- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #1.441
He bide sivilcem çıktı bende normalde sivilce coookk nadir çıkarBnm de yumurtlama akıntısı gibi bı akıntı oldu azıcık.
Beklemek çok zor ama okuduğum kadarıyla 11. Günden itibaren kanda sonuç alanlar çok fazla. Ben pazartesi günü kendim test yapıcam yşne de sonra inşallah pozitif olunca hemen hastaneye uçucamBnm normalde doktorun dediği tarih 29 Kasım.. ama pazartesi belki kan veririm ya da korkudan hiç baktirmam bilmiyorum
Seninde mi canimHe bide sivilcem çıktı bende normalde sivilce coookk nadir çıkar
En iyisi sen test yap inşallah olumlu olursa bn de cesaretlenip yaparımBeklemek çok zor ama okuduğum kadarıyla 11. Günden itibaren kanda sonuç alanlar çok fazla. Ben pazartesi günü kendim test yapıcam yşne de sonra inşallah pozitif olunca hemen hastaneye uçucam
Ya bende de oldu birazcık. Bugüne kadar hiç olmamıştı çünkü crinone jel kuruyuyor, kupkuru hissediyordum.. Bugün birazcık akıntı oldu şeffaf bir şekilde ama crinone değil çünkü o pütür pütür geliyorBnm de yumurtlama akıntısı gibi bı akıntı oldu azıcık.
Bı de aniden ayağa kalktığımda sağ kasigima bir şey battı sankiYa bende de oldu birazcık. Bugüne kadar hiç olmamıştı çünkü crinone jel kuruyuyor, kupkuru hissediyordum.. Bugün birazcık akıntı oldu şeffaf bir şekilde ama crinone değil çünkü o pütür pütür geliyor
Öyle galiba canımEn erken siz mi öğreneceksiniz o zaman
Pazartesi haber veririm en geçEn iyisi sen test yap inşallah olumlu olursa bn de cesaretlenip yaparım
Aniden bir şey yapma, ağır kaldırma sakın,bir de uzanma bir yere. Benim de yorulunca ağrıyor kasığım, bazen de bişi yokken ağrıyor.Bı de aniden ayağa kalktığımda sağ kasigima bir şey battı sanki
Bende duramıyorum ama adet tarihimi bekliyorum 2 kez üzülmek istemiyorumayy yapsana canım testin varsa fazla evdeben duramazdım
Valla bnm adetlerim de düzensiz,gecikirse de şaşırmam. Artık ne hissettiğimi bilmiyorumPazartesi haber veririm en geço zamana kadar ne olur bilmiyorum ama...
Benim adetten önce de böyle akıntı olabiliyor bazen. Umarım değildir
Valla bu ikinci aşılamam. Bu sefer çok dinlendim uzandımAniden bir şey yapma, ağır kaldırma sakın,bir de uzanma bir yere. Benim de yorulunca ağrıyor kasığım, bazen de bişi yokken ağrıyor.
Ama adete göre değil de aşılamadan 13-14 gün sonrasına göre düşünValla bnm adetlerim de düzensiz,gecikirse de şaşırmam. Artık ne hissettiğimi bilmiyorum
Sabredersem evetAma adete göre değil de aşılamadan 13-14 gün sonrasına göre düşün
İkincide şans daha yüksek yazmış bazıları. Doğru mu acabaValla bu ikinci aşılamam. Bu sefer çok dinlendim uzandım
Bnm ilkinde normal aşılama, ikincisinde mikroçip.. inşallah olmuştur bu seferİkincide şans daha yüksek yazmış bazıları. Doğru mu acaba
Coğu yerde ilk aşılama tutma oranı daha az yazıyor ama sebebi ne anlamış değilimİkincide şans daha yüksek yazmış bazıları. Doğru mu acaba
İnşallahBnm ilkinde normal aşılama, ikincisinde mikroçip.. inşallah olmuştur bu seferolmazsa artık bı sure ara vermeyi düşünüyorum
Ben de çok anlamadım. Sonu ta aynı aşamalar aynı ilaçlar... Acaba ilaçları kullanınca vücut zaten kendini bebeğe hazırlamış gibi bir durum mu olur yor kiCoğu yerde ilk aşılama tutma oranı daha az yazıyor ama sebebi ne anlamış değilim
Normal aşılama nasıl oluyorBnm ilkinde normal aşılama, ikincisinde mikroçip.. inşallah olmuştur bu seferolmazsa artık bı sure ara vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?