Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada bende hicbisey kalmadi demistim son 1 saattir gozum seyriyor bu seyirme ilaclarin etkisinden mi acaba?
Benimde 2 hafta once asiri derecede seyiriyordu . Kaynanm dedi ki elini ustune koy hayirli ile seyir hayirsiz ise seyirme de dedi cok ilginc durdu

Kİzlar nasılsınız ? Neler yapıyorsunuz ? Sizde de sivilceye benzer şeyler çıktı mi ? Bir de nerelisiniz anlatın azıcık kafamızı dağılsın .

Ben biraz fazla olumsuzluk yasayinca dunde progestron 6 cikinca heyecanimi kaybettim. Normal hayatima döndüm.
umutsuzluga kapilma canim ins. olacak bende vahimim aslinda hem pko var hem sagda yapisiklik yumurtalarda sagda hayirlisi olsun bakalim sirwyla catliyor benimkiler sanirim bugunde yapiskan akintim oldu

Kızlar adet ağrısına benzer karın alt ağrısı oluyor bazen ince İnce.. inşallah adet olmam ya çok korkuyorum bu sefer. @Zecmel inşallah güzel olur sonuclarimiz

Kızlar adet ağrısına benzer karın alt ağrısı oluyor bazen ince İnce.. inşallah adet olmam ya çok korkuyorum bu sefer. @Zecmel inşallah güzel olur sonuclarimiz
Ya bende şuan adet öncesi moduna girdim bugün degilde yarın olabilirim gibi. Bide nolduysa umudum yok gibi sanki olmayacakmış gibi hayırlısı artık ne diyim

umutsuzluga kapilma canim ins. olacak bende vahimim aslinda hem pko var hem sagda yapisiklik yumurtalarda sagda hayirlisi olsun bakalim sirwyla catliyor benimkiler sanirim bugunde yapiskan akintim oldu

Degerlendir canim kacirma sakin

Selam kızlar. Ben dün tüp bebek transferinden negatif sonuç aldım. 3-4 ay kadar tüp bebek tedavisine ara vermek istiyorum ve bu arada da aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Adet olunca öncelikle 15 gün soğan kürü yapıcam rahim temizlensin diye. Sonraki adetle de aşılamaya başlayacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…