- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.401
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahBenimde 6 tane yumurta oluştu 4 tanesi sağlıklı idi 20 mm Di canım diğerleri 17 q8 galiba
Amin kuzumHadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahHaftaya öğrenelim güzel haberleri
Teşekkür ederimHadiii hayırlısı Allah yardimcin olsun canım
ayy yapsana canım testin varsa fazla evdeKullanıyorum canım progestan 200 hap olarak kullanıyorum birde vinalac vitamin adet tarihine 7 gün var 4 gündür adet olacakmış gibi ağrılar yasiyorum aşırı gaz problemim var ilk günden beri dayanamayıp 6. Gün test yapmıştım sırf o çift çizgiyi görmek için çatlama ignesinin etkisiyle çift çıktı ama silik 2 gün sonra bir daha yaptım o da silik çıktı sonra bidaha yapmadım çatlatma ignesinin 13. Günü bugün etkisi geçmiştir ama test yapmaya çok korkuyorum
Teşekkür ederimEkledim canim
Hepimiz için hayırlısı olsun ☺Hadiii hayırlısı Allah yardimcin olsun canım
Yapıyor canım ben de yaptıKızlar crinone jel sarı akıntı yapar mı
Kaç gündür ben de bişey yoktu şimdi sarı akıntı gelmeye başladıYapıyor canım ben de yaptı
Ben de araştırdım hatta korktum enfeksiyon mu diye beyaz mı sarı mı dedimKaç gündür ben de bişey yoktu şimdi sarı akıntı gelmeye başladı
4gündür bişey yoktu. Yeni başladı seninde mi öyle olduBen de araştırdım hatta korktum enfeksiyon mu diye beyaz mı sarı mı dedimSarı akıntıydı bir ara su gibi oldu şuan stabil
Korkma canım ağır şeyler kaldırma dikkat et kendineSabahtan gazım vardı afedersiniz sol kasıgım Belimin sol tarafı totom acıyor aaa dostlarkokmalı miyim ?
İçini ferah tut dua et öncesinde bol bol aşılama sırasında dua edemiyorsun zaten heycandabKizlar sabah aşılamam var nolur duanizi eksik etmeyincok endiseliyim umarim yumurtalarim istenilen boyuta ulaşmıştır insallah hersey yolunda gider
Benim ilk günlerde oldu canım ikinci üçüncü gün diyeyim4gündür bişey yoktu. Yeni başladı seninde mi öyle oldu
Okadar heyecanliyimki mideme vurdu resmenİçini ferah tut dua et öncesinde bol bol aşılama sırasında dua edemiyorsun zaten heycandab
İnşallah rabbim heycanımızı boşa çıkarmazOkadar heyecanliyimki mideme vurdu resmen
Aminn allahim yüzümüze baksinİnşallah rabbim heycanımızı boşa çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?