çok iyi anlıyorum. Aynı üzüntüleri heyecanları ben de yaşıyorum. Bazı aylar ağlamaktan nasıl kötü olduğumu burdakilerinde benzer şeyler yaşadığını biliyorum ve iki kez hiç bi ilaç almama rağmen gebelik testim pozitif çıktı kan verdim yok o kadar üzücü ki. Hepimiz 13-15günü bekleyelim ki umudumuz kırılmasın. İnan benim de evde bir sürü testim var. YApıp mutlu olmayı istiyorum ama negatif görmekten artık çok korkuyorum. İnşallah hepimiz hamileyizdirBen de asilamamin 11. Gunu kan vermistim . 2.70 cikmisti. Asilamamin 13. Gunu de adet oldum . Zamanini beklemek daha mantikli
Bu ilaçları da ilk defa kullanınca ne etki yapıyor anlamadım. Karnım ağrıyor. Ayakta fazla kalayım kasık ağrım başlıyorİnşallah öyledir, ilaçlar da beni alt üst etti, bütün gebelik erken belirtileri ilaçların yan etkileribir türlü anlam veremedim ondan olanlara
ina. canim ama sagda 3yumurta solda 1kist ve 1yumurta agirligida olabilir bilmiyorum su beklemek cok can sıkıcı
Aynen canım. Burdaki herkesi çok iyi anlıyorum. Aynı üzüntüleri heyecanları ben de yaşıyorum. Bazı aylar ağlamaktan nasıl kötü olduğumu burdakilerinde benzer şeyler yaşadığını biliyorum ve iki kez hiç bi ilaç almama rağmen gebelik testim pozitif çıktı kan verdim yok o kadar üzücü ki. Hepimiz 13-15günü bekleyelim ki umudumuz kırılmasın. İnan benim de evde bir sürü testim var. YApıp mutlu olmayı istiyorum ama negatif görmekten artık çok korkuyorum. İnşallah hepimiz hamileyizdirBir iki gün geç öğrenelimde yeterki bebişlerimiz bizimle olsun
Aynen oyle erken ogrensek ne olur gec ogrensek ne olur saglikli olsunda er ya da geç ogrenicezAynen canım. Burdaki herkesi çok iyi anlıyorum. Aynı üzüntüleri heyecanları ben de yaşıyorum. Bazı aylar ağlamaktan nasıl kötü olduğumu burdakilerinde benzer şeyler yaşadığını biliyorum ve iki kez hiç bi ilaç almama rağmen gebelik testim pozitif çıktı kan verdim yok o kadar üzücü ki. Hepimiz 13-15günü bekleyelim ki umudumuz kırılmasın. İnan benim de evde bir sürü testim var. YApıp mutlu olmayı istiyorum ama negatif görmekten artık çok korkuyorum. İnşallah hepimiz hamileyizdirBir iki gün geç öğrenelimde yeterki bebişlerimiz bizimle olsun
Benim de kasık ağrım var, göğüslerim acıyor ara ara ilaçların yan etkilerinde yaygın olarak görünüyor bunlarBu ilaçları da ilk defa kullanınca ne etki yapıyor anlamadım. Karnım ağrıyor. Ayakta fazla kalayım kasık ağrım başlıyor
Ama bence sen çok taktın ona. Bence düşünme. Progestan kullanmaya da başladın. Akışına bırak... Moral önemli...Ben biraz fazla olumsuzluk yasayinca dunde progestron 6 cikinca heyecanimi kaybettim. Normal hayatima döndüm.
Benim karnım da ağrılar devam ediyor canım
Ama bence sen çok taktın ona. Bence düşünme. Progestan kullanmaya da başladın. Akışına bırak... Moral önemli...
Aynen canım aynı gün aşılama yaptırdık ayın 2si kan verme günümüz hafta sonuna geliyor Cuma veririz en erken. Neden bilmiyorum ama hep içimden sen hamilesin gibi geçiyorBenim asilamanin 11.günunde idrarda silik cizgi kandada beta 17 cikmisti daha önce. Ama bende test yapmayi dusunmuyorum cunkü hem 2 gun arayla 2 kere catlatma ignesi oldum hemde progestron kullanmaya basladim. 30kasimda regli olmazsam 1 aralik test yapicam.
Aynen öyle canım. İnşallah pozitif olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlarAynen oyle erken ogrensek ne olur gec ogrensek ne olur saglikli olsunda er ya da geç ogrenicez
BEN de diyorum kendisine bu kadar umutsuz olma ben de hissediyorum diye.Aynen canım aynı gün aşılama yaptırdık ayın 2si kan verme günümüz hafta sonuna geliyor Cuma veririz en erken. Neden bilmiyorum ama hep içimden sen hamilesin gibi geçiyor
Ekledim canimMerhabalar yarın 12 de aşılamam var benide ekler isiniz
İnşallahhh hepimiz güzel haberler alırız kızlar hepimiz Anne oluruz bu ay sonunda inşallahhh
Evet kuzum moral bozmak yok Rabbim bizim için en güzelini hazirliyordur . İnşallahhh anne adayları olarak devam edeceğizBiz ayni zamanlarda olduk moralinizi bozmayin kizlar, benim de tamamen normale dondu hic biseyim yok bugun. En son dun sol da kramplarim oldu.
Aynen canımBEN de diyorum kendisine bu kadar umutsuz olma ben de hissediyorum diye.
Peki benim niye ağrıyor kiBiz ayni zamanlarda olduk moralinizi bozmayin kizlar, benim de tamamen normale dondu hic biseyim yok bugun. En son dun sol da kramplarim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?