- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.421
Allah razı olsun canım benimKorkma canım ağır şeyler kaldırma dikkat et kendine
Kizlar sabah aşılamam var nolur duanizi eksik etmeyincok endiseliyim umarim yumurtalarim istenilen boyuta ulaşmıştır insallah hersey yolunda gider
Darısı bize olsun inşallahHayırlısı olsun hakkınızdatüp bebekle hamile kalmayıp aşılama ile kalan bir sürü hikaye var, biri de benim arkadaşım
İnşallah bize de umut olursun canımBende de ara ara adet olacakmışım gibi oluyor, ama genelde normal hissediyorum. Yani bugün öğleden sonra hiç bir şey hissetmedim. Ben de progestan, estrofem ve de crinone jel kullanıyorum ondan test yapmıyorum. Bugün aşılamadan sonra 9. günüm. Pazartesi yapıcam... İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunmuştur bize
Şallah canım benim ilk aşılamam... Ben çocukluğumdan bu yana hep bebeklere düşkün oldumİnşallah bize de umut olursun canım
Bende su gibi akıntı var jelden diye düşünüyorumKızlar crinone jel sarı akıntı yapar mı
Yok kuzum ben daha aşılamadan sonra 9. gündeyim
Aminnnİn
Şallah canım benim ilk aşılamam... Ben çocukluğumdan bu yana hep bebeklere düşkün oldumAllahım kucağımızı boş bırakmasın hiçbirimizin
Zeynep kamıl var ama yaş sınırı hakkında bilgim yokKızlar İstanbul Anadolu yakasında aşılama yapan devlet hastanesi var mı acaba. Varsa yaş sınırı var mı
Aramızda 2 gün var sadece. İnşallah bekleyen herkes hayırlı haberi alırYok kuzum ben daha aşılamadan sonra 9. gündeyimhenüz test yapmadım negatif çıkar diye çekiniyorum pazartesi günü yapıcam adet olmazsam bana dua edin ben her gün hepimize dua ediyorum
İnşallah hayırlı haberler alalımAramızda 2 gün var sadece. İnşallah bekleyen herkes hayırlı haberi alırbn de çok korkuyorum
Bnm normalde doktorun dediği tarih 29 Kasım.. ama pazartesi belki kan veririm ya da korkudan hiç baktirmam bilmiyorumİnşallah hayırlı haberler alalımsen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım?
Yine adet ağrısı oldu birden sonra sümüksü akıntı geldi geçti o kadar Başka da bise yok progestani içgiyim için kafam leyla şuan yine
15 Kasım da mı oldun canımm aşılamayı inşallahhh hepimiz güzel haberler alırızBnm normalde doktorun dediği tarih 29 Kasım.. ama pazartesi belki kan veririm ya da korkudan hiç baktirmam bilmiyorum
Bnm de yumurtlama akıntısı gibi bı akıntı oldu azıcık.Yine adet ağrısı oldu birden sonra sümüksü akıntı geldi geçti o kadar Başka da bise yok progestani içgiyim için kafam leyla şuan yine
14 Kasım canım.. ay inşallah çok istiyorum çünkü 30 Kasım tanışma yıldönümümüz15 Kasım da mı oldun canımm aşılamayı inşallahhh hepimiz güzel haberler alırız
Aramızda bir gün varmış inşallahhh canım inşallahhh güzel haberler alalımmmm14 Kasım canım.. ay inşallah çok istiyorum çünkü 30 Kasım tanışma yıldönümümüzçok güzel hediye olurdu eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?