- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.361
Arada benim de oluyor canımm normal onlarPeki benim niye ağrıyor kijelden mi acaba
Bu arada bende hicbisey kalmadi demistim son 1 saattir gozum seyriyor bu seyirme ilaclarin etkisinden mi acaba?
Benimde 2 hafta once asiri derecede seyiriyordu . Kaynanm dedi ki elini ustune koy hayirli ile seyir hayirsiz ise seyirme de dediBu arada bende hicbisey kalmadi demistim son 1 saattir gozum seyriyor bu seyirme ilaclarin etkisinden mi acaba?
Keşke sivilceye benzer olsa bildiğin sivilce var hemde baya çıktı dr. a sordum normal ilaç ve iğnelerden olabiliyormuşKİzlar nasılsınız ? Neler yapıyorsunuz ? Sizde de sivilceye benzer şeyler çıktı mi ? Bir de nerelisiniz anlatın azıcık kafamızı dağılsın .
umutsuzluga kapilma canim ins. olacak bende vahimim aslinda hem pko var hem sagda yapisiklik yumurtalarda sagda hayirlisi olsun bakalim sirwyla catliyor benimkiler sanirim bugunde yapiskan akintim olduBen biraz fazla olumsuzluk yasayinca dunde progestron 6 cikinca heyecanimi kaybettim. Normal hayatima döndüm.
Normaldir canım o kadar hormon alınıyor elbet etkileyecek vücuduKeşke sivilceye benzer olsa bildiğin sivilce var hemde baya çıktı dr. a sordum normal ilaç ve iğnelerden olabiliyormuş
umutsuzluga kapilma canim ins. olacak bende vahimim aslinda hem pko var hem sagda yapisiklik yumurtalarda sagda hayirlisi olsun bakalim sirwyla catliyor benimkiler sanirim bugunde yapiskan akintim oldu
Ya bende şuan adet öncesi moduna girdim bugün degilde yarın olabilirim gibi. Bide nolduysa umudum yok gibi sanki olmayacakmış gibi hayırlısı artık ne diyimKızlar adet ağrısına benzer karın alt ağrısı oluyor bazen ince İnce.. inşallah adet olmam ya çok korkuyorum bu sefer. @Zecmel inşallah güzel olur sonuclarimiz
Bana da bugün bir şey oldu bilmiyorum inşallah yanilirimYa bende şuan adet öncesi moduna girdim bugün degilde yarın olabilirim gibi. Bide nolduysa umudum yok gibi sanki olmayacakmış gibi hayırlısı artık ne diyim
Inşallah yaaBana da bugün bir şey oldu bilmiyorum inşallah yanilirim
umutsuzluga kapilma canim ins. olacak bende vahimim aslinda hem pko var hem sagda yapisiklik yumurtalarda sagda hayirlisi olsun bakalim sirwyla catliyor benimkiler sanirim bugunde yapiskan akintim oldu
Dün benim de kirpigim battı durdu hayırlısı
Kızlar afedersiniz ama lavaboya girdiğinizde de daha yapmadan kasık ağrınız artıyor mu?
Kuzum o kadar dikkat etmiyorum ama dedin ya ederim artık ama bi ara oldu galibaKızlar afedersiniz ama lavaboya girdiğinizde de daha yapmadan kasık ağrınız artıyor mu?
Lavaboya girmek istemiyorum nerdeyse ağrı giriyorKuzum o kadar dikkat etmiyorum ama dedin ya ederim artık ama bi ara oldu galiba
Vardır canım bebişte herkesin vücudu farklıYok olmuyor kuzum benim kasiklarim bombos sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?