Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Soğan kürü faydalı diyorlar, hamile kalanlar var inşallah sende de işe yarar canım

Umarım yarar canım. Çok duydum soğan kürü ile gebe kalanları. Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin inşallah
Ben ilaçsız adet olamıyorum ama soğan suyu İle ilaçsız adet olabilmiştim kullandığım aylarda, etkili bir şey soğan suyu canım

Hayırlısı olsun hakkınızda tüp bebekle hamile kalmayıp aşılama ile kalan bir sürü hikaye var, biri de benim arkadaşım

Siz ilaç kullanıyor musunuz? Progestan, jel VS? Bir de belirtiler var mı
Kullanıyorum canım progestan 200 hap olarak kullanıyorum birde vinalac vitamin adet tarihine 7 gün var 4 gündür adet olacakmış gibi ağrılar yasiyorum aşırı gaz problemim var ilk günden beri dayanamayıp 6. Gün test yapmıştım sırf o çift çizgiyi görmek için çatlama ignesinin etkisiyle çift çıktı ama silik 2 gün sonra bir daha yaptım o da silik çıktı sonra bidaha yapmadım çatlatma ignesinin 13. Günü bugün etkisi geçmiştir ama test yapmaya çok korkuyorum

Bende de ara ara adet olacakmışım gibi oluyor, ama genelde normal hissediyorum. Yani bugün öğleden sonra hiç bir şey hissetmedim. Ben de progestan, estrofem ve de crinone jel kullanıyorum ondan test yapmıyorum. Bugün aşılamadan sonra 9. günüm. Pazartesi yapıcam... İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunmuştur bize

İnşallah kuzum göğüslerinde hassasiyet varmi

Kaç yumurtan oluştu canım
Benim biraz çok yumurtam oldu toplamda 7-8 tane görünüyordu. Ama küçüktü. Sanırım ikisi büyüdü ya da üçü de olabilir. Biri 19.5 civarına gelince çatlatma iğnesi oldu. Diğer büyükler sanırım 17 olsa gerek iğne yapıldığında. Bende neden bu kadar çok yumurta oldu anlamadım daha önce hiç takip ettirmedim. İnşallah sade bir veya ikisi bebiş olur. Hepsi olursa naparım ama doktor böyle bişi görse söylerdi sanırım...

Sen kaç mm iken iğne oldun kuzum?

Ben olsam hiiiiiiç dayanamaz test yapardım bize haber vermeyi unutma canım, inşallah hamilesindir

Benimde 6 tane yumurta oluştu 4 tanesi sağlıklı idi 20 mm Di canım diğerleri 17 q8 galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…