- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.381
Soğan kürü faydalı diyorlar, hamile kalanlar var inşallah sende de işe yarar canımSelam kızlar. Ben dün tüp bebek transferinden negatif sonuç aldım. 3-4 ay kadar tüp bebek tedavisine ara vermek istiyorum ve bu arada da aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Adet olunca öncelikle 15 gün soğan kürü yapıcam rahim temizlensin diye. Sonraki adetle de aşılamaya başlayacam inşallah
Umarım yarar canım. Çok duydum soğan kürü ile gebe kalanları. Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin inşallahSoğan kürü faydalı diyorlar, hamile kalanlar var inşallah sende de işe yarar canım
Ben ilaçsız adet olamıyorum ama soğan suyu İle ilaçsız adet olabilmiştim kullandığım aylarda, etkili bir şey soğan suyu canımUmarım yarar canım. Çok duydum soğan kürü ile gebe kalanları. Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin inşallah
ins. canim zaten bu hafta gun asiri yapacagiz bugeceye denk geliyorDegerlendir canim kacirma sakin
İnşallahhh gerek kalmadan nasip olurUmarım yarar canım. Çok duydum soğan kürü ile gebe kalanları. Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin inşallah
Umarım yarar canım. Çok duydum soğan kürü ile gebe kalanları. Allah yardımcımız olsun. Tez zamanda güzel haberlerimizi vermeyi nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun hakkınızdaSelam kızlar. Ben dün tüp bebek transferinden negatif sonuç aldım. 3-4 ay kadar tüp bebek tedavisine ara vermek istiyorum ve bu arada da aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Adet olunca öncelikle 15 gün soğan kürü yapıcam rahim temizlensin diye. Sonraki adetle de aşılamaya başlayacam inşallah
Siz ilaç kullanıyor musunuz? Progestan, jel VS? Bir de belirtiler var mıMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım yeniyim benim aşılamamin 11. Günü bugün beklemedeyim bende sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah
Kullanıyorum canım progestan 200 hap olarak kullanıyorum birde vinalac vitamin adet tarihine 7 gün var 4 gündür adet olacakmış gibi ağrılar yasiyorum aşırı gaz problemim var ilk günden beri dayanamayıp 6. Gün test yapmıştım sırf o çift çizgiyi görmek için çatlama ignesinin etkisiyle çift çıktı ama silik 2 gün sonra bir daha yaptım o da silik çıktı sonra bidaha yapmadım çatlatma ignesinin 13. Günü bugün etkisi geçmiştir ama test yapmaya çok korkuyorumSiz ilaç kullanıyor musunuz? Progestan, jel VS? Bir de belirtiler var mı
Bende de ara ara adet olacakmışım gibi oluyor, ama genelde normal hissediyorum. Yani bugün öğleden sonra hiç bir şey hissetmedim. Ben de progestan, estrofem ve de crinone jel kullanıyorum ondan test yapmıyorum. Bugün aşılamadan sonra 9. günüm. Pazartesi yapıcam... İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunmuştur bizeKullanıyorum canım progestan 200 hap olarak kullanıyorum birde vinalac vitamin adet tarihine 7 gün var 4 gündür adet olacakmış gibi ağrılar yasiyorum aşırı gaz problemim var ilk günden beri dayanamayıp 6. Gün test yapmıştım sırf o çift çizgiyi görmek için çatlama ignesinin etkisiyle çift çıktı ama silik 2 gün sonra bir daha yaptım o da silik çıktı sonra bidaha yapmadım çatlatma ignesinin 13. Günü bugün etkisi geçmiştir ama test yapmaya çok korkuyorum
İnşallah kuzum göğüslerinde hassasiyet varmiBende de ara ara adet olacakmışım gibi oluyor, ama genelde normal hissediyorum. Yani bugün öğleden sonra hiç bir şey hissetmedim. Ben de progestan, estrofem ve de crinone jel kullanıyorum ondan test yapmıyorum. Bugün aşılamadan sonra 9. günüm. Pazartesi yapıcam... İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunmuştur bize
Her zaman değil, ara ara oluyor. Ara ara şiş hissediyorum ve hassas, bazen de normal eski hali gibi oluyor. Sürekli bir değişiklik yok. Sende var mı?İnşallah kuzum göğüslerinde hassasiyet varmi
Benim çatlatma ignesinden 1 gün sonra başladı ve hiç geçmediHer zaman değil, ara ara oluyor. Ara ara şiş hissediyorum ve hassas, bazen de normal eski hali gibi oluyor. Sürekli bir değişiklik yok. Sende var mı?
Kaç yumurtan oluştu canımBenim çatlatma ignesinden 1 gün sonra başladı ve hiç geçmedi
Benim biraz çok yumurtam oldu toplamda 7-8 tane görünüyordu. Ama küçüktü. Sanırım ikisi büyüdü ya da üçü de olabilir. Biri 19.5 civarına gelince çatlatma iğnesi oldu. Diğer büyükler sanırım 17 olsa gerek iğne yapıldığında. Bende neden bu kadar çok yumurta oldu anlamadımKaç yumurtan oluştu canım
Ben olsam hiiiiiiç dayanamaz test yapardımKullanıyorum canım progestan 200 hap olarak kullanıyorum birde vinalac vitamin adet tarihine 7 gün var 4 gündür adet olacakmış gibi ağrılar yasiyorum aşırı gaz problemim var ilk günden beri dayanamayıp 6. Gün test yapmıştım sırf o çift çizgiyi görmek için çatlama ignesinin etkisiyle çift çıktı ama silik 2 gün sonra bir daha yaptım o da silik çıktı sonra bidaha yapmadım çatlatma ignesinin 13. Günü bugün etkisi geçmiştir ama test yapmaya çok korkuyorum
Benimde 6 tane yumurta oluştu 4 tanesi sağlıklı idi 20 mm Di canım diğerleri 17 q8 galibaBenim biraz çok yumurtam oldu toplamda 7-8 tane görünüyordu. Ama küçüktü. Sanırım ikisi büyüdü ya da üçü de olabilir. Biri 19.5 civarına gelince çatlatma iğnesi oldu. Diğer büyükler sanırım 17 olsa gerek iğne yapıldığında. Bende neden bu kadar çok yumurta oldu anlamadımdaha önce hiç takip ettirmedim. İnşallah sade bir veya ikisi bebiş olur. Hepsi olursa naparım ama doktor böyle bişi görse söylerdi sanırım...
Sen kaç mm iken iğne oldun kuzum?
İnşallah kuzum Rabbim hepimizin yuzunu güldürsünBen olsam hiiiiiiç dayanamaz test yapardımbize haber vermeyi unutma canım, inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?